::::رابطه چراغ خواب، نزدیک بینی و سرطان::::
انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 45
بازدید دیروز : 567
بازدید هفته : 1121
بازدید ماه : 4151
بازدید کل : 169487
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

..::::رابطه چراغ خواب، نزدیک بینی و سرطان::::..

به گزارش انجمن آرپی ایران ـ تی یلم، چراغ خواب و نزدیک بینی بچه ها

براساس نتیجه تحقیق گسترده ای که توسط پژوهشگران فیلادلفیا انجام شده، متخصصان متوجه شده اند که رابطه معناداری بین استفاده از چراغ خواب برای بچه ها و ابتلای آنها به نزدیک بینی در آینده وجود دارد. براساس این تحقیق که روی ۴۷۹ کودک و نوجوان سالم ۲ تا ۱۶ سال صورت گرفته، متخصصان چشم پزشک و پژوهشگران بیمارستان کودکان فیلادلفیا اعلام کرده اند که ابتلا به نزدیک بینی، تنها در ۱۰ درصد از کودکانی که تا قبل از ۲ سالگی، شب ها در اتاقی کاملا تاریک می خوابیده اند، وجود داشته است. این در حالی است که ابتلا به نزدیک بینی در ۳۴ درصد از کودکانی که شب ها چراغ خواب بالای سرشان روشن بوده، گزارش شده است. متاسفانه برخی از والدین هم کودکان خود را به خوابیدن در اتاقی که چراغ معمولی آن تا صبح روشن بوده، عادت داده بودند و این مساله ابتلا به نزدیک بینی را در چنین کودکانی تا ۵۵ درصد بالا برده بود. به همین دلیل بهتر است تا حد امکان در اتاق بچه های زیر ۲ سال، چراغ خواب روشن نکنید زیرا آنها چندان سر از ترس و تاریکی درنمی آورند. اگر فکر می کنید که ممکن است کودکتان به خوابیدن با چراغ خواب عادت کرده باشد، می توانید تا به خواب رفتن او چراغ را برایش روشن بگذارید و وقتی که به خواب رفت، چراغ را خاموش کنید. ضمن اینکه استفاده از چراغ خواب های زمان دار که پس از حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت ونیم به طور خودکار خاموش می شوند هم می تواند چاره ساز باشد.

نور مستقیم چراغ خواب و اختلال خواب

تابیدن مستقیم نور چراغ خواب به چشم بچه ها یا حتی ما بزرگ ترها می تواند باعث ایجاد اختلال در خواب شود. به همین دلیل محققان توصیه می کنند که چراغ خواب را پایین تخت و در ارتفاعی کوتاه تر از تخت خوابتان قرار دهید. بهتر است در صورت امکان از چراغ هایی که حباب ماتی دارند یا شید پارچه ای نسبتا ضخیمی دور آنها پیچیده شده است، استفاده کنید تا سطح کمتری از نور در اتاق خوابتان پخش شود. اگر ارتفاع پاتختی و چراغ خواب از تختتان خیلی کمتر است و چراغ خواب شما هم دارای شید و حباب است، می توانید آن را روی پاتختی قرار دهید. اگر برایتان ممکن است، چراغ خواب را بیرون از اتاق خواب روشن کنید تا فقط از نور اندک آن برای رفت وآمدهای احتمالی شبانه کمک بگیرید و اختلالی در خوابتان ایجاد نشود. در این صورت، راهروی بین اتاق خواب ها می تواند بهترین مکان برای نصب چراغ خواب باشد. یادتان باشد که برای پیشگیری از تابیدن مستقیم نور چراغ خواب، آن را به لوسترهای سقفی وصل نکنید یا مستقیما بالای سرتان قرار ندهید. ضمن اینکه اگر از چراغ خواب های فلت یا مسطح استفاده می کنید، می توانید یک سه راهی برق زیر تختتان بگذارید و این چراغ ها را به یکی از پریزهای سه راهی زیر تخت وصل کنید. به این ترتیب، نور ضعیفی که در طول شب از زیر تخت ساطع می شود، مشکل چندانی برایتان ایجاد نخواهد کرد.

بچه ها، چراغ خواب و ترس از سایه ها

برخی از چراغ خواب ها دارای شیدهای طرح دار هستند و روشن کردن آنها در طول شب، باعث شکل گرفتن سایه های وحشتناکی روی دیوار اتاق خواب می شود. از طرف دیگر، گاهی محل نامناسبی که برای چراغ خواب انتخاب می شود، باعث انعکاس سایه اجسام داخل اتاق به شکل های مختلف و گاهی ترسناک روی دیوار اتاق می شود. در این صورت ممکن است بچه ها هنگامی که شب ها از خواب می پرند، با دیدن این سایه ها دچار وحشت یا حتی کابوس شوند. به همین دلیل به والدین توصیه می شود در انتخاب چراغ خواب مناسب برای فرزندشان دقت کنند. ضمن اینکه استفاده از چراغ خواب هایی که هنگام روشن بودن، طیف وسیعی از رنگ های مختلف را به نمایش می گذارند یا مدام خاموش و روشن می شوند هم نه تنها برای بچه ها، بلکه برای ما بزرگ ترها هم مناسب نیستند و می توانند آرامش خواب شبانه مان را بر هم بزنند.

چراغ خواب و ابتلا به سرطان

ملاتونین یکی از هورمون هایی است که در طول شب و البته هنگام تاریکی در بدن ترشح می شود. نتیجه تحقیقاتی که در موسسه بین المللی تحقیقات سرطان و موسسه بین المللی سلامت صورت گرفته اند، نشان می دهد که استفاده از نورهای مصنوعی در طول شب و هنگام خوابیدن باعث کاهش چشمگیر ترشح ملاتونین و افزایش خطر ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان پستان می شود. در این تحقیق عنوان شده که ملاتونین می تواند تا حدی قابل توجهی باعث خنثی شدن عملکرد سلول های سرطانی شود و به همین دلیل هم شانس ابتلا به سرطان پستان در خانم هایی که شیفت شب کار می کنند و مدت بیشتری در معرض نورهای مصنوعی شبانه قرار می گیرند، بسیار بیشتر از سایر خانم هاست. بد نیست این را هم بدانید که ملاتونین می تواند نقش بسزایی در حفظ تعادل وزن، انرژی و فشارخون بدن داشته باشد. به همین دلیل معمولا ملاتونین کافی در بدن افرادی که از چراغ خواب هایی با نورهای شدید (به خصوص سفید و زرد) در طول شب استفاده می کنند، ترشح نمی شود و این افراد صبح خود را با خستگی و خواب آلودگی آغاز خواهند کرد.

 منابع: Baby Center, WebMD, CNN, BBC و هفته نامه سلامت


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است