تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 580
بازدید هفته : 2047
بازدید ماه : 3618
بازدید کل : 176064
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:سلول های بنیادی شبکیه و بازسازی سیستم بینایی*
شبکیه چشم مهره داران یک مدل شناخته شده برای مطالعه عصب زایی است . نورون ها و گلیاهای شبکیه با یک ترتیب حفظ شده از استخری از سلولهای پیش ساز چند توان تولید می شوند. در طول تکوین شبکیه، سلولهای بنیادی / پیش ساز شبکیه (RPC) شایستگی خود را در طول زمان تحت تاثیر عوامل درونی ( مانند عوامل رونویسی ) و عوامل بیرونی ( مانند عوامل رشد ) تغییر می دهند. در این بررسی، ما نقش این عوامل را به همراه درک درستی از مسیرهای سیگنالینگ تنظیم کننده تکوین چشم خلاصه می کنیم. اطلاعات از تعاملات بین عوامل درونی و بیرونی، برای تعیین سرنوشت سلول های شبکیه و برای بازسازی نورون های ویژه شبکیه از سلولهای بنیادی / پیش ساز شبکیه مفید است. مطالعات اخیر وجود RPCs را در شبکیه شناسایی کرده اند، که ممکن است پیامدهای مهمی در سلامت و بیماری داشته باشند. با وجود پیشرفت های اخیر در زیست شناسی سلول های بنیادی ، درک ما از بسیاری جنبه های RPCs در چشم محدود است. PRCs در چشم در حال تکوین تمامی مهره داران وجود دارند و در مهره داران پست تر در سراسر زندگی فعال باقی می مانند . با این حال، در پستانداران، PRCs خاموش هستند و فعالیت های بسیار کمی داشته، در نتیجه ظرفیت کمی برای بازسازی شبکیه دارند. تعدادی از منابع مختلف سلولی از RPCs در شبکیه چشم مهره داران شناسایی شده اند. این منابع عبارتند از PRCs در حاشیه شبکیه ، سلول های رنگدانه دار در جسم مژگانی و عنبیه و اپیتلیوم رنگدانه دار شبکیه و سلول های مولرموجود در شبکیه چشم . از آنجا که PRCs می توانند از چشم های نابالغ و بالغ جدا شده و تکثیر یابند، در حال حاضر مطالعه این سلول ها در محیط کشت و در بافت تحلیل رفته شبکیه پس از پیوند امکان پذیر می باشد. ما همچنین دانش موجود درمورد RPCs ذاتی ، سلول های بنیادی جنینی انسان و سلول های بنیادی پرتوان القا یی را به عنوان منابع بالقوه برای پیوند سلول درمانی در بازسازی شبکیه بیمار مورد بررسی قرار می دهیم.
نظرات شما عزیزان: