تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 301
بازدید هفته : 1401
بازدید ماه : 2972
بازدید کل : 175418
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر ابراهیم خادم متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جایگاه گوشت در طب سنتی گفت: در طب سنتی بیشترین ارزش غذائی را در بین انواع غذاها ، از آن گروه گوشت ها می دانیم .
گوشت جزء بهترین غذاها می باشد ، به شرط آن که در مصرف آن افراط و تفریط نشود و حتی الا مکان از گوشت های مانده و کهنه استفاده نشود.
وی اظهار داشت : طبیعت انواع گوشت ها برحسب نوع حیوانات ، دریازی یا خشک زی بودن آن ها و نیز تحرک و جنسیت حیوانات نسبت به هم تفاوت دارد.
وی در ادامه گفت: طبیعت گوسفند ، گرم و تر بوده و اغلب با طبیعت افراد سازگار است و بهترین نوع گوشت چهار پایان گوشت گوسفند است.
این متخصص طب سنتی گفت: بعد از گوشت گوسفند، گوشت گوساله گرم و تر توصیه می شود.
گوشت بز نسبت به گوشت گوسفند سردتر است و بیشتر برای مزاج های گرم و تر و مناطق با آب و هوای گرم مناسب است.
وی عنوان کرد: گوشت گاو در مقایسه با گوشت گوسفند سرد و خشک است و استفاده طولانی از آن به خصوص درشکل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های مشابه تهیه شده از آن هم به دلیل سردی و خشکی و هم ماندگی و کهنگی این فرآورده ها توصیه نمی شود.
وی در پایان گفت: درآموزه های اسلامی نیز توصیه به مصرف منطقی گوشت گردیده است ، چنان چه مصرف گوشت هر سه روز یک بار به عنوان مستحب،مصرف هر روز بلا اشکال و مصرف بیش از یک با در روز ناپسند شمرده شده است.
نظرات شما عزیزان: