تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 608
بازدید هفته : 2256
بازدید ماه : 5286
بازدید کل : 170622
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
..::::بدن سالم در چشم سالم::::..
"به گزارش انجمن آرپی ایران ـ تی یلم"
چشمانتان به شما چه می گویند؟
پرسش 1: پزشکان با معاینه ی چشمتان می فهمند که آیا کلسترول بالا دارید یا نه.
پاسخ: درست
توضیحات: چشم ها فقط پنجره هایی به روح شما نیستند؛ آنها پنجره هایی به سلامت شما هم محسوب می شودند. علاوه بر تشخیص بیماری های چشم، پزشکان می توانند نشانه هایی از کلسترول بالا، فشار خون بالا، دیابت و برخی دیگر بیماری های خاص را در چشمان شما ببینند.
صدمه دیدن رگ های خونی پشت چشم ها از اولین نشانه ها است. در پایان آزمایشتان نیز پزشک می تواند تصمیم بگیرد که آیا آزمایشات و دیگر اقدام ها برای حفظ چشم ها و سلامت شما لازم است یا نه.
پرسش 2: اگر چشمانتان سوزناک است و تار می بینید ممکن است ...... داشته باشید.
پاسخ: سندروم دید کامپیوتری
توضیحات: چشمان خسته، قرمز، تاری دید و سوزناکی آن همگی نشانه های سندرم دید کامپیوتری اند که این بدان معنی است که چشمتان در حال واکنش به دیدن طولانی مدت صفحه نمایش است. به صورت منظم به چشمانتان استراحت بدهید، از فیلتر های ضد تشعشع استفاده کنید، مکان و وضعیت نمایشگر خود را تغییر دهید و مطمئن شوید نور به اندازه کافی موجود است. برخی قطره های چشم و یا عینک های مخصوص نیز می توانند مفید باشند.
.. ::::پیشبینی خطر سکته با یک تکنیک جدید از طریق چشم::::..
"به گزارش انجمن آرپی ایران ـ تی یلم"پیشبینی خطر سکته با یک تکنیک جدید از طریق چشم سلامت > عمومی- همشهری آنلاین: پزشکان در یک مطالعه جدید اظهار داشتند که در آینده میتوان با مطالعه روی چشمها احتمال ابتلا به سکته مغزی را در افراد مستعد ارزیابی کرد. به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا، متخصصان علوم پزشکی دانشگاه ملی سنگاپور موارد ابتلا به سکته مغزی را به طور متوسط طی 13 سال در 2907 بیمار مبتلا به فشارخون بالا که سابقه سکته مغزی نداشتند، بررسی کردند. در شروع این مطالعه از شبکیه هر کدام از بیماران عکسبرداری شد و میزان آسیبدیدگی رگهای خونی شبکیه مرتبط با فشارخون بالا موسوم به «رتینوپاتی فشارخونی» در این افراد مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه بررسیها، 146 نفر از شرکتکنندگان به دلیل لختههای خونی و 15 نفر دیگر به علت خونریزی مغزی، سکته مغزی را تجربه کردند. نتایج مطالعات نشان داد: احتمال سکته مغزی در بیماران با «رتینوپاتی فشارخونی» خفیف، حدود 35 درصد و در بیمارانی با «رتینوپاتی فشارخونی» شدید به طور متوسط 137 درصد بیشتر است. «محمد کامران اکرام»، محقق ارشد این مطالعه گفت: تصویربرداری از شبکیه، شیوهای آسان و مناسب برای بررسی رگهای خونی شبکیه است. اکرام همچنین تاکید کرد: هنوز زمان اعمال یافته جدید در روشهای بالینی نرسیده و مطالعات بیشتر برای تایید این یافته لازم است.
..::::درمان نابینایی با سلولهای بنیادی::::..
به گزارش انجمن تی یلم به نقل از ایسنا: دانشمندان برای اولین بار موفق شدند سلولهای حسگر نور درون شبکیه را که از ابتدا در آزمایشگاه پرورش یافته بودند به چشم های موش های نابینا پیوند بزنند.
دانشمندان دانشگاه کالج لندن اعلام کردند که سلولهای پیوندی با موفقیت بالغ شده و با عصبهای مسوول انتقال سیگنالهای بینایی به مغز مرتبط شدهاند. به باور محققان اگر بتوان این فرآیند را با سلولهای بنیادی انسانی تکرار کرد، میتوان بیشتر شکلهای نابینایی را که از انحطاط این سلولهای گیرنده نور در اثر پیری یا بیماریهایی مانند دیابت ناشی شده، درمان کرد.یک درمان تجربی سلول بنیادی دیگر که شامل پیوند سلولهای مسوول پشتیبانی و تغذیه گیرندههای نوری در چشم بوده، توانسته بینایی مردی را که در اثر انحطاط سلول های شبکیه نابینا شده بود، بازگرداند اما به گفته پرفسور رابین علی، سرپرست پژوهش در کالج لندن، این درمان تنها بر روی افراد دارای تعدادی سلول گیرنده نور سالم عمل کرده در حالی که درمان جدید حتی در مواردی که این سلولها کاملا از بین رفتهاند نیز کار میکند.این محققان با استفاده از یک فرآیند نسبتا جدید که به سلول های بنیادی جنینی اجازه خودسازماندهی به شکل ساختارهای شبکیه مانند در یک ذره سه بعدی ژلهای را داده، توانستهاند سلولهای گیرنده نور تولید کنند.همچنین در یک دستاورد مهم برای درمان های انسانی، این دانشمندان مرحله بهینهای در رشد سلولها را که حدود 24 روز بوده، برای پیوند آنها در چشم موشها شناسایی کردند. در این مرحله، سلولهای گیرنده نور هنوز نسبتا نابالغ هستند اما پس از کاشت، راه خود را برای ترمیم بخشهای چشم پیدا کرده و در آن مناطق به طور کامل بالغ میشوند.اگر سلول ها به طور کامل به شکل ساختارهای گیرنده نور بالغ موسوم به بخش های بیرونی رشد کنند، دیگر قادر به پیوند به این شیوه نخواهند بود.به گفته محققان، آنها اکنون یک نقشه راه برای انجام این فرآیند با سلولهای بنیادی جنینی انسان دارند. آنها در حال حاضر پیشسازهایی برای سلولهای گیرنده نور انسانی پرورش دادهاند. چالش پیش روی این دانشمندان اکنون کارا کردن کافی این فرآیند برای پیوند است.در همین حین، محققان قصد دارند پیوندهای بیشتری انجام داده و قابلیت بینایی موشها پس از این پیوند را نمایش دهند. با وجود رشد سلولهای پیوندی و اتصال موفق آنها به عصبها، هنوز تعداد کافی از این سلولها برای بازیابی بینایی موشها پیوند داده نشده است.
..::::رابطه چراغ خواب، نزدیک بینی و سرطان::::..
به گزارش انجمن آرپی ایران ـ تی یلم، چراغ خواب و نزدیک بینی بچه ها
براساس نتیجه تحقیق گسترده ای که توسط پژوهشگران فیلادلفیا انجام شده، متخصصان متوجه شده اند که رابطه معناداری بین استفاده از چراغ خواب برای بچه ها و ابتلای آنها به نزدیک بینی در آینده وجود دارد. براساس این تحقیق که روی ۴۷۹ کودک و نوجوان سالم ۲ تا ۱۶ سال صورت گرفته، متخصصان چشم پزشک و پژوهشگران بیمارستان کودکان فیلادلفیا اعلام کرده اند ...
نویسنده :حسین |
21 مرداد 1392 | 22:18 |
..::::ترفندآموزش رایت کردن اطلاعات برروی CDوDVDتوسط خود ویندوز::::.. | ||
باسلام ودرود به دوستان گرامی بویژه نویسندگان بزرگوار سایت می خواستم یک ترفند کامپیوتری را برای شما دوستان بیان کنم امید وارم مفید واقع شود. ترفند آموزش رایت کردن اطلاعات بر روی CD یا DVD توسط خود ویندوز مجموعه: ترفندهای کامپیوتری رایت کردن اطلاعات بر روی یک CD یا DVD (یا همان Burn یک CD) یکی از اولین مهارتهایی است که در کار با کامپیوتر باید بدانید چون به هر حال، نیاز پیدا میکنید که اطلاعات را از کامپیوترتان به جای دیگری منتقل کنید. مثلاً ممکن است بخواهید تکالیف دانشگاهی خود را به استاد تحویل دهید و ... برای رایت کردن اطلاعات روی دیسک، نرم افزارهای مختلفی وجود دارد مثل Nero ، Alcohol و ... اما جالب است بدانید که خود ویندوز این امکان را فراهم کرده است که بدون نیاز به هر نرمافزاری، اطلاعاتتان را بر روی دیسکها رایت کنید. این امکان هم در ویندوز XP و هم در ویستا وجود دارد. مراحل کار بسیار ساده است: 1- ابتدا یک CD یا DVD خام داخل درایو رایتر خود قرار دهید. 2- به مسیری بروید که فایل مورد نظرتان قرار دارد. مثلاً میخواهید فایل homework.doc را که داخل درایو F است روی سی.دی رایت کنید. پس به درایو F بروید. 3- روی فایل مورد نظرتان کلیک راست کنید و Copy را انتخاب کنید. 4- از داخل My Computer روی درایو رایتر خود دابل کلیک کنید تا وارد درایو رایتر شوید. (اگر ابتدا نامی برای سیدی درخواست کرد، یک نام مرتبط با اطلاعاتتان درج کنید و Next را کلیک کنید) 5- در فضایی خالی از محیط درایو، کلیک راست کنید و گزینه Paste را انتخاب کنید. خواهید دید که یک کپی کمرنگ از اطلاعات در درایو رایتر دیده میشود و آماده رایت روی دیسک است. (هنوز چیزی روی دیسک رایت نشده. فکر نکنید کار تمام شده، دیکس را دربیاورید و بروید، بعد ببینید هیچی داخلش نیست!!!) 6- تمام فایلها و اطلاعاتی که نیاز دارید را به همین طریق روی درایو رایتر خود کپی کنید. اگر بعضیها نیاز به حذف داشتند، به سادگی انتخابشان کنید و کلید Delete را بزنید. 7- در نهایت، در پانل سمت چپ، روی گزینه write these file on Disc یا در ویستا، دکمه Burn to Disc را کلیک کنید. 8- یک پنجره باز میشود و از شما میخواهد یک نام برای سیدیای که قرار است رایت شود انتخاب کنید. این کار را انجام دهید و Nextهای متوالی را انتخاب کنید تا اطلاعاتتان روی دیسک رایت شود. اگر از گزینهها سر در نمیآورید، فقط Next کنید، کار خاصی لازم نیست انجام دهید. همین! بعد از چند لحظه اطلاعاتتان روی دیسک رایت شده است و آماده تحویل به شخص دوم است. (بعد از کپی وپیست فایل ها روی سی دی خام در سمت چپ گزینه write these file on Disc کلیک کنید پنجرهای باز میشود یک نام برای سی دی ،داخل کادر انتخاب کنید بعد هر چه nex میاد بزنید تا اخر حالا کپی کردن شروع میشه وقتی رایت شد سی دی خودش بیرون میاد) منبع : aftab.cc پیروزو سربلند باشید. |
..::::سلول هاي بنيادي در همه اندام هاي بدن يافت مي شوند::::..
به گزارش انجمن آرپی ایران ـ تی یلم به نقل از روزنامه درپی فردا:نتايج تحقيقات محققان دانشگاه استنفورد آمريكا نشان مي دهد سلول هاي بنيادي نه تنها در خون و مغز استخوان يافت مي شود بلكه مي توان آنها از تمامي اندام هاي بدن تهيه كرد. در سال ۲۰۰۶ آزمايش دانشمندان براي تشخيص سلول هاي بنيادي در اندام هاي بدن بر روي موشها آغاز شد و نتايج به دست آمده از وجود سلول هاي بنيادي در تمامي اندام هاي بدن موش حكايت داشت. سپس آزمايش ها بر روي انسان انجام شد و نتايج مشابهي به دنبال داشت.
دانشمندان مي گويند كه سلول هاي بنيادي گرفته شده از ديگر اندام ها نيز مانند سلول هاي بنيادي بند ناف، قابليت تبديل شدن به سلول را دارند و مي توانند براي ترميم بافت هاي آسيب ديده ناشي از بيماري و يا تصادف مورد استفاده قرار گيرند. از آن جايي كه هميشه استفاده از سلول هاي بنيادي بند ناف به دليل امكان نابودي جنين، بحث برانگيز بوده است، سلول هاي بنيادي به دست آمده از باقي اندام ها مي توانند به جاي آن ها مورد استفاده قرار بگيرند. سلولهاي بنيادي موجب تحولات زيادي در علم پزشكي شده است. اين سلولها اميد درمان را براي بسياري از بيماري ها مانند سرطان، بيماري هاي قلبي، پاركينسون، اسكلروز متعدد ، سكته، هانتينگتون، صدمات نخاعي و بسياري بيماري هاي ديگر افزايش داده است. نتايج اين تحقيق در شماره اخير نشريه Stem Cell Reports به چاپ رسيده است.
::::امکان درمان آسیب های چشمی با سلول های بنیادی در کشور:::
دبیر کل انجمن چشم پزشکی ایران از درمان اسیب های چشمی با استفاده از سلول های بنیادی در کشور خبر داد و گفت:در حال حاضر این شیوه درمانی .تقریبا در تمام مراکز چشم پزشکی استان ها قابل انجام است.
از این روش می توان برای در مان میتلایان به بیماری های چشمی مانند سوختگی های شیمیایی در جانبازان و افرادی استفاده کرد که مواد مذاب یا اسید و یا اهک وارد چشم انها شده ویا دچار مسمومیت در محل کار شده اند عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در این گروه از بیماران پوسته سطح جلویی چشم ویا پوسته سطح جلویی قرنیه از بین می رود که یک لایه محافظتی برای چشم است.
حال می توان با استفاده از سلول های بنیادی لایه دفاعی سطح چشم این بیماران را ترمیم کرد. بدین منظور می توان سلول های بنیادی را ازچشم دیگر فردبیمار یا از بستگان درجه یک استخراج کرد و به چشم فرد بیمار پیوند زد برا ی انجام این عمل تعدادی از سلول های سالم را به چشم بیمار پیوند می زنیم این طرح هم اکنون در کلینیک ها ی چشم پزشکی قابل انجام می باشد
دکتر هاشمی تصریح کرد :استفاده از سلول های بنیادی باعث بینایی فرد نمی شود بلکه قسمتی را که مربوط به عصب بینایی است و در حادثه دچار اسیب دیدگی شده و یا شبکیه افرادی را که دچار اختلال شده است ترمیم می کند
دانشمندان آلمانی و امریکایی نقشه فعالیت های نورونی و اتصال های پیچیده عصب های بینایی موش و مگس میوه را تهیه کردند. کار تحقیقاتی این گروه که در سه مقاله جداگانه در نشریه نیچر به چاپ رسیده مربوط به سیستم بینایی این دو حیوان است در یکی از این تحقیقات نورو بیو لوژیست های المانی یک نقشه کامل سه بعدی از 950سلول شبکیه موش و اتصالات ان با سایر سلول های عصبی را تهیه کردند . این نقشه حاصل کار بیش از 200 دانشجو و در مجموع بیش از 20هزار ساعت کار مستمر است
دومطالعه دیگر بر رو ی نحوه تشخیص حرکات شبکیه مگس میوه انجام شده است.محققان آمریکاییدر این تحقیق چهار مدار عصبی را که با ادراک حرکت در ارتباط است شناسایی و نقشه برداری کردند. در پژ وهش سوم نورو بیو لوژیست های آلمانی از همان 4شبکه عصبی تصویر برداری کردند و به هر کدام از آن سلول ها یک نشانگر پروتئینی در رنگ های قرمز.سبز. آبی و زرد متصل کردند تا به تحریکات نور پاسخ نشان دهند.
ویدیو ی سه بعدی این نقشه نیز توسط دانشمندان ارائه شده است
محققان امید وارندبا بهبود فنی این نقشه در اینده بتوانند نقشه ی کاملی از اتصالات و کانکتوم های کل مغز این حیوانات وهمچنین مغز انسان تهیه کنند.
::::عفونت شایع ترین علت ترشحات و تورم چشمی است::::
یک متخصص پوست و زیبایی اظهار کرد: پلکهایی که ترشح داشته و متورم هم هستند، نشانگر وجود عفونت در ناحیه چشمی است که باید هرچه زودتر رفع شود.دکتر سحر حسنی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کردستان، با اشاره به اینکه در بیشتر موارد وجود ترشحات سفت و چشمانی با حاشیه سرخ شده در هنگام برخاستن از خواب به معنی مورد تهاجم قرار گرفتن چشمها با باکتری است، عنوان کرد: این ترشحات در بسیاری از موارد میتواند به دلیل پوست چرب و یا آلودگی مواد آرایشی باشد که ترشحات باکتریایی منجر به بلفاریت، التهاب پایه مژهه باشد که با تجمع چرک زرد رنگ حاوی گلبولهای سفید همراه است.وی با بیان اینکه ترشحات زردرنگی که موجب بسته شدن و به هم چسبیدگی پلکها می شود، در واقع پاسخ طبیعی بدن به حمله باکتریها و ویروسهای عفونت زا به لایه شفاف پوشاننده سطح چشم است، گفت: گونه دیگر از ترشحات چشم که شفاف، غیرچرکی و رقیقتر میباشد، میتواند ناشی از سرماخوردگی، حساسیت به گرده گلها، خشکی چشم در اثر وزش باد و یا ورود مژگان به داخل چشم باشد که با برطرف کردن این محرکها ترشحات چشم نیز از بین می رود.وی ادامه داد: پلکهایی که ترشح دارند و متورم هم هستند، نشانگر وجود عفونت در ناحیه چشمی است که باید هرچه زودتر رفع شود.حسنی با بیان اینکه اگر چشم ها در اثر ترشحات چسبناک به یکدیگر چسبیده باشند، باید ترشحات را پاک و پلکها را تمیز کرد، تصریح کرد: با استفاده از یک پارچه که در آب گرم خیسانده شده و آب آن گرفته شده باید به نرمی این ترشحات را پاک کرده و در نهایت با یک گلوله پنبهای که به محلول مرکب از نصف قاشق چای خوری نمک و چند قطره آب گرم آغشته شده به نرمی پلکها را شستشو داده و با آب سرد آن را پاک کرد.این کارشناس با اشاره به اینکه افراد مبتلا به بلفاریت مزمن بیشتر در معرض این عارضه قرار می گیرند، ادامه داد: زدودن چربی اضافی می تواند در حل این مشکل یاری رسان باشد برای دستیابی به این هدف لازم است که مژگان و لبه پلکها با شامپوی بچه شستشو داده شود و با مالش نرمی چربیها را با یک دستمال تمیز پاک کرده، برای دستیابی به نتیجه مطلوب، این کار باید به صورت مستمر به مدت دو هفته انجام گیرد.وی استفاده از وسایل شخصی را بسیار حائز اهمیت دانسته و افزود: ترشحات سرشار از ویروس و باکتری می توانند توسط اشیاء و وسایل آرایشی به افراد مختلف و حتی خود فرد منتقل شود، لذا باید لوازم و حتی دستها را که به نوعی با اشک ها در تماس هستند را با آب گرم شستشو داد.حسنی در پایان خاطرنشان کرد: لوازم آرایشی آلوده اولین مظنونین برای بروز عفونت های چشمی هستند، لذا افراد باید دقت داشته باشند که هر کدام از لوازم آرایش چشم را که در زمان ابتلا به عفونت از آن استفاده می کردهاند و نیز آن دسته از وسایلی را که بیش از شش ماه مورد استفاده قرار داده اند را به دور انداخته و در خرید این اقلام به تاریخ تولید و انقضای این محصولات دقت داشته باشند در غیر این صورت باکتریها را مجدداً به موضع وارد خواهند کرد.
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)،به نقل ازخبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران نوعي نمونه گيري از خون را ابداع نمودهاند كه ميتواند وسيله كمكي خوبي براي پزشكان درجهت تجويز آنتي بيوتيك و ميزان نياز بدن بيمار به آن باشد.گفتني است؛ از جمله مزاياي اين طرح پرهيز از تجويز غير ضروري آنتي بيوتيكها و بروز عوارض ناخواسته و مقاومت بدن در مقابل آنها است.بررسيها نشان ميدهند؛ اين روش ميتواند همچنين تشخيص فوري دهد كه بدن انسان و فاكتورهاي ژنتيكي و گازهاي خون و همينطور ميزان گلبولهاي سفيد و قرمز به چه نوع آنتي بيوتيكي بهترين پاسخ را ميدهند و به چه نوع آنتي بيوتيكي حساسيت داشتهو پاسخ درماني ديرتر و كمتري ميدهند. پزشكان اين طرح را در حال حاضر بر روي داوطلبان در بيمارستانها در دست اجرا دارند و اميدوارند تا درصد خطاي كمتري با تكميل آزمايشات بدست آورده و در اكثر بيمارستانها، مطبها و درمانگاهها اين روش را مورد استفاده قرار دهند.
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)به نقل ازدکترنیوز،دانشمندان امیدوارند با استفاده از سلول مویی تولید شده از سلول های بنیادی قوه شنوایی را به ناشنوایان بازگردانند
به گزارش شبکه خبر به نقل از واحد مرکزی خبر ، محققان در دانشگاه شفیلد با استفاده از سلولهای بنیادین انسان توانستند سلولهای مودار و نورون هایی را تولید کنند که برای شنوایی ضروری است.آنها دریافتند، می توانند از سلول های بنیادی گوش داخلی جنین انسان این سلول های شنوانی بسیار خاص را تولید کنند
دانشمندان امیدوارند نهایتا بتوانند از این سلولها برای انجام دادن پیوند سلول در بیماران ناشنوا به منظور جایگزینی سلول های مودار و نورون هایی که در نوعی ناشنوایی ناشی از عوامل حسی-عصبی آسیب می بینند،استفاده کنند
این نوع ناشنوایی یکی از معمول ترین اشکال ناشنوایی است که علت نود درصد موارد ناشنوایی است.هم اکنون تنها روش درمانی کاشت حلزون است اما این وسیله ای الکترونیکی هرگز نمی توانند شنوایی را به طور کامل به فرد بازگردانند
::: خودداری ازمصرف لنزدرافرادي که خشکي چشم دارند:::
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)به نقل از خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،خشکی چشم در صورتی به وجود میآید که رطوبت لازم غده اشکی حاصل نشده باشد که باعث کاهش تولید یا تغییر کیفیت اشک میشود. خشکی چشم یکی از شایعترین علل مراجعه افراد به درمانگاه چشم پزشکی است.یکی از شرایطی که برای تجویز لنز باید رعایت شود توجه به میزان رطوبت چشم است، خشکی چشم استفاده از لنز تماسی را مشکل یا غیرممکن میسازد.اگر استفاده کنندگان لنز دچار خشکی چشم شدند، می توانند از قطرههای اشک مصنوعی فاقد مواد نگهدارنده و آنتیبیوتیک خوراکی که از رایجترین راههای دارویی درمان خشکی چشم است استفاده کنند اما برای تشخیص درست این موضوع بهتر است بیماران به پزشک مراجعه کرده و از درمانهای خودسرانه خودداری کنند.عوامل محیطی نظیر قرار گرفتن در معرض گرد وغبار، دود و نورآفتاب که بر رطوبت سطح کره چشم تاثیر دارد میتواند منجر به بروز خشکی چشم شود.علاوه بر احتمال شدیدتر شدن خشکی چشم پس از عمل جراحی در افراد مبتلا نیز ایجاد عارضه با احتمال بیشتری همراه است. بنابراین در صورتی که افراد علایم خشکی چشم و قصد انجام عمل لیزیک را دارند حتماً در این مورد با پزشک مشورت کنند.
ــ سازمان غذا و داروي آمريكا اعلام كرد كه اسباب بازي هاي ليزري آسيب جدي به چشم كودكان مي زند و حتي مي تواند خطر كوري به همراه داشته باشد.
به گزارش انجمن آرپی ـ تی یلم به نقل ازهلث دي نيوز، كارشناسان سازمان غذا و داروي آمريكا گفتند اشعه ليزر كه مستقيم به چشم فرد تابيده شود فورا به چشم آسيب مي زند و آسيب هاي ناشي از تابش اشعه ليزر به چشم پس از مدتي موجب ضعف بينايي مي شود.
آنها نسبت به خطر استفاده از اسباب بازي هاي ليزري از جمله تفنگ ها و چراغ قوه هاي ليزري هشدار دادند و توصيه كردند كه اشعه ليزر هرگز نبايد به طور مستقيم به چشم شخص يا حيوان تابيده شود.
محققان همچنين هشدار دادند كه نبايد اشعه ليزر را به سمت سطوحي كه نور را بازتاب مي دهد، نشانه گرفت.
هر سال تعداد زيادي از كودكان بهدليل انجام دادن بازيهاي خطرناك دچار حادثه ميشوند و حتي كار بعضي از آنها به چند روز بستري شدن در بيمارستان ميكشد.
شايد باورتان نشود اما هر چيز سادهاي مانند اسباببازيها، آب، شير و حتي هوا باعث مرگ تعدادي از كودكان در هر سال ميشود.
آمارها نشان ميدهد كه تقريبا ۶ درصد از كودكان، بازي بسيار خطرناك كشيدن يك كيسه پلاستيكي روي صورت و حبس كردن نفس را امتحان كردهاند.
متاسفانه در سال ۲۰۰۷، ۸۲ كودك و نوجوان بين ۶ تا ۱۵ سال فقط بهدليل انجام اين بازي و رقابت كردن با دوستانشان براي حبس كردن نفس جان خود را از دست دادهاند.
..::::دولفين هاي نابينا نيز مي توانند حركات مربي خود را تقليد كنند::::..
ــ يك مطالعه كه به تازگي انجام شده است، نشان مي دهد كه دولفين هاي نابينا با استفاده از ديگر حس هاي خود مي توانند حركات انسان را تقليد كنند.
به گزارش انجمن آرپی ـ تی یلم به نقل ازديلي ميل، اين مطالعه كه بر روي دلفين هاي نابينا انجام شد، نشان داد زماني كه دولفين نمي تواند از بينايي خود براي تقليد حركات مربي اش استفاده كند به روش ديگري به نام موقعيت يابي بر اساس انعكاس صوت متوسل مي شود.به اين ترتيب، دولفين صداهايي را از خود منتشر مي كند و بازتاب اين اصوات را براي خود تعبير مي كند.
اين توانايي كه به موقعيت يابي صوتي معروف است به دولفين نابينا امكان مي دهد كه حركات مربي خود را مانند چرخيدن در آب تقليد كند.
اين مطالعه كه در مركز تحقيقات دولفين در فلوريدا انجام شد تاكيدي بر نتايج مطالعات قبلي است . مطالعات قبلي نشان داد دولفين ها در حالت نابينايي نيز مي توانند حركات ساير دولفين ها را تقليد كنند.
اما در مطالعه اخير محققان به جاي دولفين از انسان استفاده كردند تا دريابند كه اگر تغييري در صوت ايجاد شود آيا بر روش تقليد دولفين ها تاثير خواهد گذاشت يا خير.
دكتر جاكولا مدير تحقيقات مركز پستانداران دريايي گفت: در اين مطالعه يك مربي درون آب قرار گرفت و بر روي يك تخته حركاتي كه بايد در آب انجام شود به وي نشان داده مي شد.
وي افزود: نتايج اين مطالعه حيرت انگيز نبود زيرا بر نحوه عملكرد دولفين در اقيانوس استوار بود. اما مسئله حيرت انگيز تصميم گيري دولفين براي زمان استفاده از موقعيت يابي بر اساس انعكاس صوت و حل مشكل بود.
دولفين ها بيشتر در شب ها از مهارت موقعيت يابي بر اساس انعكاس صوت استفاده مي كند.
در اين تحقيق مربي در آب شروع به چرخاندن بازوي خود كرد و دولفين نابينا نيز همان حركت را از خود درآورد.
اين مطالعه كه در ۶جلسه و در مدت ۹ روز انجام شد ، نشان داد كه همان طور كه يك دولفين نابينا مي تواند حركات دولفين هاي ديگر را تقليد كند قادر به تقليد حركات انسان در آب نيز هست.
نتايج اين مطالعه در نشريه علمي Animal Cognition منتشر شده است.
..::::خارش ودردگوش مهمترین علایم ابتلاء به عفونت گوش خارجي استک::::..
یک جراح و متخصص گوش، حلق و بینی با اشاره به تاثیر رطوبت و گرمای محیط در ابتلا به عفونت گوش خارجی، بیان داشت: خارش گوش و احساس درد مهمترین علایم این عارضه محسوب می شود.به گزارش انجمن آرپي (تي یلم)به نقل ازدکتر محسن نراقی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران،عفونت های مجرای گوش خارجی را یکی از مشکلات شایع در فصل تابستان دانست و گفت: این عارضه بویژه در شناگران و افرادی که در استخرها زیاد رفت و آمد می کنند، یا اشخاصی که عادت به دستکاری و تمییز کردن گوش خود دارند، رخ می دهد. چرا که گوش انسان به طور طبیعی خاصیت محافظت کنندگی از خود را دارد و زیاده از حد تمییز کردن، آن را مستعد ابتلا به عفونت می کند.وی با بیان اینکه گرما و رطوبت از جمله علل ابتلا به عفونت گوش خارجی به شمار می رود، ادامه داد: محیط های با هوای گرم و مرطوب یکی از عوامل رشد باکتری و قارچ در مجرای گوش خارجی محسوب می شود که با ایجاد عفونت موجبات ناراحتی افراد ساکن این نواحی را فراهم می کند.این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: خارش گوش و احساس درد مهمترین علایم عفونت گوش خارجی است که پزشک متخصص از قطره های آنتی بیوتیک مناسب گوش برای درمان عفونت و رفع ترشحات ناشی از آن در فرد مبتلا بهره می گیرد.وی اظهار داشت: در مواقعی که ترشحات کاملا فضای گوش را اشغال کرده باشد و اجازه ورود قطره را به داخل آن ندهد، معمولا توسط دستگاه ساکشن عفونت موجود در گوش خارج می شود.دکتر نراقی اجتناب از دستکاری، تمییز کردن، خارش گوش و عدم استفاده از گوش پاک کن همچنین جلوگیری از ورود مواد شوینده همچون شامپو به مجرای گوش را مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلای افراد به عفونت گوش خارجی عنوان کرد.این متخصص و جراح گوش، حلق و بینی در پایان خاطرنشان کرد: بطور کلی 10 درصد افراد در طول زندگی یک بار به این بیماری مبتلا می شوند. باید توجه داشت داشتن زمینه ابتلا به این عارضه در گذشته، امکان عود مجدد عفونت گوش خارجی را در سال های بعد فراهم می کند.
..::::پیشگیری از تخریب شبکیه بامصرف موادغني ازامگا3::::..
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)،یک جراح و متخصص چشم پزشکی گفت: مصرف غذاهای دریایی ، به خصوص ماهی های غنی از اسید چرب امگا 3 در محافظت از عروق شبکیه چشم در برابر تخریب های دژنراتیو ناشی از افزایش سن بسیار موثر است.دکتر احمد شجاعی در گفتگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به اينكه ضایعات دژنراتیو شبکیه و نیز رشد غیر طبیعی عروق خونرسان در سطح شبکیه از ضایعات غیر قابل جبرانی هستند که منجر به نابینایی و یا کم بینی شدید به ویژه در بین سالمندان می شوند گفت: اثرات تغذیه سالم در پیشگیری از این بیماری ناتوان کننده در سال های اخیر مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به اینکه غلظت اسید چرب امگا 3 در شبکیه چشم بالا است، مواد مغذی تامین کننده امگا 3، موجب حفظ سلامت چشم می شود. این جراح و متخصص چشم پزشکی با اشاره به مطالعات انجام شده گفت: یافته های علمی بیانگر تاثیرات مفید امگا 3 بر سلامت چشم است، تاثیر مصرف مواد غذایی دریایی، به خصوص مصرف ماهی در سنین بالای 65 سالگی از بروز ضایعات دژنراتیو شبکیه ناشی از افزایش سن که منجر به ضعف بینایی می شود، پیشگیری می کند.وی در ادامه افزود: مطالعات اخیر در زمینه نقش مصرف ماهی های غنی از امگا 3 در جلوگیری از ضایعات تحلیل رونده در شبکیه، نشانگر تاثیرات مفید امگا 3 در سلامت شبکیه بوده است، به طوری که مصرف ماهی های غنی از امگا 3 و غذاهای دریایی در افرادی که به دژنراسیون های پیشرفته مبتلا شده اند به طور معنی داری کمتر از افراد دیگر است. دکتر شجاعی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شد افرادی که ماهی بیشتری مصرف می کنند ولی سیگاری بوده و دچار افزایش وزن نیز بوده اند، این دو فاکتور نیز با افزایش احتمال دژنراسیون وابسته به سن در رابطه بوده و آن را تشدید می کند.این جراح و متخصص چشم پزشکی در پایان گفت: مصرف غذاهای دریایی ، به خصوص ماهی های غنی از اسید چرب امگا 3 در محافظت از عروق شبکیه چشم در برابر تخریب های دژنراتیو ناشی از افزایش سن بسیار موثر است. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که عوامل دیگری همچون اضافه وزن و سیگار کشیدن تسریع کننده مستقیم تحلیل های بافتی هستند و باید برای حفظ سلامت چشم، تمام فاکتور های تاثیرگذار را لحاظ نموده و در مسیر تصحیح شیوه زندگی اقدام کرد.
..::::حذف چربیهای اضافی بدن با عناب::::..
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دَم کرده برگهای عناب برای حذف چربیهای اضافی بدن موثر است.
اصغر نقشی افزود: عناب سرشار از ویتامینهای آ، ث و ب2 و همچنین کلسیم، آهن و فسفر است. وی با اشاره به برطرف شدن تنگی نفس با عناب تاکید کرد: جوشانده عناب گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف میکند و برای تهیه جوشانده عناب 50 گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود. نقشی ادامه داد: دَم کرده ریشه عناب برای رشد و تقویت مو مفید است. کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کارشناسان عناب را برای درمان اختلالات ریوی و کلیوی، دردهای شکمی، رفع سرفه و حساسیت و رفع مشکلات قلبی عروقی تاثیرگذار میدانند. نقشی از تقویت سیستم هاضمه با عناب گفت و تاکید کرد: عناب ضمن پاکسازی خون، سیستم هاضمه را تقویت میکند.
وحشت لحظهای را تصور کنید که به شما میگویند بیناییتان را از دست میدهید و هیچ کاری هم برای جلوگیری از آن نمیتوان کرد.
این کابوس میلیون ها انسان مسنی است که مبتلا به تخریب ماکولا یا لکه زرد هستند. لکه زرد بخش حساس به نور شبکیه و مسئول دید مستقیم و واضح است، اما بتازگی نوعی تکنیک درمان لیزری نوین، مژده جلوگیری از این نوع نابینایی را می دهد. سال گذشته آزمایشی موفقیت آمیز در مقیاسی کوچک انجام شد که محققان ...
به گزارشانجمن آرپی ـ تی یلم به نقل از پارس ،دکترسيدحسن هاشمي، مجري طرح در گفت و گو با خراسان تصريح کرد: از اين روش مي توان براي درمان مبتلايان به بيماري هاي چشمي مانند سوختگي هاي شيميايي در جانبازان و افرادي استفاده کرد که مواد مذاب، اسيد و يا آهک وارد چشم آن ها شده و يا دچار مسموميت در محل کار شده اند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران ادامه داد: در اين گروه از بيماران، پوسته سطح جلويي چشم و يا پوسته سطح جلويي قرنيه از بين مي رود که يک لايه محافظي براي چشم است. حال مي توان با استفاده از سلول هاي بنيادي، لايه دفاعي سطحي چشم اين بيماران را ترميم کرد. بدين منظور مي توان سلول هاي بنيادي را از چشم ديگر فرد بيمار يا از بستگان درجه يک استخراج کرد و به چشم فرد بيمار پيوند زد. براي انجام اين عمل، تعدادي از سلول هاي سالم را به اندازه يک ميلي متر در يک ميلي متر از چشم سالم بر مي داريم و پس از ۲هفته کشت دادن در آزمايشگاه و تکثير، آ ن ها را به چشم بيمار پيوند مي زنيم.
به گفته مجري طرح، هم اکنون اين شيوه در کلينيک هاي چشم پزشکي قابل انجام است و موفقيت زيادي نيز به همراه داشته است. دکترهاشمي تصريح کرد: استفاده از سلول هاي بنيادي باعث بينايي فرد نمي شود بلکه قسمتي را که مربوط به عصب بينايي است و در اثر حادثه دچار آسيب ديدگي شده و يا شبکيه افرادي را که دچار اختلال شده است، ترميم مي کند.
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)به نقل ازدکترعلي شریعتي پژوهشگران دانشگاه ساوتهمپتن انگليس مي گويند با جلوگيري از رسيدن مواد غذايي به سلول هاي سرطاني مي توان آن ها را ازبين برد. پژوهشگران دانشگاه ساوتهمپتن انگليس به راهكار جديدي براي مقابله با سلول هاي سرطاني دست يافتند. به گفته اين محققان سلول هاي سرطاني بيشتر از سلول هاي سالم بدن نياز به مواد غذايي دارند. در واقع چون سرعت تكثير اين سلول ها بيشتر از سلول هاي طبيعي است، به اكسيژن و مواد غذايي بيشتري نيازدارند. دانشمندان كشف كردند مكانيسم تغذيه سلول هاي سرطاني توسط پروتئين EEF۲K صورت مي گيرد. اين پروتئين با كاهش مواد غذايي سلول ها فعال شده و به سلول اجازه مي دهد با وجود مواد غذايي كم زنده بماند. كريس پرود يكي از محققان اين پروژه در اين باره گفت: جراحي، راديوتراپي و شيمي درماني سه راه اصلي براي مبارزه با اين سرطان است. با وجود پيشرفت هاي بسيار، اين روش ها علاوه بركشتن سلول هاي سرطاني، سلول هاي سالم را هم از بين مي برند و عوارض جانبي بسياري به وجود مي آورند. اما با كشف اخير دانشمندان و با مسدود كردن فعاليت اين پروتئين، مي توان سلول هاي سرطاني را بدون آسيب به ديگر سلول ها از بين برد. نتايج اين تحقيقات كه در مجله سل به چاپ رسيده است نشان مي دهد سلول هاي سرطاني مي توانند اين پروتئين را وادار به تركيب با خود كنند. هرچند وجود اين پروتئين براي بقاي سلول هاي سالم ضروري نيست اما در پيشرفت سلول هاي سرطاني نقش بسيار مهمي دارد. بر اساس آمار مركز بين المللي تحقيقات سرطان، ۲۵ ميليون نفر در جهان به سرطان مبتلا هستند و سالانه بيش از ۷ ميليون نفر بر اثر اين بيماري جان خود را از دست مي دهند. اين كشف اميدوار كننده راه را براي توسعه درمان هاي جديد در برابر سرطان هموار مي كند.
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)به نقل ازدکترعلي بهشتي،دانشمندان انگليسي اعلام كردند سلول هاي بنيادي جنيني مي توانند به گيرنده هاي تصويري تبديل و در سلول هاي شبكيه چشم ادغام شوند و بدين ترتيب به درمان كاهش بينايي فرد كمك كنند. محققان دانشگاه كالج لندن گزارش دادند كه آنها با استفاده از سلول هاي بنيادي جنيني به توليد گيرنده هاي تصويري ميله مانند موفق شدند و آنها را به شبكيه چشم موش پيوند زدند. نتايج اين تحقيق نشان مي دهد كه سلول هاي بنيادي جنيني روزي مي توانند به عنوان درمان كننده بيماري هاي چشمي استفاده شوند و مي توان اين سلول ها را براي درمان بيماري هايي مانند رتينيت پيگمنتوزا، دژنراسيون ماكولا و ساير بيماري هاي وخيم چشمي كه موجب از دست دادن بينايي مي شوند، به كار برد. اين محققان روش جديدي ابداع كرده اند كه با استفاده از آن سلول هاي بنيادي جنيني در حال رشد به سلول هاي چشمي نابالغ تبديل مي شوند و اين سلول ها خود را به ساختارهاي سه بعدي مشابه ساختارهايي كه در شبكيه در حال رشد ديده مي شود، تبديل مي كنند. محققان اين ساختارهاي سه بعدي را در محيط آزمايشگاهي به شبكيه چشم موش پيوند زدند. آنها با سلول هاي طبيعي چشم ادغام شدند و اتصالات سيناپسي تشكيل دادند. درحالي كه هنوز سال ها زمان لازم است تا اين فناوري در آزمايش بر روي انسان استفاده شود، هم اكنون محققان در ژاپن براي درمان بيماري ماكولاي چشم آزمايش هاي باليني بر روي سلول هاي بنيادي جنيني انجام مي دهند. محققان مي گويند به زودي يك منبع جايگزين سلول هاي بنيادي به نام سلول هاي بنيادي چند كاره به عنوان درماني براي بيماري هاي چشم مورد استفاده قرار مي گيرد. نتيجه اين مطالعه درنشريه Nature Biotechnology منتشر شده است.
منبع: ایرنا
به گزارش انجمن آرپي(تي یلم)به نقل ازافکارنیوز،نابینایان شاید افرادی باشند که توانایی انجام کارهای مختلف از آن ها گرفته شده است ولی...
::::نهموضوع شگفت انگیز از زندگی آلبرت انیشتن:::: كه شما هیچ گاه آنان را نمیدانستید.همگی ما میدانیم كه انیشتن این فرمول[e=mc۲] را كشف كرد. اما واقعیت آن است كه چیز های كمیدر مورد زندگی خصوصی اش میدانیم:
او با سر بزرگ متولد شد:
وقتی انیشتن به دنیا آمد او خیلی چاق بود و سرش خیلی بزرگ تا آنجایی كه مادر وی تصور میكرد، فرزندش ناقص است،اما بعد از چند ماه سر و بدن او به اندازههای طبیعی بازگشت.
اوخیلی دیر زبان باز کرد:
یکی دیگر از مشهورترین جنبههای کودکی اینشتین این است...
انجمن آپي(تي یلم)
وي در رابطه با درمان اين عارضه يادآور شد: شستشوي كمپرس آب گرم براي بهبودي آن موثر است به اين صورت كه ابتدا 10 دقيقه با پارچه مرطوب و گرم كمپرس انجام شده و روي چشم گذاشته شود تا اين ترشحات رقيق شوند و يك الي 2 دقيقه با شامپو بچه شستشو شود تا آن ها به طول كامل از روي چشم زدوده شوند.
::::چرا زنان زودتر از مردان عینکی میشوند؟::::
محققان دریافتهاند اگر بازوی بلندی داشته باشید، چشمتان هم خوب کار میکند
محققان در بررسیهای اخیرشان به نتایج عجیبی دست پیدا کردهاند. آنها میگویند طول بازو، میتواند زمان نیاز افراد به عینک را هم مشخص کند. از نظر آنها کمتر بودن طول بازوی زنان، باعث میشود زودتر عینکی شوند البته این اتفاق بهدلایل بیولوژیکی نمیافتد، بلکه طول بازوی کمتر، موجب میشود زنان کتابها را در فاصلهای نزدیکتر به چشمشان بگیرند و به همین دلیل، زودتر از مردانی که بازوی کشیده دارند عینکی میشوند.
محققان میگویند، همین تفاوت در سبکهای مطالعه، باعث میشود زنان زودتر به پیرچشمی مبتلا شوند، پس اگر زن هستید و بازوی کوتاه هم دارید، حداقل پشت میز مطالعه کنید و کتاب را به دستتان نگیرید تا پیرچشمی دیرتر سراغتان بیاید.
::::بيماری نادري كه باتجمع مس دركبدايجادميشود:::::
بگزارش انجمن آرپی ـ تی یلم«محمد رضا معتمد» روز شنبه در رابطه با علل و عوامل بيماري ويلسون افزود: اين بيماري ژنتيكي يكي از انواع بيماري هاي ارثي كبدي است كه با اختلال در سوخت و ساز عنصر مس در بدن سبب افزايش رسوب آن در كبد مي شود.
وي اظهار داشت: هر فردي روزانه يك تا ۳ ميلي گرم مس، از طريق غذا دريافت مي كند كه ۵۰ درصد مس دريافت شده از طريق معده و روده جذب و سپس وارد جريان خون و در سلول هاي كبدي به ديگر اشكال تبديل مي شود.
وي افزود: بخشي از اين مس صرف توليد آنزيم مي شود و ميزاني ديگر به پروتئيني به نام سرولوپلاسمين مي چسبد و بخشي ديگر به درون صفرا ترشح مي كند اما در بيماري ويلسون دو شكل آخر دچار اشكال و اين اشكالات منجر به تجمع مس در سلول هاي كبدي مي شود.
معتمد تصريح كرد اين بيماري علاوه بر كبد در اندام هاي ديگري مثل كليه، مغز، قرنيه چشم، سيستم مغز و اعصاب و در موارد نادرتر مفصل، استخوان، غدد و قلب رسوب مي كند و همچنين گاهي به صورت ناگهاني از كبد آزاد و باعث بروز آسيب شديد به گلبول هاي قرمز خون مي شود.
اين متخصص مغز و اعصاب با يادآوري اينكه علايم اين بيماري در افراد مختلف براساس محل درگير شده متفاوت است، سن بروز اين بيماري را بعد از ۵ سالگي اعلام كرد و گفت: شيوع اين بيماري يك نفر در ۳۰ تا ۴۰ هزار تولد و در صورت عدم درمان، مرگ بيمار حتمي است.
عضو هيات مديره بنياد بيماري هاي نادر يادآور شد: تشخيص اين بيماري از طريق سنجش سطح پروتئيني به نام سرولوپلاسمين در خون و نمونه برداري از كبد صورت مي گيرد.
وي ادامه داد: در بيماري ويلسون محدوديت در مصرف غذاهايي حاوي مس زياد است زيرا بيمار بايد از خوردن شكلات، فندق، ماهي، جگر، قلوه و قارچ پرهيز كند هرچند رعايت رژيم غذايي جاي مصرف دارو را نمي گيرد.
اين متخصص مغز و اعصاب انتخاب بهترين روش درماني را پيش آگاهي از بيماري و تشخيص زودهنگام بيماري عنوان كرد و يادآور شد: اين بيماري به طور ارثي نيز منتقل مي شود و لازم است تمام افراد خانواده بيمار غربالگري و با انجام يك معاينه دقيق كامل و معاينه چشم پزشكي و بررسي هاي آزمايشگاهي موارد غيرطبيعي كشف و درمان شوند.
معتمد گفت: تمام بيماران بايد نكاتي شامل مادام العمر بودن درمان، خطر نارسايي حاد كبدي با قطع خود سرانه درمان، لزوم پيگيري هاي باليني و آزمايشگاهي براي اثبات كفايت درمان، انجام بررسي هاي غربالگري بر روي تمام بستگان درجه يك و رعايت رژيم غذايي و محدوديت مصرف غذاهاي حاوي مس زياد و روند آهسته و تدريجي بهبود علايم در طي درمان را بدانند.
وي افزود: تاكنون درمان قطعي براي اين بيماري كشف نشده ولي به وسيله بعضي از داروها از قبيل پني سيلامين و ترينتن مي توان با افزايش دفع مس از پيشرفت بيماري و رسوب مس در قسمت هاي مختلف بدن جلوگيري كرد.