تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 39
بازدید هفته : 2274
بازدید ماه : 5304
بازدید کل : 170640
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
غربالگریها باید از بدو تولد آغاز شود
وی با اشاره به همکاری تنگاتنگ دانشگاه علومپزشکی مشهد بویژه گروه چشمپزشکی اطفال با بهزیستی، اظهار کرد: بهزیستی یکسری امکانات و دستگاههایی برای غربالگری، بکار گرفته بود که در اختیار چند درمانگاه و مراکز چشمپزشکی قرار دارد، اما در مجموع غربالگری که در حال حاضر انجام میشود، ممکن است خیلی کامل نباشد و انتظار داریم که غربالگری از بدو تولد آغاز شود و این امر نیازمند امکانات بیشتر دارد.
سیستمهای بهداشتی به سمت تشخیص بموقع تنبلیهای چشم حرکت کردهاند
موسوی عنوان کرد: در طول چند سال گذشته، سیستمهای بهداشتی به این سمت حرکت کردند که تنبلیهای چشم را زود تشخیص دهند و قبل از این که کودک به سن بعد از 7سال برسد، مشکل کودک تشخیص داده شود و اقدامات لازم برای اصلاح تنبلی چشم که روشهای مختلفی دارد، صورت گیرد.
وی ابراز امیدواری کرد که دیگر شاهد برخورد با جوانان و نوجوانان و کودکانی که چشمانشان میتوانست پیش از سن دبستان درمان شود و بینایی خوبی داشته باشند و دچار اختلال بینایی نباشند، نباشیم و آمار این کودکان در سطح جامعه کاهش یابد.
رییس بیمارستان چشمپزشکی خاتمالانبیاء(ص) مشهد درباره علت بروز این اختلال گفت:علل مختلفی دارد؛ نوزادی متولد میشود و دچار عیب انکساری است و به عبارتی نمره چشمش بالاست و پدر و مادر هم متوجه نمیشوند و این درحالیست که کودکان در سن پایین، کسانی نیستند که بخواهند از دید کم یا تاری دید شکایت کنند؛ این عیوب انکساری اگر کشف شود و عینک مناسب در اختیار کودک قرار گیرد، بطور قطع سیستم بینایی او رشد میکند.
وی افزود: در برخی موارد، یک چشم کودک سالم و چشم دیگر ضعیف است و کسی هم متوجه نمیشود، اما اگر مشکل کشف شود و چشمی که دچار عیب انکساری است، معالجه شود و بنا به توصیه، چشم دیگر را متناسب با سن کودک ببندند تا از چشم مبتلا به ضعف انکساری استفاده بیشتری شود، درمان بهتر و سریعتر انجام میشود.
موسوی با بیان این که «گروه چشمپزشکی دانشگاه علومپزشکی مشهد در بیمارستان تخصصی چشمپزشکی خاتمالانبیاء مستقر است»، خاطرنشان کرد: موسسه خیریه خاتمالانبیاء(ص) کمکهای بسیار ارزندهای در ارتباط با گسترش فضای فیزیکی بیمارستان انجام داده و روزبروز انجام اقدامات درمانی و پاراکلینیکی ما و کارهای تشخیصی با توجه به این که فضاهای خیلی بیشتر در اختیار ما قرار میگیرد، گستردهتر میشود ولی ما نباید به این اکتفا کنیم و بطور قطع باید گامهای بلندتری برداریم و گروه و فضای فیزیکی بیمارستان را گسترش دهیم.
وی گفت: تجهیزات و وسایل جدیدتری خریداری کنیم، چون علم چشمپزشکی هر روز با ورود تجهیزات جدید نوین میشود، بنابراین اگر نتوانیم همگام با این توسعه پیش رویم و وسایل و تجهیزات جدید بکار نگیریم، ممکن است خواستههایمان آنطور که باید تأمین نشود
نظرات شما عزیزان: