تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 908
بازدید هفته : 1703
بازدید ماه : 2830
بازدید کل : 168166
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
تحقیقات محققان چشم پزشکی زاهدان در درمان بیماریهای شبکیه چشم با موفقیت انجام شد
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از واحد مرکزی خبر،دکتر مالکی رئیس بیمارستان چشم پزشکی الزهرا و مسئول این گروه تحقیقاتی با اشاره به موفقیت آمیز بودن تحقیقات خود و همکارانش بر روی تعدادی از بیماران چشمی گفت : در این روش می توان آنزیم پلاسمین را که از خون بیمار گرفته شده در حین یا پیش از انجام عمل جراحی جدا سازی و به چشم بیمار تزریق کرد و بدین طریق باعث رفع چسبندگی زجاجیه از شبکیه چشم شد.دکتر توحیدی یکی از اعضای این تیم تحقیقاتی هم گفت : این روش در درمان مشکلات شبکیه در بیماران دیابتی ، افراد سالخورده و کودکان نارس کاربرد دارد که قبل آن با هزینه های درمانی سنگین و عوارض جانبی همراه بوده است.دکتر ناصر امیری زاده عضو هیت علمی مرکز تحقیقات سازمان انتقال خون ایران هم گفت: تا کنون جدا سازی آنزیم از خون بیمار با همکاری واحد تحقیقات مرکز انتقال خون کشور انجام می شد که با تجهیز آزمایشگاه در مرکز فوق تخصصی چشم پزشکی الزهرای زاهدان تمامی مراحل در همین مرکز انجام می شود .این روش درمانی تا قبل از این تنها در اختیار چند کشور معدود جهان بوده است
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دانشمندان با انجام آزمايشاتي روي هزاران داوطلب دريافتند كه افرادي كه از عينك براي بينايي خود استفاده ميكنند در ساختار چشمهايشان به مرور زمان تغييراتي به وجود ميآيد و باعث ميشود چشمهايشان انحراف پيدا كند. گفتني است: افرادي كه از عينك استفاده ميكنند به سلامت پوست اطراف چشمهايشان كمتر رسيدگي ميكنند و اين علت باعث ايجاد چين و چروك و پيري زودرس در پوست چشم آنها ميشود.نتايج مطالعات نشان ميدهند؛ كه امروزه افراد بايد با جراحي چشمها و پايين آوردن نمرههاي چشمهايشان عينك را براي هميشه كنار بگذارند تا چشمهايشان تغيير نكند.
95درصد گلمژهها با دارو و کمپرس حوله گرم درمان می شود
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا، فوق تخصص چشمپزشکی کودکان گفت: ۹۵ درصد گلمژهها با دارو و کمپرس حوله گرم درمان میشود؛ کمپرس حوله گرم باعث گرم شدن چربی و آغاز فعالیت غده مبونئین میشود.فرامرز انوری اظهار داشت:عامل به وجود آورنده گلمژه در کودکان و بزرگسالان تقریباً یکی است و میتواند به واسطه عوامل میکروبی، التهابی یا مجموعهای از هر دو باشد.فوق تخصص چشمپزشکی کودکان گفت: در پلک فوقانی و تحتانی چندین غده به نام مبونئین وجود دارد که غده چربی چشم است و وقتی اشک ترشح میشود مبونئین چربی ترشح میکند. مخلوط اینها باعث میشود که اشک زود تبخیر نشود. چشم مرطوب بماند و لغزندگی چشم در سطح چشم راحتتر انجام گیرد.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: به دلیل دیابت یا عفونت میکروبی یا به هر دلیل دیگری ممکن است دهانه یک یا دو غده مبونئین بسته و ملتهب شده و در ادامه نیز قرمز، دردناک و بزرگ شود.فوق تخصص چشمپزشکی کودکان ادامه داد: این روند میتواند هم در کودکان و هم در بزرگسالان به وجود آید که برای درمان میتوان از قطره آنتیبیوتیک همراه با کمپرس حوله گرم استفاده کرد؛ کمپرس حوله گرم باعث گرم شدن چربی و آغاز فعالیت غده مبونئین میشود.انوری تصریح کرد: این بیماری اصولاً بیماری خطرناکی نیست که درمان نداشته باشد چرا که ۹۵ درصد گلمژهها با دارو و کمپرس حوله گرم درمان میشود اما اگر با دارو درمان نشد میتوان با تزریق استروئید به رفع آن کمک کرد و در موارد نادر از عمل جراحی نیز برای برداشتن گلمژه استفاده کرد.
محققان موسسه تحقیقاتی کارولیسنکای سوئد به یک روش نوین برای تحقیق در مورد سلامت پانکراس دست یافتند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شبکه ایران،در این روش محققان سلول های حیاتی تولیدکننده انسولین را به چشم انتقال داده و دریافته اند که بررسی چشم در این حالت، اطلاعات ارزشمندی را در زمینه عملکرد پانکراس در اختیار محققان قرار می دهد.انسولین هورمونی است که باعث می شود سلول های بدن از جریان خون، گلوکز جذب کنند. گلوکز در کبد و ماهیچه ها به صورت گلیکوژن ذخیره می شود و به بدن اجازه نمی دهد که از چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند.میزان ترشح انسولین در خون با میزان غذای مصرفی متناسب است. زمانی که میزان غذای دریافتی زیاد باشد، پانکراس خود را با این شرایط تطبیق می دهد و میزان سلول های تولیدکننده انسولین افزایش پیدا می کند. این فرآیند برای تعدیل قند خون لازم است و اگر این چرخه طبیعی طی نشود، بیماری دیابت رخ نمایی می کند.در این روش چند سلول تولیدکننده انسولین به چشم انتقال داده می شود و چشم به طور دقیق بررسی می شود. با استفاده از این روش به راحتی می توان سلامت پانکراس را بررسی کرد.میزان اثربخشی داروی انسولین نیز با استفاده از این روش قابل بررسی است.مراحل اولیه این روش روی موش های آزمایشگاهی بررسی شده است.با استفاده از این روش می توان امکان بروز بیماری دیابت را نیز پیش بینی کرد.
سه سالگی سن طلایی کشف تنبلی چشم
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم،فرامرز انوری اظهار داشت: شناسایی کودکانی که به تنبلی چشم مبتلا هستند اهمیت بسیار زیادی دارد چرا که هر چه زودتر تنبلی چشم آشکار شود درمان آن موفقتر خواهد بود. فوق تخصص چشمپزشکی کودکان گفت: هر ساله در چنین روزهایی غربالگری تنبلی چشم برای کودکان سنین 3 تا 6 سال در مهد کودکها و مراکز بهزیستی انجام میشود و این کار بسیار پسندیدهای است چرا که از هر 10 کودکی که معاینه میشود. 3 یا 5 مورد مشکوک به تنبلی چشم کشف میشود که در مراجعات بعدی و معاینات تخصصیتر میتوان کودکان مبتلا به تنبلی چشم را شناسایی و درمان کرد.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: 3 سالگی سن طلایی کشف تنبلی چشم است چرا که در بیش از 80 درصد کودکان سه ساله بعد از آشکار شدن تنبلی چشم در این سن، احتمال خوب شدن چشم وجود دارد و میتوان با بستن چشم سالم، چشم معیوب را به تدریج درمان کرد.انوری ادامه داد: هر چه سن کودک بالا رود احتمال درمان قطعی و بهبود تنبلی چشم پایینتر میرود به طور مثال کودک 9 ساله 10 درصد امکان دارد تنبلی چشمش درمان شود.فوق تخصص چشمپزشکی کودکان به اهمیت تشخیص زودرس تنبلی چشم اشاره داشت و گفت: در صورت تنبلی چشم، فرد با کاهش دید، انحراف چشم و عدم دید سهبُعدی مواجه است و بعدها در فعالیتهای اجتماعی عملاً یک میدان بینایی را از دست داده و دچار معلولیت میشود.
در حالی كه اغلب مردم برای تغییر رنگ چشم خود به لنزهای تماسی رنگی متوسل می شوند یك جراح آمریكایی شیوه دائمی برای تغییر رنگ چشم انسان ارائه كرده است. به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل نما، عنبیه مصنوعیاین جراحی که «ایمپلنت عنبیه مصنوعی» نام دارد، شامل وارد کردن یک ایمپلنت سیلیکونی پزشکی نازک به چشم می شود تا ظاهر عنبیه را تغییر دهد. این جراحی توسط دکتر «کنت روزنتال» ارائه شده است.این ایمپلنت عنبیه مصنوعی را ...
ـــ فشار چشم مترادف با بروز آب سیاه در افراد نیست!
تشخیص به موقع گلوکوم،حرف اول رادردرمان میزند.بهگزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل سلامت نیوز : تشخیص به موقع گلوکوم یا آب سیاه میتواند از عوارض غیر قابل جبران آن پیشگیری کند و حرف اول را در درمان میزند.دکتر شاهین یزدانی در گفتگو با «سلامانه»، با بیان اینکه هرچه گلوکوم یا اصطلاحا آب سیاه در مراحل ابتداییتر تشخیص داده شود راحتتر و بهتر درمان میشود، گفت:«بر حسب نوع گلوکوم و شرایط چشم بیمار، پزشک تشخیص میدهد که درمان دارویی برای بیمار مناسب است یا درمان های ...
به گزارش "انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان، برگرفته از PR Newswire، در مطالعات بالینی، محققین به 12 بیمار، سلول های بنیادی خون بند ناف پیوند کردند که با مولکولی به نام 16-دی متیل پروستاگلاندین E2 تیمار شده بود. این مولکول قادر بود...
ــ چگونه خارش را درمان نمایید!؟
خارش نوعی ناراحتی پوستی است که بروز آن دلایل مختلفی دارد. خاراندن موضع باعث تشدید ناراحتی و حتی کبودی و خون ریزی آن می شود.
عوامل متعددی را می توان در ایجاد این ناراحتی پوستی برشمرد؛ استفاده از مواد شیمیایی، آفتاب سوختگی، هوای سرد، تماس زیاد با آب یا نور خورشید، گزیدگی حشرات یا حمام داغ. اما علت عمده آن خشکی پوست است. این ناراحتی ممکن است در تمامی بدن یا بخشی از پوست ایجاد شود.
علل:...
گل مژه کودک را چطور درمان کنیم؟
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم،به نقل از ایسناگل مژه بیماری محسوب نمی شود و بیشتر شبیه ناراحتی کوچکی است و اگر فرزندتان گل مژه زد به راحتی می توانید آن را در منزل درمان کنید.
گل مژه چیست؟
گل مژه برآمدگی قرمز و دردناکی است که روی پلک بالایی یا پایینی، داخل یا خارج آنها، و در لبه پلک جایی که مژه های رشد می کنند، ایجاد می شود. پلک های غدد چربی فراوانی دارند که بدون میکروسکوپ دیده نمی شوند. ولی مایعی تولید می کنند که به مرطوب کردن جلوی چشم کمک می کند.گاهی این غده ها با چربی کهنه، سلول های مرده پوست و باکتری های کهنه پوستی مسدود می شوند. وقتی این غدد مسدود می شوند، مایع درون آنها جمع می شود و بیرون نمی آید. در نتیجه برآمدگی کوچکی روی پلک پدید می آورد که شبیه جوش است. گل مژه ممکن است عفونی شود و بسیار قرمز و برآمده شود.
درمان گل مژه
اگر کودکی مبتلا به گل مژه شد، باید چربی مسدود شده را درآورید. گرما به این کار کمک می کند. دستمال تمیزی را با گرم (نه داغ) خیس کنید. آب اضافی آن را بچلانید و دستمال را چند دقیقه روی چشم کودک بگذارید. این کار را چند بار در روز انجام دهید.
بیماری های چشم در آلودگی هوا کدامند؟
جراح و فوق تخصص قرنیه گفت: آلودگی هوا عارضه خطرناکی برای اجزای داخل چشم ها ندارد و تنها در سطح چشم در ناحیه قرنیه و پلک ها سبب التهاب می شود که بیشتر با سوزش، آبریزش و قرمزی چشم همراه است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،دکتر ˈاحمد سلامت رادˈاظهار داشت: آلودگی هوا به ویژه ذرات معلق منجر به تولید ماده ای می شود که برای چشم افراد به ویژه افراد میانسال و کهنسال خطرناک است.سلامت راد گفت: افراد سالم جامعه در شرایط آلودگی هوا باید از عینک های محافظ مانند عینک های آفتابی و طبی استاندارد استفاده کنند تا از برخورد مستقیم عوامل خارجی به چشم پیشگیری کنند.وی افزود: شستشوی 2 تا 3 بار چشم ها در روز با آب ولرم می تواند مواد خارجی را که وارد سطح چشم شده است، خارج کند؛ همچنین استفاده از شامپوی بچه پیش از خواب برای شستن چشم ها بسیار مفید است.سلامت راد ادامه داد: افراد میانسال (از 60 سال به بالا) به طور طبیعی به دلیل افزایش سن دچار حالتی به نام کم آبی چشم و یا به اصطلاح خشکی چشم می شوند؛ خشکی چشم این دسته از افراد در فصول سرد سال که پدیده وارونگی هوا نیز رخ می دهد، تشدید می شود و به شکل قرمزی، سوزش شدید، کاهش دید و اشک ریزش کاذب رخ می دهد.وی افزود: اشک ریزش این افراد از آن جهت کاذب است که علاوه بر اینکه چشم آنها خشک است، به دلیل تحریک زیاد بر اثر آلودگی هوا دچار آبریزش می شود.فوق تخصص قرنیه گفت: این افراد برای رفع مشکل خود احتیاج به مواد نرم کننده و جایگزین های اشک دارند بنابراین باید از اشک مصنوعی به ویژه نوع یک بار مصرف آن که مواد نگهدارنده ندارد، برای کاهش التهاب چشم خود استفاده کنند.سلامت راد افزود: افرادی بالای 60 سال که مشکل خشکی چشم نیز دارند، در شرایط آلودگی هوا مگر در موارد ضروری نباید از خانه خارج شوند و باید در منزل از دستگاه بخور آب استفاده کنند تا رطوبت هوا بالا رود و عوارض خشکی چشم در آنها کاهش یابد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان،دراولین آنالیز متیلاسیون DNA در چربی، فرآیندی که بر تنظیم ژن ها تاثیر می گذارد، محققین ارتباط نواحی متیلاسیون را با خصیصه های متابولیک مانند BMI بالا و چاقی را نشان دادند. نقشه متیلاسیون DNA برای فهم نواحی ژنتیک مرتبط با بیماری ها ضروری می باشد. این نقشه شیمیایی، بخشی از اپی ژنتیک را تشکیل می دهد. تغییرات ساختاری و شیمیایی DNA ، عملکرد ژنوم فردی را تحت تأثیر قرار می دهد. این گروه تحقیقاتی ژنوم سلول های چربی گرفته شده از دوقلوها را مورد آزمایش قرار دادند و متوجه شدند که الگوی متیلاسیون DNA از والدین به فرزندان منتقل می شود. این مطالعات تأثیرات ژنتیک و فاکتورهای محیطی را در مدت زمان زندگی بر تنوعات متیلاسیون DNA مشخص می کند. در مورد دوقلوهایی که از لحاظ ژنتیکی در زمان تولد یکسان هستند، تفاوت ها در تکوین بیماری مربوط به اثرات محیطی می باشد. متیلاسیون DNA یک تغییر اپی ژنتیک می باشد اما اغلب تحت کنترل ژنتیک می باشد. رایج ترین فرم متیلاسیون DNA شامل اضافه شدن مولکولی به نام گروه متیل به بازهای سیستئین DNA می باشد. این فرآیند جهت تنظیم بسیاری از فرآیندهای سلولی مانند تکوین جنین، رونویسی و ساختار کروماتین حیاتی است. بسیاری از بیماری های انسان مرتبط است با متیلاسیون نابجای DNA.
مدیرکل بهزیستی مرکزی از راه اندازی ۱۷ واحد سیار بینایی سنجی کودکان در استان مرکزی به منظور برای اجرای بهتر طرح پیشگیری از تنبلی چشم در این استان خبر داد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران تی یلم"به نقل از تسنیم،رضا ربیعی با اشاره به ضرورت اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم اظهار داشت: براساس نظر متخصصان چشم بهترین زمان تشخیص، سنین زیر شش سال و بهترین زمان درمان، سنین زیر ده سال و حداکثر سنین زیر دوازده سال بوده که در صورت عدم تشخیص و عدم درمان به موقع تنبلی چشم منجر به اختلالات بینایی مانند نابینایی یک چشمی و یا نابینایی دو چشمی می شود. وی افزود: خانوادهها باید بدانند که با کمترین هزینه و صرف زمان و با یک تست مختصر میتوانند از سلامت چشمان زیبای فرزندان خود اطلاع یابند.مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به آمار تفکیکی واحدهای سیار بینایی سنجی کودکان در سطح استان مرکزی گفت: در حال حاضر از تعداد 17 واحد سیار بینایی سنجی در استان مرکزی، 12واحد در شهرستان های استان دایر و 5 واحد سیار در شهر اراک فعال است.
نشانه هایی که می تواند علائم«ام اس»باشد
سوزش در انگشتان ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید اما در صورت دائمی شدن آن، بهتر است به پزشک مراجعه کنید شاید این نشانه ام اس نباشد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عصر ایران،معمولاً افراد بعد از بروز علایمی مانند بی حسی و سوزن شدن دست و پا و یا از دست دادن تعادل به پزشک مراجعه می کنند و با انجام آزمایش و معاینه متوجه می شوند که به بیماری MS مبتلا شده اند.در این مطلب به علایمی که می تواند نشانه ای از این بیماری باشد اشاره می کنیم.
سوزش در انگشتان:این حالت ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید اما در صورت دائمی شدن آن، بهتر است به پزشک مراجعه کنید شاید این نشانه ام اس نباشد اما می تواند با یک مشکل عضله یا عصب در ارتباط باشد. بنابراین بهتر است که به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید.
احساس سنگینی در سینه و سوزش چشم در شرایط آلودگی هوا جدی گرفته شود
رییس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: احساس سنگینی در سینه، سوزش چشم و سرفه ازجمله مشکلاتی است که در شرایط آلودگی هوا بروز می کند و افراد باید درصورت مشاهده این علایم به پزشک مراجعه کنند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از شبکه ایران،دکتر ˈایرج خسرونیاˈ اظهار داشت: کودکان و سالمندان یکی از آسیب پذیرترین گروه ها در برابر آلاینده های محیطی هستند و در زمان آلودگی هوا مشکلاتی مانند سرفه، احساس سنگینی در سینه و سوزش چشم در آنها شایع تر می شود.وی افزود: از آنجایی که کودکان، سالمندان و مجروحان شیمیایی جنگی در مقابل آلودگی هوا نسبت به سایر افراد آسیب پذیرترند، در شرایط آلودگی نباید از خانه خارج شوند و در صورت اجبار باید از ماسک های فیلتردار استفاده کنند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از افکار نیوز،متخصص جنین شناسی مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مادر ۲۷ ساله این نوزاد با سابقه چهار سال نازایی در مهر ۹۱ به این مرکز مراجعه می کند و پس از انجام معاینات و آزمایش های مختلف ۱۹ تخمک از این زوج گرفته شد.حسن حسنی افزود: از تعداد تخمک گرفته شده ۱۱ تخمک به جنین تبدیل شد که سه جنین به این مادر منتقل و مابقی آن در تانک ازت این مرکز نگهداری شد.وی تصریح کرد: با بارور نشدن مادر، سه جنین فریز شده را بعد از پنج ماه در اسفندماه ۹۱ به حالت طبیعی بازگردانده و به بدن این خانم انتقال دادند که مادر باردار شد.حسنی یادآور شد: پس از ۹ ماه بارداری نوزاد دختر توسط دکتر فاطمه فروزانفر پزشک معالج وی در یک عمل سزارین سالم به دنیا آورده شد.وی، با اشاره به امکان فریز جنین در مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال گذشته افزود: پنج جنین دیگر از این زوج در این مرکز نگهداری می شود و وی می تواند به مدت ۱۱ سال در هر زمان از جنین ها برای باروری استفاده و یا به زوجین نابارور اهداء کند.صدیقه سرفرازی مدیر مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز با اشاره به تاسیس این مرکز از سال ۸۵ اظهار داشت: این مرکز جهت درمان نازایی از روش های تلقیح اسپرم به داخل رحم (IUI)، لقاح آزمایشگاهی (IVF)، تزریق مستقیم اسپرم به داخل تخمک (ICSI)، انجماد اسپرم، تخمک و جنین استفاده می کند.
یک دکترای اپتومتری گفت: تحقیقات در کشور نشان داده است که مصرف داروهای ایرانی تالاسمی عوارض چشمی کمتری برای بیماران دارد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا دکتر ابراهیم جعفرزاده پوراظهار داشت: بیماری تالاسمی یکی از بیماریهایی است که در منطقه مدیترانه و کشور ما شیوع نسبتا بالایی دارد که بیماران مبتلا به این اختلال ژنتیکی مجبور به دریافت فرآوردههای خونی و تزریق خون هستند، رسوب ترکیبات آهن در بافتهای بدن این افراد منجر به ایجاد اختلالات و نارساییهایی میشود.
وی افزود: این افراد مجبور به استفاده از داروهایی هستند که آهن اضافه موجود در بدنشان را دفع کند، دارویی که به این صورت استفاده می شود داروی دسفرال است که به صورت تزریقی و پیوسته باید مصرف شود. مشکلات چشمی و بینایی این بیماران در مطالعات مختلف علمی در سراسر جهان به صورت مشخص ارایه شده است.جعفرزاده پور تصریح کرد: برخی از کشورهای توسعه یافته با ارایه فرمولاسیونی جدید امکان مصرف برخی داروها به صورت خوراکی و اثربخشی مناسب را به بازار ارایه کردهاند، برخی از مراکز تحقیقاتی و صنعتی کشور نیز با تلاش بسیار توانسته نوع خوراکی این دارو را به بازار ارایه نمایند که به نظر می رسد می تواند از مشکلات چشمی و عوارض آن و نیز عوارض بیماری تالاسمی و کنترل آن نقش مهمی را داشته باشد و بسیاری عوارض جسمی که به دلیل داروهای قدیمی می تواند وجود داشته باشد در بیماران مبتلا به تالاسمی به وجود نیاید.این دکترای اپتومتری اظهار کرد: بنابراین مطالعهای در استان ساری که تالاسمی در آنجا شیوع بالایی دارد انجام شد، مطالعات نشان داد که شرایط بینایی و چشمی افرادی که از داروهای خوراکی ایرانی استفاده میکنند شرایط مناسبی را از نظر حساسیت کانتراست نشان میدهد. به این ترتیب می توان امیدوار بود که بتوان با معاینات چشمی منظم و موثر و به موقع از عوارض چشمی این بیماری جلوگیری کرد. وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می دهد داروی ایرانی می تواند مانند داروهای ارایه شده در کشورهای پیشرفته اثربخشی داشته باشد.
متاسفانه تاتو خط چشم توسط آرایشگرها صورت می گیرد و این دسته بدلیل اطلاع نداشتن به ساختار چشم می تواند عوارضی را در این زمینه ایجاد کند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از قانون آنلاین،حجت اصغری متخصص پوست، مو و زیبایی به عوارض تاتوی خط چشم اشاره کرد اظهار داشت: با توجه به اینکه تاتو خط چشم توسط آرایشگرها انجام می شود و این افراد از ساختمان چشم و بافت های حساس آن اطلاعی ندارند ممکن است به هنگام سوزن زدن به بافت های چشمی آسیب بزند.وی افزود: برای انجام تاتو بیش از 50 ماده رنگی استفاده می شود و با ایجاد سوراخ در اپیدرم به بافت زیر جلوی می رود و همین سوزن زدن های مکرر در ناحیه رویش مژه ها عوارض شدیدی به همراه دارد.وی در خصوص عوارض تاتو اشاره کرد: عوارضی همچون آموزشی با تورم متوسط پلک، واکنش های آلرژیک ریزش مژه ها، آوردن گوشت اضافه، عفونت های ویروسی مانند هپاتیت، ایدز، عفونت های قارچی و باکتری های به همراه خواهد داشت.این متخصص پوست و مو در پایان توصیه کرد: افراد در هیچ شرایطی به فکر تاتو ویژه، تاتوی چشم و ابرو نباشد.
"بیست و چهارمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران"
از روز دوشنبه ۱۰ تا پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳
مکان: همایش های رازی تهران
سردردهای خود را جدی بگیرید
*مراقب سردردها باشید زیرا این سردردها می تواند شما را نابینا کند*
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر مهران نیکخو چشم پزشک اظهار داشت: انسداد عروق شبکیه چشم 2 نوع است: انسداد شریانی و انسداد وریدها که انسداد نوع دوم شایع تر خطرناک تر است. وی اظهار داشت: این انسداد بر اثر سکته های قلبی بروز کرده وباعث پارگی رگ های چشم می شود همچنین افرادی که سردردهای تشدید دارند باید به پزشک مراجعه کنند.دکتر نیکخو تصریح کرد: افرادی که بیماری دیابت و فشار خون بالا دارند هم این بیماری به طور شایعی وجود دارد.وی در پایان اظهار داشت: این بیماری در مردان بیشتر از زنان است و تا حدی می تواند ارثی باشند بنابراین راه های کنترل آن به پرهیز از غذاهای چرب و کنترل قند خون است.
پلکهای خشک چشمها را عفونی می کند
عفونی شدن چشمها معمولا با قرمزی چشم و خشکی پلک ها شروع می شود و در صورت درمان نشدن ممکن است بیماریهای دیگری را به وجود آورد.
به گزارش"انجمن آؤپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جوان ایرانی،علی رجعتی حقی متخصص چشم گفت: چشم یکی از نواحی حساس بدن محسوب می شود که براثر عدم رعایت نکات بهداشتی و بیماری های ویروسی عفونی میشود که درمان آن ممکن است مدت ها طول بکشد.قرمزی چشم ها خشکی پلک ها، ملتهب شدن ناحیه چشم، تغییر اندازه مردمک از جمله علائم این عارضه است. تماس مستقیم با آب آلوده، عدم رعایت نکات بهداشتی و شنا کردن در آب آلوده میزان حساسیت چشمی را بالا می برد.درمان این بیماری بیشتر از طریق پیشگیری از عوامل است که شدت این عارضه را بالا می برد، شستشوی دائم چشم ها، رعایت نکات بهداشتی بیشترین اثرگذاری را دارد.
میتوانی از مقابل دیدگان معصومانه کودکان آرام و بیتوجه بگذری بیآنکه بدانی او فردا و فرداهای دیگر به چشمانش بیشتر نیاز دارد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از قدس آنلاین،میخواهد همه دنیا را کشف کند واضح و روشن؛ اما گاهی یک سهلانگاری کوچک میتواند دنیای زیبای کودکانهاش را کمی تار و مبهم کند. چشمان زیبا و سالمی که هیچ علایمی از بیماری تنبلی چشم ندارد، مادر متوجه نمیشود، یا گاه با شنیدن آمارها خود را از دایره ارقام بیرون آورده و تافته جدا بافته میداند و مراجعه به مراکز معاینه چشم را کم اهمیت دانسته و گاه متأسفانه با وجود امکانات کافی و لازم، آگاه نبودن دقیق مربیان گاه خطای دو خطی کودکان و تفاوت دید اندک در هر دو چشم را نادیده گرفته و تنها با توصیههای ساده و پیش پا افتاده (خوردن عدسی، آب هویج و رعایت فاصله کودک از تلویزیون مشکل را میخواهد حل کند.اما این غول خفته در چشمان عزیزانمان خاموش، اما با نهایت سرعت تا مرکز تاری چشم ادامه یافته تا جایی که مغز، دید یک چشم را حذف کرده و کودک تنها با یک چشم به تماشای آنچه دوست دارد، میپردازد. آنگاه برای سرزنش یا احساس گناه بسیار دیر شده است و دیگر او نمیتواند عروسکهایش را با هر دو چشم ببیند.و من بارها و بارها دیدهام از این دست کودکانی که قربانی کم اطلاعی یا نبود امکانات کافی شدهاند.
جراحی تغییر رنگ چشم در ایران
آرزوی رنگی شدن چشم از آن آرزوهایی است که خیلی از خانمها در ذهن داشتهاند و همین آرزوی دیرینه موجب به بازار آمدن انواع و اقسام لنزهای رنگی شده است اما این روزها رویای رنگی شدن چشم شکلی جدید به خود گرفته است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامت،آرزوی رنگی شدن چشم از آن آرزوهایی است که خیلی از خانمها از همان دوران کودکی در ذهن داشتهاند و همین آرزوی دیرینه موجب به بازار آمدن انواع و اقسام لنزهای رنگی و فروش بالای آنها شده است اما این روزها رویای رنگی شدن چشم شکلی جدید به خود گرفته است، تغییر رنگی دائمی تا دیگر نیاز نباشد دردسرهای لنز و شستوشو و گذاشتن و برداشتن آن تحمل شود، عمل جراحی مشکل وگرانقیمتی که اولین بار در بیمارستان فوق تخصصی نور انجام شد و هنوز هم تنها مرجع معتبر برای کسب اطلاع همانجاست. برای آگاهی از جزئیات این عمل سراغ این بیمارستان فوقتخصصی رفتیم و در ادامه نظر چند پزشک متخصص را در مورد این جراحی زیبایی جویا شدیم.
*این افراد به کاشت عنبیه مصنوعی نیاز دارند
جنبه زیبایی بهکارگیری عنبیه مصنوعی در چشم قدمت زیادی ندارد تا پیش از این، این شیوه برای درمان بیماریهای مختلفی همچون بیماری زالی یا آلبینیسم یا افرادی که به علت ضربه دچار پارگی عنبیه شدهاند یا تحلیلرفتگی شدید عنبیه یا درمان کسانی که فاقد عنبیه هستند یا درمان افرادی که به دنبال ضربه، دچار پارگی عنبیه شدهاند و... کاربرد داشته است. بسیاری از مشکلات این بیماران از جمله حساسیت به نور و کاهش بینایی آنها پس از جراحی برطرف میشود.
دانستنیهایی در مورد چشم
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازجوان ایرانی،چشم عضو حساسی از بدن است که در صورت اسیب دیدن , فرد دچار خسارات زیادی می شود و به طور کلی زندگی دشواری خواهد داشت .
-*- مایعات زیاد بنوشیدچون برای سفیدی چشم مفید است .
-*-زیاد به مانیتور و کامپیوتر نگاه نکنید .
-*-در برابر نور خورشید از عینک افتابی استفاده کنید.
-*-هر روز چشمان خود را با اب سرد بشویید .
-*-برای سلامتی چشم خود اهمیت قایل باشیدو در صورت مشکلی به پزشک مراجعه کنید.
مطممئن ترین روش درمان پیرچشمی
نتایج بررسیها حاکی از آن است که 40 درصد بیماران پس از شش ماه و 50 درصد بیماران پس از یک سال از عمل کراتوپلاتی هدایتی، مجددا به استفاده از عینک مطالعه روی میآورند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری ایسنا،دکتر «محمدتقی معتمدی» چشم پزشک اظهار داشت: عدسی چشم از چهل سالگی به بعد قابلیت تطبیق خود را از دست میدهد و فرد را دچار پیرچشمی و دید نزدیک را مختل میکند. دكتر معتمدی گفت: خستگی، سوزش چشم، اسپاسم، تطابق خستگی و سردرد از جمله علایم پیرچشمی است که با افزایش سن تشدید میشود. وی تصریح کرد: مبتلایان به پیرچشمی، برای دیدن اشیای نزدیک و انجام کار در فاصله نزدیک مانند مطالعه و خیاطی از عینک استفاده میکنند که از نظر پزشکان روش مطمئنتری نسبت به عمل جدید رکراکتیو کراتوپلاستی هدایتی (ck ) است. این چشم پزشك با اشاره به این که روش لیزیک و استفاده از لنزهای تماسی و کراتوپلاستی هدایتی (ck) سه روش موثر در درمان پیرچشمی هستند، افزود: اما به دلیل برگشت پیرچشمی در بیماران، پزشکان آنها را توصیه نمیکنند. دکترمعتمدی خاطرنشان کرد: بررسیها حاکی از آن است که 40 درصد بیماران پس از شش ماه و 50 درصد بیماران پس از یکسال از عمل (ck) دوباره به عینک مطالعه روی می آورند به همین دلیل متخصصان زدن عینک را برای درمان پیرچشمی توصیه میكنند. وی افزود: از دست رفتن عمق میدان دید، بدتر بودن دید نزدیک و ایجاد حساسیت، عدم توانایی افتراق بین نور و تاریکی از مشکلات شایع لنزهای تماسی است.وی در زمینه نحوه درمان پیرچشمی با روش کراتوپلاستی هدایتی گفت: در این روش امواج رادیویی در عملهای رکراکتیو به صورت الگویی دایرهای شکل پیرامون قرنیه متمرکز شده و در نتیجه چشم میتواند برای دید نزدیک تمرکز کند.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با مشخص شدن نتایج طرح ملی «بار بیماریهای چشمی» که توسط مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام میشود، هر گونه برنامهریزی استراتژیک در کشورمان بر مبنای این طرح است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایسنا،دکتر علیرضا لاشیئی اظهار داشت: در سال 82 مرکز تحقیقات چشم دانشگاه فعال شده و طی این مدت مقالات ISI زیادی در مجلات به چاپ رسیده، به طوری که هر سال بیش از 120 مقاله خروجی این مرکز است. وی افزود: در این مرکز روی سه محور تحقیقات بالینی، علوم پایه و تحقیقات اپیدمیولوژیک فعالیت داریم، هم اکنون اطلاعاتی از بار بیماریهای چشمی در کشورمان وجود ندارد، به همین دلیل بررسی بار بیماریهای چشمی در یک طرح ملی به مرکز تحقیقات ما سپرده شد که نزدیک به یک سال است این طرح در حال پیشروی است که امیدواریم تا پایان سال به نتایج خوبی برسیم.
مفیدترین کاری که می توان با"نمک"انجام داد
اگر شما هم به دلیل مشغله های زیاد نمی توانید به وضعیت روحی و روانی خود رسیدگی کنید می توانید با کمک گرفتن از نمک به تمامی درد های خود پایان دهید.
فرصت دیدن دوباره را به کودکان بدهید
تنبلی چشم نوعی اختلال بینایی است که با تشخیص به موقع آن والدین میتوانند از نابینایی چشم کودکشان جلوگیری کنند
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،دکتر محمد آقازاده امیری، چشم پزشک اظهار داشت: کاهش شدت بینایی بدون هیچ گونه عیب پاتولوژی که یک یا هر دو چشم را درگیر کرده تنبلی چشم است.وی افزود: “تنبلی چشم” علل مختلفی از جمله عیوب انکساری، انحراف یک یا هر دو چشم، بیماریهای مادرزادی مانند “آب مروارید” و یا اشکال در شبکه چشم دارد.وی ادامه داد: لرزش چشمها در نوزاد و یا محرومیت از تصویر در “عیوب انکساری” بالا از علل تنبلی چشم است.دکتر امیری ابراز داشت: بهترین سن برای انجام روند بینایی بین ۳ تا ۶ ماهگی نوزاد است که تطابق، تقارن و بعد دید نوزاد است که توسط اپتومتریست بررسی می شود که این دوره دوره حیاتی است، سپس در ۱۸ ماهگی و سپس در ۳ سالگی تنبلی و عیوب انکساری چشم چک میشود. بعد از آن تا ۶ سالگی چشم کودک معاینه میشود که اگر زود مشکلات بینایی تشخیص داده شود موجب درمان به موقع میشود.
سفید پوست ها بیشتر مواظب خود باشند
یک متخصص پوست گفت: نور آفتاب، کم کاری تیروئید، مصرف سیگار و ناراحتیهای فکری از عوامل ایجاد چین و چروک در اطراف چشم است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر حبیب انصارین متخصص پوست و استاد دانشگاه تهران در خصوص علل ایجاد چین و چروک در اطراف چشم اظهار داشت: عوامل ژنتیکی و محیطی گوناگونی در ایجاد این چین و چروکها نقش دارند.وی تصریح کرد: از عوامل محیطی میتوان به قرار گرفتن در نور آفتاب، کم کاری تیروئید، چاقی یا لاغری شدید، مصرف سیگار، مسائل روانی و درگیریهای ذهنی، نحوه خوابیدن و قرار گرفتن سر بر روی بالش اشاره کرد.
*خشکی چشم و شستشوی مداوم عامل اصلی خشکی پوست
وی با بیان اینکه شستشوی مداوم و خشکی پوست نیز از جمله عوامل ایجاد چین و چروک است گفت: استفاده از کرمهای دور چشم چین و چروکهای اطراف چشم را به طور کامل بر طرف نمیکند و توصیه ما مصرف مرطوب کنندهها و کرمهای دور چشم از سنین 26 تا 30 سالگی به منظور پیشگیری از بروز این عارضه است.وی افزود: افرادی که پوست سفید و چشمهای روشنی دارند بیشتر از دیگران به این عارضه دچار میشوند و بالا رفتن سن یکی از عوامل اجتنابناپذیر و ایجاد این چین و چروکهاست که با مصرف کرمهای دور چشم میتوان از پیشرفت آن جلوگیری کرد.
*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:کاربردهای بالینی بالقوه درمان با سلول های بنیادی مزانشیمی بالغ انسان*
داده های کلینیکی In vitro ، In vivo ، حیوانی و انسانی زمینه گسترده کاربرد سلول های بنیادی مزانشیمی ( MSC ) را نشان می دهد. شواهد محکمی از سودمندی سلولهای بنیادی مزانشیمی درطب ترمیمی، مهندسی بافت و ایمنی درمانی وجود دارد .در حال حاضر، تعداد قابل توجهی از کارآزمایی های بالینی به بررسی استفاده از سلول های بنیادی مزانشیمی دردرمان بیماری های مختلف، از جمله انفارکتوس میوکارد و سکته مغزی، که درآن حذف اکسیژن باعث مرگ گسترده سلول ها می شود، و دیگربیماری های وابسته به دخالت مستقیم سیستم ایمنی بدن مانند بیماری پیوند علیه میزبان ، بیماری کرون ، و دیابت می پردازند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق از خون قاعدگی به سلول های شبه کبدی فعال*
پیوندارتوتوپیک کبد (OLT) تنها درمان موثر اثبات شده برای هر دو بیماری مرحله پایانی و متابولیک کبد است. پیوند هپاتوسیت ( سلول های کبدی) جایگزین نویدبخشی برای OLT است ، اما فقدان کبدهای اهدا یی در دسترس، کاربرد بالینی آن را با مشکل مواجه کرده است . سلولهای شبه هپاتوسیت ( HLCs ) تمایزیافته از بسیاری از سلول های بنیادی چند توان می تواند به ترمیم بافت کبد آسیب دیده کمک کند. با این حال، جمع آوری سلول های تقریبا مناسبی که درحال حاضر برای استفاده در انسان شناخته شده است، دشوار بوده و شامل روش های تهاجمی است.
"دانشمندان دانشکده پزشکی هاروارد موفق به کشف ژن «چشمه جوانی» شدند"
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا، کارشناسان از مدتها پیش متعجب بودند که چرا آسیب های حیوانات جوان سریعتر از بزرگسالان بهبود پیدا میکند.ژن Lin28a به میزان زیادی در جنینها فعال بوده اما با بالا رفتن سن از فعالیت آن کاسته میشود.این ژن در آزمایشات بر روی موشها، سرعت التیام زخمها را افزایش داده و رشد مجدد موهای ریخته شده را تسریع کرد.این ژن همچنین به ترمیم بافتهای آسیبدیده گوش کمک کرد.ژن Lin28a همه این تاثیرات را با افزایش تولید چندین آنزیم متابولیک و بهبود فرآیندهای متابولکی بدن که معمولا در جنینها فعالتر هستند، انجام میدهد.محققان امیدوارند که با بیدار کردن این ژن در بزرگسالی بتوانند سرعت بهبود زخمها را پس از عمل جراحی افزایش دهند.آنها همچنین اظهار کردند که شاید بتوان دارویی با تاثیر مشابه تولید کرد.نتایج این پژوهش در مجله Cell منتشر شده است.
مرواریدی که در چشم جا خوش می کند
قرارگیری در معرض نور آفتاب برای طولانی مدت افراد را مبتلا به آب مروارید میسازد که این بیماری، غالبا در سنین بالا دیده میشود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر نیکخو متخصص چشم پزشک ظهار داشت: آب مروارید بیماری است که در سنین بالا ایجاد میشود.وی افزود: آب مروارید در اثر عواملی همچون ژنتیک، ضربه، بیماری متابوتیک و نور آفتاب ایجاد میشود که شایعترین علت آن افزایش سن است.دکتر نیکخو بیان کرد: توصیه میشود افراد با خوردن سبزیجات و میوهجات و زدن عینک آفتابی از بروز این بیماری پیشگیری کنند.وی خاطرنشان کرد: از راههای درمان آب مروارید عمل فیکو و یا لیزردرمانی است.
افراد نابینا با این عینک میتوانند ببینند
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،این روزها صحبت از عینک های هوشمند از همه جا شنیده می شود. گوگل محصول خود را تحت عنوان گلس عرضه کرده، سایر شرکت ها هم در تدارک طراحی و ساخت محصولات خود هستند. در این میان یکی از سوالات مهمی که پیش می آید، مسئله کاربرد این عینک ها است. حال محققان دانشگاه آکسفورد، یک کاربرد اساسی برای این رده از محصولات تعریف کرده اند. آن ها عینک هوشمندی ساخته اند که به افراد نابینا و کم بینا در دیدن محیط پیرامونشان کمک می کند.
هر چند شاید قرار دادن پسوند هوشمند برای این عینک کمی زیاده روی باشد، ولی به هر حال عینک اَسیستِد ویژن (Assisted Vision)، از نمایشگر OLED و دوربین هایی در دو طرفش بهره می برد تا اطلاعات محیط اطراف را به کاربر منتقل کند. طبق تحقیقات به عمل آمده، حدود 75% افراد نابینا توانایی تشخیص نور را دارند. گفته می شود که عینک مورد بحث این خبر، به بینایی این عده کمک شایانی خواهد کرد.سنسورهای تعبیه شده در این عینک، داده ها را از طریق دو دوربین، یک ژیروسکوپ، قطب نما و جی پی اس دریافت می کنند. این سنسورها به کمک هم قادر هستند حرکت، جهت و موقعیت داشیای روبروی کاربر در قالب مجموعه ای از نورهای گوناگون، بر روی این نمایشگرها نقش می بندند. فناوری OLED به کار رفته در این عینک، به کمک رنگ های مختلف و شدت نور، فاصله شی را تا فرد تعیین می کند. این فناوری همچنین اشیای در حال حرکت و ثابت را از هم متمایز می کند.قیق را تشخیص دهند. داده های جمع آوری شده به پردازنده ای مخصوص ارسال می شود. سپس داده های پردازش شده به نمایشگر OLED داخل عینک منتقل می گردد.در این عینک از یک هدفون و نرم افزار تبدیل نوشتار به گفتار هم استفاده شده. این تجهیزات به استفاده کننده از این عینک این امکان را می دهد که به طور مثال اطلاعات مربوط به جهت ها، شماره های اتوبوس ها و یا علایم موجود در خیابان را به صورت صوتی دریافت کند. این محصول با نام تجاری Assisted Vision اواخر سال 2014 به بازار عرضه خواهد شد.
تجهیز تمامی بیمارستان های تامین اجتماعی پایتخت به سیستم نوبت دهی تلفنی
مدیر کل درمان تامین اجتماعی استان تهران اعلام کرد: تا پایان سال جاری تمامی بیمارستان های ملکی سازمان تامین اجتماعی به سیستم نوبت دهی تلفنی مجهز می شوند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،علی جمالیان در خصوص راه اندازی سیستم نوبت دهی در بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی گفت: با توجه به این که اکثر مراجعان بیمارستان های تهران را بیماران شهرستانی تشکیل می دهند واین افراد مجبور بودند برای گرفتن نوبت از ساعت های اولیه صبح در جلوی بیمارستان ها جمع شوند بنابراین تصمیم گرفتیم سیستم نوبت دهی تلفنی را راه اندازی کنیم. وی تصریح کرد: علاوه بر بیمارستان هایی که سیستم نوبت دهی تلفنی مجهز بودند 15 بیمارستان و مرکز درمانی دیگر در تهران به سیستم نوبت دهی تلفنی مجهز شدند. مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران در خصوص شماره تماس بیمارستان ها برای گرفتن نوبت به صورت تلفنی خاطرنشان کرد : هر بیمارستان شماره تماس مخصوص به خود را دارد و فرد در صورت تماس و اعلام شماره ملی خود ، نوبت به صورت اتومات برای وی ثبت می شود و بیمه شده بدون معطلی در بیمارستان ویزیت خواهد شد.
خطرات و عواقب استفاده زیاد از مژه مصنوعی
عواقب استفاده از مژه مصنوعیاگرچه استفاده گهگاهی از مژه مصنوعی صدمه زیادی به چشم ها وارد نمی کند، ولی استفاده پشت سر هم و طولانیمدت از این وسیله، مضرات زیادی برای سلامت چشم خواهد داشت. در این مطلب، مهم ترین این مضرات را برایتان می گوییم.
1- رساندن آسیب به مژه طبیعی فرد
نصب مکرر و طولانی مدت مژه مصنوعی و سپس برداشتن آن از روی چشم، به مژه های اصلی فرد آسیب می رساند.
همانطور که می دانید برای نصب مژه مصنوعی، از نوعی چسب مخصوص استفاده می شود که باید به موازات ریشه مژه اصلی بر روی پلک بالایی مالیده شود تا مژه مصنوعی بر روی آن قرار گیرد.اگر فرد دقت نکند، ممکن است مقداری از این چسب بر روی مژه اصلی ریخته شود و در هنگام برداشتن، تعدادی از مژه های اصلی هم کنده شوند.
اگر نصب مژه مصنوعی به طور مکرر انجام گیرد، فرصت جبران و رشد مجدد را به مژه های اصلی فرد نمی دهد و در نتیجه فرد به مرور زمان، به مژه های خود آسیب زده و تعداد آنها کم می شود.
2- التهاب و عفونت چشم
مواد شیمیایی موجود در چسب مژه مصنوعی در برخی افراد ایجاد حساسیت می کند،
پیاز بدون اشک تولید شد!
پیازهای بدون اشک نه تنها از سوختن و اشک ریختن چشم جلوگیری می کند بلکه مانع بروز بیماری های قلبی - عروقی و افزایش وزن نیز می شوند.دانشمندان یک نوع جدید از پیاز تولید کرده اند که خردکردن آن موجب سوختن و اشک ریختن چشم ها نمی شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از روزگار نو،«کولین سی ادی» و همکارانش به عنوان محققان این پروژه اشاره کردند که این پیاز دارای ترکیبات شیمیایی منحصر به فردی است که موجب می شود اثر تحریک کننده اشک آن کاهش یابد.این تیم تحقیقاتی یک نسخه از پیازهایی را تولید کرده است که موجب می شود ترکیب سولفور آن شبیه به ترکیبی شود که در سیر وجود داشته باشد، این امر موجب می شود که پیاز بی اشک دانشمندان علیه ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی نیز به کار رود.بسیاری از مردم سیر می خورند و از آن در ترکیبات دارویی خود استفاده می کنند تا از تجمع پلاکت های خونی که موجب شکل گیری لخته های خونی در شریان ها می شود جلوگیری کرده باشند.سیر همچنین دارای تأثیرات کاهش وزن هم محسوب می شود. دانشمندان می خواستند بدانند که آیا پیاز جدید هم تأثیرات مشابهی روی سلامتی دارد یا خیر.دانشمندان در آزمایش های آزمایشگاهی نشان دادند که عصاره پیاز بدون اشک تاحد زیادی از شکل گیری پلاکت های خونی جلوگیری می کند که این میزان در مقایسه با پیاز معمولی و حتی سیر بیشتر است.سایر نتایج نشان داد که پیاز جدید دارای همان خواص ضد تورمی چون پیاز معمولی است. این پیاز همچنین بسیار بیش از پیازها و سیرهای عادی در کاهش وزن موثر است.
آستیگماتیسم چشم ارثی است
یک متخصص چشم در خصوص آستیگمات چشم، گفت: آستیگماتیسم چشم مشکلی است که مربوط به ضعف بینایی چشم بوده و در بیشتر موارد به صورت ارثی است.
دکتر محمدرضا باقرزاده ، اظهار کرد: چشم ارگانی است برای جمع کردن نور و فرستادن آن به مغز که قرنیه و عدسی دو قسمت از قسمتهای اصلی چشم بوده که نور جذب شده را بر روی لکه زرد چشم جمع میکند که اگر در این حالت به قرنیه چشم که به مثابه یک گنبد است آسیب وارد شود، یعنی دچار برآمدگی یا فرورفتگی شود، چشم دچار آستیگمات میشود.وی افزود: آستیگمات میتواند مثبت یا منفی باشد، اگر قدرت قرنیه در آن شعاعهایی که مشکل ایجاد شده زیاد باشد، آستیگمات منفی ایجاد میکند و اگر قدرت قرنیه کم باشد، آستیگمات ایجاد شده مثبت خواهد بود.باقرزاده تصریح کرد: آستیگماتها در دو دسته منظم و غیرمنظم تقسیمبندی میشوند. افرادی که آستیگمات منظم دارند به راحتی میتوان با عینک اصلاح کرد، ولی در افرادی که آستیگمات نامنظم دارند با عینک اصلاح نشده و نیاز به لنز تماسی سخت است که یک تا 2 درصد جوانان به آن دچار میشوند و در موارد کمی نیاز به پیوند قرنیه دارند.این متخصص چشم در خصوص نشانههای این بیماری، عنوان کرد: کاهش دید، تاری دید، سردرد، احساس فشار بر چشم، احتمال دوبینی، انحنادار دیدن خطوط که میتواند در یک یا هر دو چشم به وجود آید. افرادی که به کارهای ظریف مشغول هستند بیشتر به آستیگمات دچار میشوند و بیشتر کسانی که دوربین یا نزدیکبین هستند نیز از این مشکل رنج میبرند.
سنجد خبرنگار هم تنبلی چشم گرفت!
"سنجد خبرنگار شنبه ، 18 آبان به موضوع چشم پزشکی و تنبلی چشم می پردازد"
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سوسن کرامتی، تهیه کننده این برنامه با اعلام این خبرگفت : شنبه 18 آبان سنجد خبرنگار با تهیه گزارش هایی از پایگاه های بینایی سنجی و مراکز چشم پزشکی به موضوع بهداشت چشم و تنبلی چشم خواهد پرداخت.کرامتی گفت: هدف از تهیه این برنامه تشویق والدین و کودکان برای مراجعه به پایگاه های بینایی سنجی است تا ازبهداشت چشم و تنبلی چشم درکودکانشان آگاهی های لازم را بدست بیاورند.لازم به ذکر است، سنجد خبرنگار کاری از گروه کودک و خردسال است که ساعت 16 شنبه ، دوشنبه و چهارشنبه ها به روی آنتن شبکه دو می رود.
آنچه باید در مورد سمعک ها بدانیم
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران دکتر گورابی اظهار داشت: تمام افراد که به نوعی مشکل شنوایی دارند، جراحی، دارویی، توانبخشی از راه های درمان این نوع بیماری است.
وی افزود: اگر دو راه اولیه جواب ندهد فرد از درمان توانبخشی استفاده می کند.
وی ادامه داد: اولین قدم در این افراد استفاده از سمعک است که کمک کننده و جایگزین درمان جراحی و دارویی است.
گورابی توصیه کرد: در این گونه بیماران ما چاره ایی جز سمعک برای برگرداندن شنوایی نداریم.
وی در خصوص انواع سعمک عنوان کرد: سه نوع سمعک وجود دارد، داخل گوش، پشت گوش، جیبی نوع جیبی آن، که دیگر قدیمی شده و مورد استفاده نیست.پشت گوش و داخل گوشی از به روزترین سمعک ها و از نوع دیجیتال بوده و با کامپیوتر انجام می شود.
وی در خصوص فواید این نوع سمعک ها اظهار داشت: این نوع سمعک ها علاوه بر ارائه صدای صاف و شفاف به فرد، باقیمانده صدا فرد را هم حفظ کرده و تا حدودی مشکل شنوایی او را حل می کند.
محققین دانشگاه واشینگتن یک واکنش زنجیره ای شناسایی کرده اند که رشد مجدد برخی اکسون های سلول های عصبی آسیب دیده را شروع می کنند، کشفی که ممکن است روزی به درمان آسیب های عصبی منجر به بی حسی یا فلج دایمی کمک کند.
به گزاش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان ،محققین نشان داده اند که سلول های عصبی در مغز و طناب نخاعی یک رابط را در واکنش های زنجیره ای شان از دست می دهند. این رابط، پروتئینی به نام HDAC5 است که ممکن است به توضیح این مطلب که چرا این سلول ها قادر به رشد مجدد و ایجاد شاخه های از دست داده نیستند، کمک کند. تحقیقات جدید پیشنهاد می کند که فعال سازی HDAC5 در سیستم عصبی مرکزی می تواند ترمیم شاخه های سلول های عصبی در منطقه آسیب دیده را روشن کند، یعنی جایی که آسیب موجب ایجاد فلج دایمی می شود.امروزه ما می دانیم که چندین ژن در رشد مجدد شاخه های سلول های عصبی که ما آن ها را آکسون می نامیم، شرکت دارند اما تا کنون ما نمی دانیم که چه چیزی موجب فعال شدن بیان این ژن ها و فرایند ترمیم می شود.آکسون ها شاخه های سلول های عصبی هستند که در انتقال پیام نقش دارند و از دندریت ها بزرگتر و آسیب پذیرتر هستند. در سیستم عصبی محیطی گهگاه سلول ها به صورت طبیعی آکسون های آسیب دیده را ترمیم می کنند. اما در سیستم عصبی مرکزی، سلول های عصبی آسیب دیده مشخصا قادر به جایگزینی آکسون های آسیب دیده نیستند.این محققین به آکسون سلول های عصبی سیستم عصبی محیطی کشت داده شده در ازمایشگاه آسیب وارد کردند. این موجب ایجاد موج کلسیمی در امتداد آکسون و رو به عقب به درون جسم سلولی می شود. این موج اولین مرحله در واکنش های متوالی است که مکانیسم های ترمیم آکسون را فعال می کند.در سلول های عصبی محیطی، مهم ترین مرحله از این واکنش های زنجیره ای آزادسازی پروتئین HDAC5 از هسته است. بعد از ترک هسته، این پروتئین یکی از ژن های دخیل در رشد مجدد آکسونی را فعال می کند. پروتئین HDAC5 به جایگاه آسیب حرکت می کند و به ایجاد میکروتوبول ها کمک می کند. ناک اوت کردن ژن HDAC5 نشان داد که در غیاب این پروتئین هیچ گونه رشد مجدد آکسونی صورت نمی گیرد.محققین هم چنین نشان دادند که می توان رشد آکسونی را با استفاده از مقادیرمختلف داروهایی که آزادسازی HDAC5 از هسته را موجب می شوند، تحریک نمود.