تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 509
بازدید هفته : 861
بازدید ماه : 3891
بازدید کل : 169227
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
تأثیر قابل قبول عمل «کراس لینکینگ» در اصلاح عیوب انکساری چشم
نتایج یک پژوهش جدید نشان داد: عمل کراس لینکینگ تأثیر قابل قبولی در اصلاح عیوب انکساری چشم در بیماران مبتلا به کراتوکونوس دارد و میتوان به نتایج آن در اصلاح عیوب انکساری چشم امیدوار بود.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، قوز قرنیه (کراتوکونوس) بیماری پیشروندهای است که بهطور معمول در سنین نوجوانی یا اوایل دهه ۲۰ زندگی بروز میکند. در این بیماری، قرنیه نازک میشود و شکل آن تغییر میکند. کراتوکونوس ممکن است در یک یا هر دو چشم رخ دهد ولی در۹۰ درصد موارد در هر دو چشم دیده میشود. امروزه روش جدیدی در درمان جراحی کراتوکونوس عرضه شده که Cross-linking نام دارد.
این روش سریع و به نسبت بدون درد است و تاکنون نتایج خوبی داشته است؛ لذا مطالعهای با هدف بررسی نتایج عمل کراس لینکینگ جهت اصلاح عیوب انکساری در بیماران مبتلا به کراتوکونوس توسط حسن رزمجو و همکارانش انجام شد.
این مطالعه یک کارآزمایی بالینی بود که در مرکز آموزشی درمانی فیض اصفهان به انجام رسید. جامعهی آماری مورد مطالعه بیماران مبتلا به کراتوکونوس بودند که تحت عمل کراس لینکینگ قرارگرفته بودند. بیماران مورد مطالعه ابتدا تحت معاینهی روتین چشمپزشکی قرار گرفتند و حدت بینایی و میزان عیوب انکساری آنها تعیین شد. سپس بیمارانی که چشم آنها درجهی اسفر و سیلندر بیش از 2 دیوپتر داشت و مایل به شرکت در مطالعه بودند، تحت عمل کراس لینکینگ قرار گرفتند. بیماران پس از انجام عمل بهطور مجدد تحت معاینه قرار گرفتند و حدت بینایی و میزان عیوب انکساری در آنان تعیین شد. دادههای جمعآوریشده قبل و بعد از مطالعه وارد رایانه شد و به وسیلهی نرمافزار SPSS نسخهی 20 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
در این مطالعه 100 بیمار مبتلا به کراتوکونوس بررسی شدند.
طبق یافتههای این پژوهش، حدت بینایی در 29 نفر بدون تغییر ماند در 43 نفر کاهش یافت و در 28 نفر افزایش پیدا کرده بود. انجام آزمون 2X بر روی دادههای مذکور نشان داد که تغییرات حدت بینایی در مردان و زنان، اختلاف معنیدار نداشت.
نتایج این پژوهش نشان داد، عمل کراس لینکینگ تأثیر قابل قبولی در اصلاح عیوب انکساری چشم در بیماران مبتلا به کراتوکونوس داشت. با توجه به اینکه این عمل، یک تکنیک جدید در اصلاح عارضهی کراتوکونوس است، میتوان به نتایج آن در اصلاح عیوب انکساری امیدوار بود.
مشروح این پژوهش در مجله دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منتشر شده است.
نظرات شما عزیزان: