::::بایدها و نبایدهای استفاده از لنزهای تماسی چشم::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

استفاده از لنزهای تماسی چشم جهت اصلاح عیوب انکساری از سال‌ها قبل در ایران و جهان متداول شده است. این لنزها که روی قرنیه چشم قرار می‌گیرند انواع مختلفی دارند که بسته به نظر پزشک یکی از آنها برای بیمار تجویز می‌شود.
 
اگر چه شرایط استفاده و نحوه نگهداری لنزها ممکن است با هم تفاوت‌هایی داشته باشد اما نکاتی جهت استفاده از رایج‌ترین نوع لنز که لنز تماسی نرم می‌باشد.
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا؛دکتر محمد ملک‌احمدی، جراح و متخصص چشم پزشکی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در خصوص استفاده از لنزهای چشمی اظهار داشت: قبل از استفاده از لنز ، دست‌های خود را با آب و صابون بشویید و مواد آرایشی روی لبه پلک را پاک کنید. همچنین جهت تمیز کردن لنز به هیچ عنوان از آب لوله‌کشی و یا آب تصفیه شده استفاده نکنید و از محلول‌های شستشوی معتبر و با تاریخ انقضای مناسب استفاده شود.
 
وی گفت: قرار داشتن لنز به مدت طولانی در چشم موجب عفونی شدن لنزها می‌گردد. هرگز با لنز تماسی معمولی نخوابید زیرا موجب عفونت می‌شوند. همچنین لنز را در زمان خارج کردن از  چشم در ظرف مخصوص و دور از آلودگي محافظت نمایيد.
 
عضو هیات علمی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: لنزها را از محل‌هاي معتبر تهيه كرده و از خريد محصول بدون مجوز بهداشت و بروشور راهنما خودداري كنيد.
 
این جراح و متخصص چشم گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر بسیاری از مراکز غیرمجاز و آرایشگاه‌ها در کشور اقدام به تجویز لنز تماسی زیبایی کرده‌اند که موجب عوارض جبران‌ناپذیری برای افراد شده است. در چند ماه گذشته چندین مورد خانم جوان به دنبال گذاشتن لنز تماسی در آرایشگاه‌ها در شب ازدواجشان دچار عفونت شدید قرنیه شدند به طوری که علی‌رغم بستری و درمان دچار کاهش شدید بینایی شدند.
 
ملک‌احمدی تصريح كرد: توصیه می‌شود بسته به نوع لنز،  هر چند ماه یک‌بار لنز و ظرف نگهداری آن تعویض شود. همچنین لازم است مراکز مسئول، نظارت بیشتری بر این گونه مراکز به خصوص آرایشگاه‌ها داشته باشند تا از تکرار این حوادث جلوگیری شود و مردم نیز به یاد داشته باشند تجویز  لنز تماسی تنها با دستور چشم پزشک انجام شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است