انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 366
بازدید دیروز : 456
بازدید هفته : 1376
بازدید ماه : 1716
بازدید کل : 181062
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

 

...:::: ایران در تشخیص و درمان بیماری های چشمی در ردیف 20 کشور برتر دنیا قرار دارد ::::...

فوق تخصص قرنیه چشم گفت:ایران در زمینه تشخیص و درمان بیماری های چشمی در زمره پیشرفته ترین کشورهای دنیا است و طبق آمار از نتایج درمانی و مقالاتی که در سطح بین المللی از سوی پزشکان ایرانی ارایه شده است؛ایران جزو 20 کشور برتر دنیا به شمار می رود.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار علمی ایرنا؛دكتر احمد سلامت اظهار داشت: علاوه بر اين ايران از نظر تشخيص، درمان و توليد علم در زمينه چشم پزشكي و تجهيزات چشم پزشكي يكي از برترين كشورهاي منطقه خاورميانه است.
وي گفت: ايران در زمينه تشخيص و درمان بيماري هاي چشمي هيچ كمبودي نسبت به كشورهاي اروپايي و آمريكايي ندارد و هيچ بيماري از ايران براي درمان به كشورهاي ديگر اعزام نمي شود بلكه بيماران زيادي از كشورهاي همسايه براي درمان به ايران مي آيند.
سلامت در مورد وضعيت تجهيزات چشم پزشكي ايران نيز اظهار داشت: مراكز دانشگاهي و بيمارستان هاي بزرگ كشور داراي تجهيزات پيشرفته متناسب با علوم روز دنيا هستند و برهمين اساس پزشكان مي توانند با استفاده از آخرين روش هاي علمي بيماران را درمان كنند.
فوق تخصص قرنيه درمورد استفاده از روش سلول درماني در درمان بيماري هاي چشمي در ايران گفت: تحقيقات پايه اي در زمينه سلول درماني در حوزه چشم پزشكي در كشور ما در دست انجام است.
سلامت توضيح داد: در مورد بيماري آب سياه و بيماري هاي چشمي مرتبط با عوارض شبكيه و ديابت استفاده از سلول هاي بنيادي اكنون درمرحله تحقيقاتي در ايران هم تراز با برخي كشورهاي پيشرفته دنيا درحال انجام است.


...::::آب مروارید بیشترین عمل جراحی در حوزه چشم پزشکی::::...
 
دبیر علمی بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران گفت: جامعه ما در زمینه چشم پزشکی سطح قابل قبولی دارد، چرا که تجهیزات مناسب روز و متخصصان کارآمدی در حال فعالیت هستند اما تا سطح مطلوب فاصله زیادی داریم.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکترهوشنگ فقیهی در نشست خبری بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران افزود: کنگره‌های انجمن بدون شک در بهبود وضعیت چشم پزشکی کشور تاثیرگذار بوده چرا که در این کنگره‌ها، آخرین دستاوردهای علمی به چشم پزشکان ارائه می‌شود. همین‌طور آخرین دستاوردها توسط شرکت‌های تجهیزات پزشکی به این شرکت‌کنندگان معرفی می‌شود. تقریبا برای انجام اقدامات چشم پزشکی نیاز به اعزام به خارج از کشور نداریم، مگر برخی از موارد خاص که در دنیا منحصر به فرد است.

 



...::::هزینه سنگین درمان بیماران چشمی اسید پاشی::::...
دبیر علمی بیست و سومین کنگره انجمن چشم پزشکی ایران از بالا بودن قیمت های لنزهای چشمی برای درمان برخی از بیماری های چشم پزشکی در کشور خبر داد و گفت: قیمت سرسام آور برخی از این لنزها باعث شده که بیماران دچار آسیب های چشمی ناشی از اسیدپاشی نتوانند برای درمان اقدام کنند.

 به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار مهر، دکتر هوشنگ فقیهی صبح دوشنبه در نشست خبری بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن پزشک چشمی ایران که از 6 تا 9 آبان ماه امسال در مرکز همایشهای رازی برگزار می شود اظهار داشت: در حال حاضر یک میکروچیپست (آرگوس) بیش از 83 هزار دلار است و یک لنز بوستون 7 هزار دلار هزینه درد که اغلب بیماران نمی توانند این هزینه ها را تامین کنند.

 



...::::رفع عیوب انکساری در کودکان از مهم ترین چالش های چشم پزشکی::::...
 
نایب رییس انجمن چشم پزشکان گفت: درگیری‌های چشمی ناشی از دیابت، سیاهی گلوکوم و آب مروارید، در کنار رفع عیوب انکساری در کودکان از مهم‌ترین چالش‌های حوزه چشم پزشکی است.

 به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر حمید احمدیه در نشست خبری بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران، گفت: امسال بیست و سومین کنگره سراسری انجمن چشم پزشکی از ششم تا نهم آبان ماه در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود. برخلاف گذشته که برگزاری کنگره سالیانه متکی به دانشگاه‌های علوم پزشکی بود، اما در دو سال اخیر انجمن عهده‌دار برگزاری کنگره است و یک دبیرخانه ثابت برای کنگره تشکیل داده است.

 

 

 



...::::تبدیل سلول های بنیادی به کارخانجات دارویی هدفمند::::...

تبدیل سلول های بنیادی به کارخانجات دارویی هدفمند
یک گروه تحقیقاتی روشی را جهت استفاده از سلول های بنیادی به عنوان وسیله انتقال دارو گزارش کردند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان؛دانشمندان رشته های mRNA تغییر یافته را به سلول های بنیادی مزانشیمی بافت پیوندی وارد کرده که موجب القای ترشح پروتئین های چسبنده سطحی و ترشح  یک مولکول ضدالتهابی به نام IL-10 از این سلول ها می شوند. زمانی که این سلول ها به جریان خون موش تزریق می شوند، این سلول های تغییریافته انسانی توانایی اتصال به نواحی التهابی و ترشح عوامل بیولوژیکی کاهش دهنده تورم را دارند.

 

 



...::::پدیده عجیب عروسک های جاندار::::...

یک موسسه عروسک سازی به نام بیوجنریکا واقع در استرالیا به تولید عروسک های جاندار اقدام کرده که این عروسک؛یک پستاندار عقیم شده و به کمک علم مهندسی ژنتیک ساخته شده است.این عروسک زنده طوری ساخته شده که امکان انجام دادن حرکات محدودی همانند یک نوزاد داشته باشدبه گونه ای که مدفوع بسیار مختصری داشته و به غذای کمی احتیاج دارد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم" به نقل از افکار نیوز؛یک مؤسسه عروسک سازی به نام "بیو جنریکا" واقع در استرالیا به تولید عروسک‌ های جاندار اقدام کرده که این عروسک، یک پستاندار عقیم‌ شده و به کمک علم مهندسی ژنتیک ساخته شده است. این عروسک زنده طوری ساخته شده که امکان انجام دادن حرکات محدودی همانند یک نوزاد داشته باشد به گونه‌ ای که مدفوع بسیار مختصری داشته و به غذای کمی هم احتیاج دارد.
 



...:::: سندروم ژیلبرت چیست؟ ::::...

سندرم ژیلبرت اختلالی شایع بوده كه حدود ۷٪ جمعیت را مبتلا می سازد و عبارت است از افزایش غلظت بیلی روبین خون (یك ماده زاید حاصل از تجزیه گلبولهای قرمز خون) كه به صورت زردی (بویژه در چشم ها )خود را نشان می دهد. این بیماری در هر دو جنس و در تمام سنین دیده می شود اما تمایل چشمگیری به جنس مذكر دارد این نشانگان از تولد با فرد همراه است اما علایم آن ممكن است تا 40-20 سالگی آشكار نشوند.


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامت؛سندرم ژیلبرت (به انگلیسی: Gilbert's syndrome)‏ یک بیماری خوش‌خیم مزمن است. در این اختلال کبد در دفع بیلی روبین به درستی عمل نمی‌کند و افزایش غلظت بیلی روبین در خون سبب زردی پوست می‌شود.

بیماری "ژیلبرت" بصورت اتوزوم غالب منتقل می شود. یعنی اگر یکی از والدین دارای این بیماری باشد احتمال انتقال ژن منفرد آن به هر کدام از فرزندان و بروز اثرات آن50% است.

این بیماری در واقع یک سندرم كاملا خوش خیم است و آنزیمهای كبدی طبیعی هستند و در اکثر مواقع به طور اتفاقی در آزمایشات معمول پیدا می شود .

زردی رنگ چشمها که در بیماران بروز می کند گاهی كم و گاهی زیاد است.



...:::: ترمیم بینائی چشم با سلولهای بنیادی ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازکنجکاو؛گروهی از دانشمندان آمریکایی برای اولین بار موفق شدند با استفاده از سلولهای پوست بخش های آسیب دیده ی شبکیه چشم موش را ترمیم کنند و قدرت بینائی را تا حد قابل توجهی بهبود بخشند.

نتایج تحقیقات دانشمندان "موسسه تحقیقات چشم شپنس"در این تحقیقات،ازسلولهای پوست سلولهای بنیادی پرتوان القایی (iPSC ) را به دست آوردند.

 



...:::: انتشار لیست قیمت داروهای بیماران خاص ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازمهر؛دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با ارسال فهرستی از داروهای بیماران خاص(صعب العلاج) به سازمانهای بیمه ای تامین اجتماعی، بیمه سلامت ایرانیان و بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح، از آنها خواست که بر اساس قیمتهای اصلاح شده؛داروها را در اختیار بیماران قرار دهند.

 



...:::: نورهای ال ای دی به شبکیه چشم صدمه میزند ::::...

 


 




نتايج تحقيقات انجام شده توسط پژوهشگران اسپانيايي در دانشگاه ” کامپلوتنس ” شهر مادريد نشان داده است که محصولات LED که تحت عنوان محصولات ايمن و سازگار با محيط ‌زيست فروخته مي‌شوند مي توانند به شبکيه چشم صدمه بزند.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز؛نورهاي ال اي دي ( LED ) سطوح بالايي از تشعتشع در نوار آبي نور رنگين کمان است که طي زمان مي تواند به شبکيه صدمه بزند.
دکتر سليا سانچز راموس محقق اين پروژه اظهارداشت: شبکيه يک بافت بسيار حساس است که چشم را پوشانده و هرگز دوباره رشد نمي کند و يا زماني که صدمه ببيند نمي توان آن را تعويض کرد.

وي اضافه کرد: شبکيه هاي آسيب ديده به زودي به يک وضعيت اپيدمي تبديل مي شود و علت اصلي آن استفاده گسترده از رايانه، تلفن هاي همراه، نمايشگرهاي تلويزيون و حتي چراغ هاي راهنمايي رانندگي و چراغ هاي خياباني است که به تدريج ال اي دي ها جايگزين آنها شده اند.

وي يادآور شد: انتظار مي رود که با گذشت زمان اين مشکل وخيم تر هم بشود چرا که طول عمر انسانها بيشتر مي شود و کودکان در سالهاي نخست زندگي خود به جاي کاغذ بيشتر از دستگاه هاي الکترونيک به ويژه براي انجام تکاليف درسي استفاده مي کنند. چشمها براي نگاه مستقيم به نور طراحي نشده اند آنها براي ديدن با نور طراحي شده اند.

اين در شرايطي است که ما مي توانيم با تأثيرات خطرناک اشعه ها مقابله کنيم که اين امر با استفاده از محافظ مناسب، بستن چشمها براي تعديل شرايط امکان پذير است.

همچنين براساس توصيه محققان افزودن غذاهاي غني از ويتامين A چون فلفل و اسفناج مي تواند در محافظت از چشم ها موثر باشد.

 

 


...:::: کشف روشی جدید جهت تخصصی شدن مجدد سلول های بنیادی ::::...

کشف روشی جدید جهت تخصصی شدن مجدد سلول های بنیادی
دانشمندان با کشف روشی به نام تخصصی شدن مجدد، سلول های پرتوان القا شده (iPSC) را به سلول های خون ساز و سلول های پیش ساز برای مدل های حیوانی جهت مدل سازی بیماری ها در in vivo تبدیل کردند .

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان یک تیم تحقیقاتی، روشی جدید را برای تغییر سلول های بنیادی پرتوان القا شده (iPSCs) به سلول های بنیادی خون ساز و سلول های پیش ساز برای مدل سازی بیماری ها در in vivo گزارش کردند. با این استراتژی که تخصصی شدن مجدد نام گرفت، این تیم تحقیقاتی برموانع تکنیکی جهت ایجاد مدل های حیوانی بیماری های خونی از هزاران دودمان سلولی iPSC فائق آمدند.

اصلی ترین مزیت این تکنیک ترکیبات مورد استفاده در آن می باشد. این تیم تحقیقاتی در ابتدا با سلول های iPSC ای که به پیش سازهای میلوئیدی تبدیل می شدند،کار خود را آغاز کردند که نزدیکی بیشتری  به پیش سازهای خون ساز نسبت به پوست و یا انواع سلولی کاملأ تمایز یافته داشت . سپس محققین با استفاده از یک گروه اانتخاب شده ای از فاکتورهای رونویسی باعث تغییر سلول ها به  رده تعهد یافته میلوئیدی وپیش سازهای خونی شدند.از این روش تخصص یافتگی مجدد می توان  به عنوان راهکاری جدید در  تولید تعداد زیادی از سلول های مورد نیاز برای ایجاد مدل های حیوانی ازسلول های  iPSC تولید شده انسان هایی که از اختلالات خونی مانند آنمی و تالاسمی رنج می برند،یادکرد.


...::::اجرای طرح غربالگری بینائی در 20 پایگاه سیار و ثابت دماوند::::...
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبر نگاری مهر؛معاونت امورفرهنگی و واحد پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اداره بهزیستی دماوند از اجرای طرح سنجش بینایی در بیش از 20 خانه بهداشت و مرکز درمانی این شهرستان خبر داد.

منیره بیگلربیگی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بیماری تنبلی چشم یا "آمبلیوپی" سبب كاهش دید یكطرفه یا دوطرفه و بعضاً منجر به نابینایی می شود، اظهار داشت: با تشخیص و پیشگیری به هنگام اختلالات بینایی، می توان از بسیاری آسیبها و نابینایی های مطلق در بزرگسالی جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: مربیان و کارشناسان منطقه در تمامی خانه های بهداشت و پنج مرکز بهداشتی شهری، کودکان یک تا چهارساله را با دستگاه "ایچارت" و کودکان چهار تا شش ساله را با دستگاه "پلاس اپتیک" معاینه می کنند.

این مسئول افزود: طرح سنجش بینایی از مهرماه سال گذشته آغاز شد و بازخورد خوبی هم بدنبال داشت و به همین دلیل این طرح را امسال نیز از ابتدای شهریور آغاز کردیم.

بیگلربیگی عنوان کرد: چهار پایگاه دائم شامل معاونت پیشگیری بهزیستی دماوند، مجتمع "حورا"، شهر "کیلان" و مهدکودک "آبسرد" در تمامی سال به منظور معاینات مستمر و با عنایت به اینکه بیماری تنبلی چشم در کودکان تا سنین شش سالگی نهفته است و پیشگیری به موقع از این بیماری عامل مهمی در پروسه درمانی محسوب می شود، مستقر هستند.

بیگلربیگی در پایان گفت: با شروع سال جدید مهدهای کودک و مدارسی که دارای پیش دبستانی باشند نیز مورد اجرای این طرح قرار می گیرند.


 ...::::خوراکی هایی که قدرت بینائی را افزایش می دهند::::...
در برخی مطالعات آشکار شده است که رژیم‌غذایی حاوی ویتامین ث و ای،‌ بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند از بیماری‌های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام نیوز؛بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند که این مشکلات می‌توانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند. این بیماری‌ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم‌ها ایجاد می‌شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی‌هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می‌توانند احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن چشمی را کاهش دهند.

در برخی مطالعات آشکار شده است که رژیم‌غذایی حاوی ویتامین ث و ای،‌ بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند از بیماری‌های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند. برخی از خوردنی‌های مفید در این زمینه عبارتند از:

*ذرت ؛ اسفناج ؛ بروکلی ؛ تخم مرغ ؛ پرتقال *


...:::: دوربینی عاملی برای انحراف چشم در کودکان ::::...
 
انحراف چشم به دلایل مختلفی ایجاد می شود یکی از دلایل ایجاد این انحراف دوربینی در کودک است که می توان با تجویز عینک دوربینی و انحراف را برطرف کرد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛دکتر هرمز شمس اظهار داشت:انحراف چشم یکی ازمشکلاتی است که بعضی افراد به خصوص در کودکان وجود دارد برای انحراف چشم دلایل مختلفی وجود دارد.

وی ادامه داد: گاهی انحراف چشم به دلیل این است که کودک دوربین است و دوربینی باعث انحراف چشم شده است که با تجویز عینک دوربینی را اصلاح می کنند.

شمس عنوان کرد: گاهی اوقات علت انحراف چشم براساس سابقه ی خانوادگی است که این انحرافات معمولی نیستند و باید به وسیله عمل جراحی انحراف را درمان کرد، در گذشته تصور بر این بود که در کودکان نباید قبل از 6 سالگی عمل جراحی چشم صورت گیرد ولی امروزه توصیه بر این است تا 2 سالگی کودک اقدام به عمل جراحی باعث ترمیم سریع انحراف خواهد شد.

وی تصریح کرد: انحراف چشم ممکن است دراثر عوامل دیگر مانند ایجاد ضربه به چشم، وجود غده های چشمی و ابتلا به بعضی از بیماریهای چشم ایجاد شود که برای اصلاح انحراف چشم دلیل انحراف را بررسی کرد و براساس تشخیص درمان را تصریح کرد.

شمس تشریح کرد: گاهی ممکن است انحراف چشم همراه با تنبلی چشم باشد که هرکدام را باید جدا مورد درمان قرار داد. توصیه می شود در کودکان که دچار انحراف هستند هر چه سریع تر انحراف چشم ها را برطرف کرد.

...:::: کشف پروتئینی که نقش مهمی در زندگی یا مرگ سلول دارد ::::...

هر سلول در یک ارگانیسم دارای سنسوری است که سلامت محیط داخلی خود را اندازه گیری می گیرد.این "زنگ خطر"در شبکه آندوپلاسمی (ER)؛یافت می شود که قادر به حس استرس سلولی بوده و می تواند پاسخ های نجات یا مرگ سلول را اعمال کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازپژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی پزشکی، یک تیم از موسسه تحقیقاتی بیومدیکال ( IRB )، در بارسلون کشف کرده است که پروتئین Mitofusin 2 (Mfn2) داری یک نقش حیاتی در اندازه گیری درست سطح استرس بوده و همچنین در مسیر تعمیر یا مرگ سلول موثر است.
محققان، برخی از مکانیسمهای ملکولی که Mfn2  را به استرس شبکه اندوپلاسمی مربوط می سازد را در آخرین نسخه از مجله علمی EMBO ، منتشر شده توسط سازمان زیست شناسی مولکولی اروپا، نشان دادند.



به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دانشمندان انگليسي اعلام كردند سلول هاي بنيادي جنيني مي توانند به گيرنده هاي تصويري تبديل و در سلول هاي شبكيه چشم ادغام شوند و بدين ترتيب به درمان كاهش بينايي فرد كمك كنند. محققان دانشگاه كالج لندن گزارش دادند كه آنها با استفاده از سلول هاي بنيادي جنيني به توليد گيرنده هاي تصويري ميله مانند موفق شدند و آنها را به شبكيه چشم موش پيوند زدند.
نتايج اين تحقيق نشان مي دهد كه سلول هاي بنيادي جنيني روزي مي توانند به عنوان درمان كننده بيماري هاي چشمي استفاده شوند و مي توان اين سلول ها را براي درمان بيماري هايي مانند رتينيت پيگمنتوزا، دژنراسيون ماكولا و ساير بيماري هاي وخيم چشمي كه موجب از دست دادن بينايي مي شوند، به كار برد.
اين محققان روش جديدي ابداع كرده اند كه با استفاده از آن سلول هاي بنيادي جنيني در حال رشد به سلول هاي چشمي نابالغ تبديل مي شوند و اين سلول ها خود را به ساختارهاي سه بعدي مشابه ساختارهايي كه در شبكيه در حال رشد ديده مي شود، تبديل مي كنند. محققان اين ساختارهاي سه بعدي را در محيط آزمايشگاهي به شبكيه چشم موش پيوند زدند. آنها با سلول هاي طبيعي چشم ادغام شدند و اتصالات سيناپسي تشكيل دادند. 
درحالي كه هنوز سال ها زمان لازم است تا اين فناوري در آزمايش بر روي انسان استفاده شود، هم اكنون محققان در ژاپن براي درمان بيماري ماكولاي چشم آزمايش هاي باليني بر روي سلول هاي بنيادي جنيني انجام مي دهند. محققان مي گويند به زودي يك منبع جايگزين سلول هاي بنيادي به نام سلول هاي بنيادي چند كاره به عنوان درماني براي بيماري هاي چشم مورد استفاده قرار مي گيرد.نتیجه این مطالعه در نشریه Nature Biotechnolog منتشر شده است.


...::::برگزاري همايش ملي سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان::::...

برگزاري همايش ملي سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان
 
*همایش ملی سلولهای بنیادی و اختلالات بینایی در پژوهشگده زیست فناوری رویان در اصفهان برگزار شد*
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان، در این همایش یک روزه 70 نفر از متخصصان چشم پزشکی و بیولوژیست های کشورمان آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی چشمی برای درمان اختلالات بینایی را بررسی کردند.
دبیر علمی این همایش گفت: 10 مقاله در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد .
دکتر نصر اصفهانی آشنایی با روند مولکولی تکوین طبیعی چشم ، درمان اختلالات بینایی با سلولهای بنیادی وآشنایی با روند تمیز سلولهای بنیادی به سلولهای شبکیه در شرایط آزمایشگاهی و ساخت چشم اولیه در آزمایشگاه را از اهداف برگزاری این همایش بیان کرد.
دکتر امیر پور عضو هیئت علمی گروه آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این همایش از موفقیت تحقیقات آزمایشگاهی در تمایز سلولهای پیش ساز به سلول های عصبی شبکیه با استفاده از سلولهای اپی تلیال رنگدانه ای چشم وکیکو پروتئین shh خبرداد و گفت : در این روش سلولهای شبکیه به چشم خرگوش تزریق شده و سلولها جایگزین سلول های ضایعه دیده شدند.
وی مدت پژوهش دستیابی به این موفقیت را 2 سال برشمرد و گفت : این دستاورد علمی برای بیماران آسیب دیده عصب چشمی کاربرد دارد.
سه نوع اختلال بینایی شامل شب کوری ، نابینایی مربوط به سن و اشتارگات (شایع ترین اختلال بینایی در سنین پایین و جوانان ) ، از طریق سلولهای بنیادی قابل درمان است.

 


..::::پژوهشگاه رويان به سلولهاي قابل پيوند در انسان براي درمان اختلالات بينايي دست يافت::::...

 

*محقق گروه زيست شناسي تكويني پژوهشگاه رويان گفت: اين پژوهشگاه به سلول‌هاي قابل پيوند در انسان براي درمان اختلالات بينايي و بيماري‌هاي شبكيه به كمك سلول‌هاي بنيادي دست يافته است* به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم؛به نقل ازبنیان،ليلا ستاريان  در همايش سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان اظهار كرد: پژوهشگاه رويان با انجام مطالعات و تحقيقات آزمايشگاهي و حيواني به سلولهاي قابل پيوند رنگدانه دار شبكيه (RPE) دست يافته است.
وي تصريح كرد: در صورت پيوند موفقيت آميز اين سلولها، مي توان به درمان بيماري هايي مانند نابينايي مربوط به سن (AMD) و اشتارگارت (Stargardt) اميد بيشتري داشت.

وي با بيان اينكه اكنون تمام امكانات فناوري و علمي را براي انجام اين پيوند به انسان داريم، گفت: مهمترين مشكل ما براي انجام اين كار مسائل مالي است كه با رفع شدن آن كار پيوند به انسان را آغاز مي كنيم.   

اين كارشناس اضافه كرد: اجازه پيوند سلولهاي بنيادي براي درمان بيماري هاي بينايي توسط كنوانسيونهاي جهاني صادر شده و در اين زمينه كارهاي كلينيكي انساني در دنيا در حال انجام است. 
ستاريان با اشاره به اينكه سلولهاي رنگدانه دار شبكيه قابل پيوند از سلولهاي بنيادي جنيني به دست آمده است، اظهار كرد: روشي را به كار برديم تا اين سلولها به صورت خالص درآمده و عملكرد مناسب داشته وي ادامه داد: پس از پيوند اين سلولها به نمونه موشهاي آزمايشگاهي ثابت شد كه سلولهاي RPE در جايگاه مناسب در شبكيه چشم قرار گرفته و باعث بهبود بينايي شده است.  اين كارشناس با تاكيد بر اينكه امروزه فناوري سلولهاي بنيادي و سلول درماني روشي مهم براي جايگزيني سلولهاي از دست رفته است، گفت: كشورهاي پيشرفته مانند ژاپن سرمايه گذاري زيادي براي پيوند سلولهاي بنيادي به ويژه در درمان اختلالات بينايي مي كند. ستاريان تصريح كرد:ارجحيت براي درمان اختلالات بينايي با سلولهاي بنيادي است و ما نيز بايد در اين جهت حركت كنيم.

...::::درمان به روش طب سوزني موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني مي‌شود::::...

درمان به روش طب سوزني بدون عوارض جانبي و نياز به دارودرماني بوده و با توفيق در زمينه درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني خواهد شد.

 

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازاميد هومن كاظمي"، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران و نماينده فدراسيون جهاني طب سوزني در خاورميانه اظهارداشت:طب سوزني در درمان بيمار‌ي‌ها در دنيا از جايگاه خوبي برخوردار است،افزود: هم‌اكنون تعدادي متخصص طب سوزني در ايران مشغول به فعاليت هستند كه از دانشگاه‌هاي كشور چين فارغ‌التحصيل شده‌اند ضمن اينكه تعدادي از پزشكان نيز با گذراندن دوره طب سوزني در داخل كشور از وزارت بهداشت مجوز فعاليت در اين رشته را دريافت كرده‌اند.

وي در ادامه با بيان اينكه طب سوزني موجب كاهش چشمگير هزينه‌هاي درماني مي‌شود، خاطر نشان كرد: طب سوزني يك روش درماني بدون عوارض جانبي است كه بدون نياز به دارودرماني به درمان بيماري‌هاي صعب‌العلاج مي‌پردازد.

 

"كاظمي" اذعان داشت: سازمان‌هاي بيمه‌گر بايد طب سوزني را تحت پوشش قرار دهند چرا كه با اين روش هزينه‌هاي دارو درماني و جراحي بيماري‌هاي صعب‌العلاج كاهش خواهد يافت.


بیش از 25 میلیون نفر از مردم جهان به مشکلات و اختلالات بینایی نظیر آب مروارید مبتلا هستند که این مشکلات می‌توانند عامل نابینایی در افراد بالای 55 سال باشند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازنامه،این بیماری‌ها اغلب به دلیل پدیده اکسیداسیون و بروز التهاب در چشم‌ها ایجاد می‌شوند اما تحقیقات حاکی از آن است که مواد خوراکی حاوی ریزمغذی‌هایی موسوم به «لوتئین» و «زاگزانتین» می‌توانند احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن چشمی را کاهش دهند.

 

 در برخی مطالعات نیز آشکار شده است که رژیم‌غذایی حاوی ویتامین ث و ای،‌ بتاکاروتن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند از بیماری‌های چشمی ناشی از افزایش سن و سالخوردگی پیشگیری کند.

برخی از خوردنی‌های مفید در این زمینه عبارتند از:


کلم پیچ: کلم پیچ منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌هایی است که مصرف آن برای مقابله با سرطان ضروری است. همچنین این سبزی حاوی مقدار قابل توجهی بتاکاروتن، لوتئین و زاگزانتین است.
 

ذرت: این ماده خوراکی نیز حاوی لوتئین و زاگزانتین بوده و در درمان و پیشگیری از بیماری‌های مزمن چشمی موثر است.
 

اسفناج: یک فنجان اسفناج حاوی 20.4 میلی‌گرم لوتئین و زاگزانتین است که مصرف آن به صورت پخته باعث می‌شود بدن لوئتین موجود در آن را بهتر جذب کند.
 

بروکلی: این سبزی سرشار از فیبر خوراکی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین ث و بتاکاروتن همچنین لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مفید هستند.
 

تخم مرغ: یکی از سالم‌ترین مواد خوراکی برای شروع کردن روز مصرف تخم مرغ است. بنابراین مصرف این ماده خوراکی پروتئینی به دلیل دارا بودن لوتئین،‌ ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا 3 و دیگر مواد مغذی و ویتامین‌ها توصیه می‌شود.

پرتقال:
این میوه که حاوی ویتامین ث است به بهبود سلامت بافت های چشم

 

 


...::::مرد نابینا با کمک دندانش بینا شد::::...

یان تیبتس مرد 43 ساله نابینا پس از 16 سال نابینائی؛با کمک یک عمل جراحی عجیب و نادر و با استفاده از<دندانش>توانست برای نخستین بار چهره ی دوقلوهای چهار ساله اش را ببیند.

پزشکان «بیمارستان چشم ساسکس» در بیرمنگام انگلیس موفق شدند با کمک دندان «یان» بینایی را پس از 16 سال به او بازگردانند.
 
«یان» با خوشحالی گفت: تا قبل از اینکه بتوانم فرزندانم را ببینم آنها تنها برایم دو جسم بودند و فقط می‌توانستم از روی صدایشان آنها را از هم تشخیص دهم.
 
«یان» که در گذشته راننده جرثقیل بوده است 16 سال پیش و در اثر یک حادثه و پریدن قطعه ای فلزی به چشمش طی یک دوره دو ساله ابتدا بینایی چشم راستش را از دست داد و سپس طی یک حادثه دیگر بینایی چشم چپ وی نیز دچار آسیب شده و وی بخش اعظم بینایی خود را از دست داده بود.
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت - تی یلم"به نقل از «مدیکال دیلی»، «یان» در ماه دسامبر سال گذشته میلادی در نهایت موافقت خود را با انجام یک عمل جراحی غیر معمول روی چشمانش اعلام می‌کند.
 
این عمل جراحی «استئو ادونتو کراتوپروستزیس» (OOKP) نام دارد. این تکنیک در سال 1963 میلادی توسط یک جراح چشم پزشک ایتالیایی به نام «بنه‌دتو استرامپلی» ارائه شده که طی آن از دندان و استخوان‌های لثه برای نگه داشتن یک مجرای بینایی استفاده می‌شود. مراحل این عمل بسیار پیچیده است و از دو مرحله تشکیل می‌شود که شامل قرار دادن یک لنز پلاستیکی در حفره‌ای در داخل سیلندر بینایی ساخته شده از دندان می‌شود.
 
این شیوه تنها روی بیمارانی موثر است که شبکیه چشم آنها همچنان فعال و سالم است. پس از آن لنز ساخته شده داخل چشم بیمار کاشته می‌شود و از آنجا که این لنز از اندامهای بدن خود بیمار ساخته شده از سوی عضو پس زده نمی‌شود و کاملا پذیرفته می‌شود.
 
در حال حاضر این عمل جراحی در انگلیس تنها از سوی «کریستوفر لیو» در «بیمارستان چشم پزشکی ساسکس» انجام می‌شود اگرچه این شیوه مشابه در ژاپن و اروپا نیز انجام شده است.                            

منبع:ایسنا


...::::زالو درمانی موثر در پیوند اعضاء و درمان::::...

یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه در اختلالات خاص مثل دردهای زانو و بیماری واریس زالو به همراه داروهای گیاهی می تواند در درمان اثر گذار باشد، تاکید کرد: در آمریکا هم زالودرمانی به عنوان ابزار پزشکی پذیرفته شده است.

زالودرمانی

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مهرداد کریمی با اشاره به اینکه از جمله کاربردهای دیگر زالو درمانی در بیماری های قلبی – عروقی است که البته درمان بیماری قلبی عروقی به همراه دارو درمانی است و هیچ زمانی صرفا با زالو درمانی این درمان صورت نمی گیرد افزود : قدمت زالو درمانی به حدود پنج هزار سال پیش می رسد ، در طب سنتی ایران ، چین وهندوستان و اروپا و مخصوصا در ایران زالو استفاده فراوانی می شده است .



...::::رشد بینی روی پیشانی مرد چینی::::...

*عمل های زیبائی در تمام دنیا محبوبیت دارند و افراد زیادی روزانه به جراحان مراجعه می کنند تا بینی خود را کوچک کرده یا فرم آن را تغییر دهند این عمل جراحی می تواند گاهی اوقات به مشکلات بزرگ تبدیل شود* 

یکی از عمل های جراحی که این روزها انجام میشود بزرگ کردن یک اندام زیر پوست بدن است که این عمل جراحی بسیار پیچیده بوده وریسک بالایی دارد. تا به حال افرادی بوده اند که اعضایی مانند گوش خود را زیر پوست رشد داده اند.

به تازگی در چین مردی که تنها نام او "ژیولین" نامیده شده است بینی اصلی خود را در یک سانحه از دست داد و مجبور شد تا یک بینی دیگر برای خود پیدا کند. پزشکان بیمارستان "فوژو" نیز تصمیم گرفتند تا یک بینی برای او بسازند.

عکس مردی بایک بینی در پیشانی,جراحی بینی,ژیولین

این مرد در سال 2012 و طی یک سانحه رانندگی بینی خود را از دست داد از این رو نیازمند یک بینی جدید بود. پزشکان بعد از آنکه نتوانستند بینی او را جراحی کنند تصمیم به ساخت یک بینی زیر پوستش کردند و پیشانی بهترین نقطه بود.

این مرد 22 ساله بخشی از غشاهای اصلی بدنش را در اختیار پزشکان گذاشت تا آن ها به این وسیله بتوانند به یک بینی جدید دست پیدا کنند. این بینی حالا رشد کرده و کاملا شبیه به بینی سالم ولی بر روی پیشانی این مرد است.  پزشکان اعلام کرده اند که در آینده ای نزدیک بینی از پیشانی این مرد جدا شده و به محل اصلی اش باز می گردد.

 


عینک های جدید با تکنیک به کارگیری سنسورهای بسیار حساس و انتقال آن به حسگرهای مغزی به وسیله رابط ها به نابینایان و کم بینایان امکان دیدن داد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، محققان موفق به ساخت سیستمی برای کمک به مسیریابی نابینایی شدند.

پژوهشگران دانشگاه نوادا به کمک طراحی جدید، یک عینک ساختند که با قرار گرفتن آن در جلو صورت فرد نابینا یا کم بینا او را به مسیرهای دلخواه وی هدایت می کنند.

هزینه 140 هزار دلاری این سیستم جدید کمی آنرا غیر قابل دست یافتنی کرده اما تاکنون حدود 550 متقاضی با پرداخت هزینه خواستار تولید آن شدند.

نواتار (NAVATAR) نام این سیستم جدید طراحی شده است که مهندسان آن را قابل نصب حتی در اتومبیلها دانسته و معتقد اند این سیستم که به نقشه جامع گوگل و صل است به صورت راهنما نیز عمل می کند.

این اختراع که کمی غیر عادی به نظر می رسد محققان را به فکر اتصال آن به مغز نابینایان انداخته تا به کمک آن حس ادراکی محیط را نیز بتوانند به آنها منتقل کنند.


...::::برگزاری همایش ملی سلول های بنیادی و اختلالات بینائی در اصفهان::::...

 

همایش ملی سلولهای بنیادی و اختلالات بینایی امروز در پژوهشگده زیست فناوری رویان در اصفهان برگزار شد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"در این همایش یک روزه 70 نفر از متخصصان چشم پزشکی و بیولوژیست های کشورمان آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی چشمی برای درمان اختلالات بینایی را بررسی کردند.
دبیر علمی این همایش گفت: 10 مقاله در این همایش به صورت سخنرانی ارائه شد .
دکتر نصر اصفهانی آشنایی با روند مولکولی تکوین طبیعی چشم ، درمان اختلالات بینایی با سلولهای بنیادی وآشنایی با روند تمیز سلولهای بنیادی به سلولهای شبکیه در شرایط آزمایشگاهی و ساخت چشم اولیه در آزمایشگاه را از اهداف برگزاری این همایش بیان کرد.
دکتر امیر پور عضو هیئت علمی گروه آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم در این همایش از موفقیت تحقیقات آزمایشگاهی در تمایز سلولهای پیش ساز به سلول های عصبی شبکیه با استفاده از سلولهای اپی تلیال رنگدانه ای چشم وکیکو پروتئین shh خبرداد و گفت : در این روش سلولهای شبکیه به چشم خرگوش تزریق شده و سلولها جایگزین سلول های ضایعه دیده شدند.
وی مدت پژوهش دستیابی به این موفقیت را 2 سال برشمرد و گفت : این دستاورد علمی برای بیماران آسیب دیده عصب چشمی کاربرد دارد.

سه نوع اختلال بینایی شامل شب کوری ، نابینایی مربوط به سن و اشتارگارت (شایع ترین اختلال بینایی در سنین پایین و جوانان ) ، از طریق سلولهای بنیادی قابل درمان است.


...::::جراحی کاتاراکت به طور قابل ملاحظه ای ریسک مرگ و میر در سالمندان را کاهش می دهد::::...

 *به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از سایت ONE Network با عنوان:جراحی کاتاراکت به طور قابل ملاحظه ای ریسک مرگ ومیر در سالمندان را کاهش می دهد*                                        

مطالعه ای که جدیدا در استرالیا انجام شده است ثابت شده که اصلاح اختلال دید ایجاد شده بواسطه کاتاراکت در سالمندان 40 درصد مرگ و میر را نسبت به سالمندانی که این مشکل را دارند اما جراحی نمیکنند کاهش میدهد

 

 

نویسندگان این مقاله اظهار می کنند که عامل اصلی این کاهش مرگ و میر مشخص نیست اما فاکتورهای دخیل احتمالا شامل سلامت فیزیکی و احساسی
 
 
 
 

 

خوش بینی و بهبود اعتماد به نفس ناشی از زندگی مستقل به دنبال اصلاح نقص بینایی ناشی از کاتاراکت می باشد
 
 
 
 

 

نقطه قوت این مطالعه پیگیری طولانی مدت و مناسب و اصلاح فاکتور های مداخله گر می باشد و نقطه ضعف ان حجم پایین نمونه است.
 
 
 
 

 


...::::با این نوبرانه تصلب شرایین را درمان کنید::::...

مصرف روزانه انار در طول مدت سه سال؛در افرادی با درجاتی از تنگی و گرفتگی شریان کاروتید؛موجب کاهش ضخامت آترواسکلرز(تصلب شرایین) در جدار عروق کاروتید گردنی و موجب افزایش جریان خون در این شریان ها می گردد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران؛دکتر نصیر دهقان پزشک و پژوهشگر طب سنتی اضهار داشت:با بررسی و مطالعه کتب و مراجع طب سنتی مشاهده می شود که انار از جمله میوه هایی است که تمام قسمت هاي آن خواص دارويي دارد.

امروزه تحقیقات بسیاری در زمینه خواص انار و ترکیبات موجود در آن انجام شده که موید اثرات مفید انار در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها است.

انار منبع خوبی برای ویتامین های B2 , B1 ، K و C  و مواد آنتی اکسیدان است هم چنین دانه های انار منبع مناسبی از فیبر محسوب می شوند. 

وی گفت: نتیجه مطالعات نشان می دهند، انار نه تنها در پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی موثر است بلکه می تواند در درمان این بیماری ها نیز نقش موثری ایفا کند. ضمنا مشاهده شده که مصرف روزانه انار در طول مدت 3 سال، در افرادی با درجاتی از تنگی و گرفتگی شریان کاروتید، موجب کاهش ضخامت آترواسکلروز(تصلب شرایین) درجدار عروق کاروتید گردنی و بالتبع افزایش جریان خون دراین شریان ها می گردد. 

هم چنین انار به علت دارا بودن خواص ضد التهابی، در کاهش فشار خون نیز مفید است. 

 


Optic Atrophy

...::::پژوهشگاه رویان به سلول های قابل پیوند در انسان برای درمان اختلالات بینائی دست یافت::::... 

*محقق گروه زیست شناسی تکوینی پژوهشگاه رویان گفت:این پژوهشگاه به سلول های قابل پیوند در انسان برای درمان اختلالات بینائی و بیماری های شبکیه به کمک سلولهای بنیادی دست یافته است*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازايرنا ، ليلا ستاريان روز پنجشنبه در همايش سلولهاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان اظهار كرد: پژوهشگاه رويان با انجام مطالعات و تحقيقات آزمايشگاهي و حيواني به سلولهاي قابل پيوند رنگدانه دار شبكيه (RPE) دست يافته است.
وي تصريح كرد: در صورت پيوند موفقيت آميز اين سلولها، مي توان به درمان بيماري هايي مانند نابينايي مربوط به سن (AMD) و استارگارت (Stargardt) اميد بيشتري داشت.
وي با بيان اينكه اكنون تمام امكانات فناوري و علمي را براي انجام اين پيوند به انسان داريم، گفت: مهمترين مشكل ما براي انجام اين كار مسائل مالي است كه با رفع شدن آن كار پيوند به انسان را آغاز مي كنيم.
اين كارشناس اضافه كرد: اجازه پيوند سلولهاي بنيادي براي درمان بيماري هاي بينايي توسط كنوانسيونهاي جهاني صادر شده و در اين زمينه كارهاي كلينيكي انساني در دنيا در حال انجام است.
ستاريان با اشاره به اينكه سلولهاي رنگدانه دار شبكيه قابل پيوند از سلولهاي بنيادي جنيني به دست آمده است، اظهار كرد: روشي را به كار برديم تا اين سلولها به صورت خالص درآمده و عملكرد مناسب داشته باشد.
وي ادامه داد: پس از پيوند اين سلولها به نمونه موشهاي آزمايشگاهي ثابت شد كه سلولهاي RPE در جايگاه مناسب در شبكيه چشم قرار گرفته و باعث بهبود بينايي شده است.
اين كارشناس با تاكيد بر اينكه امروزه فناوري سلولهاي بنيادي و سلول درماني روشي مهم براي جايگزيني سلولهاي از دست رفته است، گفت: كشورهاي پيشرفته مانند ژاپن سرمايه گذاري زيادي براي پيوند سلولهاي بنيادي به ويژه در درمان اختلالات بينايي مي كنند.
ستاريان تصريح كرد: ارجحيت براي درمان اختلالات بينايي با سلولهاي بنيادي است و ما نيز بايد در اين جهت حركت كنيم.


...::::سه نوع اختلال بینائی با سلول های بنیادی قابل درمان است::::...

یک متخصص چشم گفت:سه نوع اختلال بیماری شامل شب کوری؛نابینائی مربوط به سن؛اشتارگارت ازطریق سلول های بنیادی قابل درمان است.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازايرنا، دكتر عليرضا دهقاني روز پنجشنبه در همايش سلول هاي بنيادي و اختلالات بينايي در اصفهان افزود: يكي از اين اختلالات شب كوري يا همان رتينيت پيگمانتوزا (Retinit Pigmentosa) است كه بيشتر سلول هاي استوانه اي را درگير مي كند.
وي با بيان اينكه اكنون درمان خاصي براي اين بيماري وجود ندارد، تصريح كرد: اختلال ديد شب يكي از علائم اصلي اين بيماري است و به مرور زمان پيشرفت مي كند.
متخصص گروه چشم بيمارستان فيض اصفهان اظهار كرد: كاهش تدريجي و پيشرونده ميدان بينايي محيطي نيز از ديگر علائم اين بيماري است.

وي اختلال دوم بينايي را كه با سلول هاي بنيادي قابل درمان است را نابينايي مربوط به سن (AMD) دانست و گفت: اين بيماري علت اصلي كاهش شديد ديد مركزي در افراد بالاي ۵۰ سال است.
اين پزشك متخصص با بيان اينكه اين بيماري شايعترين دليل كاهش بينايي در جوامع صنعتي است افزود: اين بيماري مي تواند سبب كاهش ديد تدريجي شود.

وي بيماري سوم را اشتارگات عنوان و اظهار كرد: اين مورد شايعترين اختلال بينايي در سنين پايين و جوانان است.



...::::آلکالین فسفاتاز جفت انسان نشانگری برای ردیابی سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان::::...

 

*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:آلکالین فسفاتاز جفت انسان نشانگری برای ردیابی سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان*

درحال حاضر، سلول های بنیادی مزانشیمی بالغ (MSCs) برای طیف گسترده ای از روش های درمانی مورد بررسی قرار می گیرند. پیشنهاد شده است که سلول های بنیادی مزانشیمی زمانی که به بافت های آسیب دیده پیوند یا ​​تزریق می شوند، دارای خواص ترمیم کننده می باشند. با این حال، اثربخشی این سلولها در بسیاری از درمان های پیشنهادی هنوز هم مورد بحث است. برای بررسی بیشتر پتانسیل درمانی این سلول ها، ردیابی سرنوشت سلول های منفرد دستکاری شده یا دهنده درارگانیسم میزبان لازم است. مطالعات اخیر آزمایشگاه ما نشان داد که آلکالین فسفاتاز جفت انسان (hPLAP) نشانگری با پتانسیل بسیار زیاد برای ردیابی سلول ها است. با این حال، نگرانی بالقوه مربوط به این نشانگر فعالیت آنزیمی آن است که ممکن است رفتار و تمایز سلول را با هیدرولیز کردن مواد در فضای خارج سلولی و در نتیجه تغییر محیط سلولی تغییردهد. بنابراین، هدف از این مطالعه توصیف سلول های بنیادی مغز استخوان (BMSCs) به دست آمده از موش های F344  hPLAP - ترانسژنیک  (-tg  hPLAP) در مقایسه با BMSCs نوع وحشی (WT) بود. در اینجا، ما نشان می دهیم که BMSCs به دست آمده از موش های اهداکننده tg- hPLAP و نوع وحشی ، از لحاظ مورفولوژی سلولی، میزان بقا، چسبندگی، فنوتیپ ایمنی، تکثیر و همچنین ظرفیت تمایزی پس از شش پاساژ غیر قابل تشخیص هستند. بیان آنزیم نشانگر hPLAP در کشت گسترده آزمایشگاهی، تمایز استخوان، چربی و یا غضروف، یا کشت بر روی زیست ماده های دو یا سه بعدی دچار اختلال نشده است. بنابراین، مطالعه ما تاکیدی براستفاده ازسلول های بنیادی مغزاستخوان نشاندار شده ژنتیکی مشتق از اهدا کنندگان tg- hPLAP برای ردیابی طولانی مدت سرنوشت سلول های بنیادی مزانشیمی پیوندی در طب ترمیمی می باشد.

 

 


صفحه قبل 1 ... 35 36 37 38 39 ... 68 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است