تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 301
بازدید هفته : 1785
بازدید ماه : 3356
بازدید کل : 175802
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4020
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
...::::استقرار کلينيک هاي سيار چشم پزشکي در استانهاي شرقي::::...
وزیر بهداشت گفت: کلینیک های سیار خدمات رایگان چشم پزشکی در استان های شرقی کشور به طور ثابت مستقر می شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از واحد مرکزی خبر،دکتر سید حسن هاشمی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: این کلینیک های سیار که مجهز به اتاق های معاینه و اطاق عمل چشم و بخش دندانپزشکی است، به شکل انحصاری برای شرق کشور در استان های خراسان شمالی و جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و گرگان مستقر می شود.
وی در ادامه گفت: این خدمات در قالب مجموعه خیریه نورآوران سلامت ارائه می شود و گروهی از پزشکان، پرستاران و اپتومتریست های داوطلب در آن به صورت دوره ای به مردم مناطق محروم، خدمت رسانی می کنند.
به گفته وزیر بهداشت، این مجموعه اختصاصی در شرق کشور علاوه بر کلینیک های سیار دیگری است که از سه سال پیش در سراسر کشور مستقر شده است.
...::::پیشنهادهایی برای سلطان بدن::::...
در حال حاضر حدود یک میلیون و 500 هزار ایرانی از اختلال بینایی رنج میبرند و در کل استفاده نکردن از عینک و عیوب انکساری مهمترین علل کمبینایی در کشور است.
*وقتی «سلطان بدن» کم رمق می شود
مطالعات مربوط به اختلالات چشمپزشکی در محلههای مختلف تهران نیز نشان میدهد که مهمترین عامل نابینایی و کمبینایی در تهران، آب مروارید با ۳۶ درصد، پیری شبکیه چشم با ۲۰ درصد، تنبلی چشم با ۱۰/۷ درصد و عیوب انکساری با ۶۰ درصد است؛ همچنین آمار کم بینایی در پایتخت ۲/۱۳ درصد و نابینایی ۲۸ درصد است.
...::::معمای حلنشده چشمان خونبار مرد آمریکایی::::...
پزشکان هنوز موفق نشدهاند یک پاسخ علمی و توجیه پزشکی برای علت جاری شدن خون از چشمها، گوش، بینی و دهان «مایکل اسپن» آمریکایی پیدا کنند.
مایکل اسپن برای نخستین بار در سن 22 سالگی این اتفاق عجیب و بسیار نادر را تجربه کرد به طوری که به دنبال یک سردرد شدید میگرنی، ناگهان قطرات خون از چشمان، گوشها، دهان و بینی وی جاری شد.
از آن زمان به بعد وی دائم با این پدیده مرموز مواجه شده و سردردهای شدید توام با جاری شدن خون از اعضای صورتش ادامه یافته و سبب انزوای اجتماعی وی شده است. با این حال همچنان هیچ توجیه پزشکی برای این پدیده نادر یافت نشده است.
...:::: ال سي دي بهتر است یا پلاسما؟! ::::...
//گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازافکار نیوز//
تلويزيون هاي ال سي دي هم پرتوافشاني دارند و اشعه هايي نامرئي ساطع مي كنند ولي به دليل تكنولوژي هاي پيشرفته، مقدار پرتوهايشان كمتر است.
اگر جزو علاقمندان سريال ها و برنامه هاي تلويزيوني هستيد، زندگي بدون اين جعبه جادويي براي شما دشوار يا غير ممكن است. اين روزها تلويزيون در همه خانه ها پيدا مي شود و اطلاعات مختلف و برنامه هاي سرگرم كننده اي را در اختيار ما قرار مي دهد. با اين وجود درباره سلامت تلويزيون هاي مختلف اما و اگرهايي وجود دارد و برخي از پژوهشگران براساس تحقيقات مختلف به اين نتيجه رسيده اند كه تلويزيون به قسمت هاي مختلف بدن و البته چشم هاي ما آسيب مي رساند. دكتر عباد هاديان، چشم پزشكي است كه در مورد سلامت تلويزيون هاي مختلف صحبت هايي دارد و نكاتي را به شما گوشزد مي كند تا براساس آن ضمن تماشاي تلويزيون چشم هاي سالم تري داشته باشيد و طول عمرتان كم نشود.
تلويزيون هاي لامپي قديمي با چشم چه مي كردند؟
در رتبه بندي، تلويزيون هاي لامپي قديمي در پله آخر قرار مي گيرند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران،دکتر سید مهدی مدرس زاده اظهار داشت: ماموریت مرکز تحقیقات چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران بعنوان یک مرکز پیشرو این است که با رهبری، هدایت و اجرای پژوهش های سازماندهی شده در راستای ارتقاء سلامت بینائی و چشمی مردم کشورمان گام برداشته و مرزهای دانش را گسترش دهد.
مرکز تحقیقات چشم پزشک دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در مجتمع آموزشی، پژوهشی ودرمانی حضرت رسول اکرم(ص) بعنوان یک مرکز پیشرو در راستای ارتقاء سلامت بینائی و چشمی مردم کشورمان گامهای بسیار موثری را برداشته است.
پیرو معرفی مراکز تحقیقاتی دانشگاه این بارهمراه با دکترسیدمهدی مدرس زاده عضو هیئت علمی و رییس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه، بافعالیتها، اهداف، افتخارات، دستاوردها ونیاز های این مرکز آشنا می شویم.
...::::تنها راه درمان عوارض چشمی ناشی از دیابت پیشگیری از بروز آن است::::...
فوق تخصص قرنيه گفت: تنها راه درمان عوارض چشمي ناشي از ديابت (رتينوپاتي ديابتي) پيشگيري از بروز آن است . بي توجهي به اين بيماري منجر به نابينايي فرد مي شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایرنا*دكتر احمد سلامت راد*اظهار داشت: در سال هاي اخير به دليل كاهش تحرك و تغذيه نامناسب ابتلا به ديابت و در پي آن عوارض چشمي ناشي از اين بيماري در كشور افزايش يافته است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان،دیستروفی ماکولای ویتلیفرم که آن را بیماری Best می نامند، یکی از شرایطی است که منجر به از دست دادن بینایی در کودکان و بالغین جوان می شود و آن را bestrophinopathies نیز می نامند. این بیماری به دلیل جهش های وراثتی در ژن BEST1 رخ می دهد و در این بیماری با افزایش سن دید مرکزی به شدت کاهش می یابد.
در این مطالعه که در سگ ها صورت گرفته، ابتدا شرایطی مشابه بیماری Best ایجاد کردند. این بیماری در سگ ها رتینوپاتی چند کانونی سگی (CMR) نامیده می شود و شرایطی بسیار شبیه حالت انسانی دارد.
در مطالعاتی که قبلا صورت گرفته بود محققین یک نسخه از ژن BEST1 را با استفاده از یک ناقل بی ضرر ویروسی به این سلول ها انتقال داده بودند و نتایج خوبی گرفته بودند. محققین این ناقل را به زیر 18 شبکیه در 12 سگ تزریق کردند که هر کدام یک ژن نرمال BEST1 یا یک نسخه نرمال و یک نسخه جهش یافته را حمل می کردند. و برای اطمینان از این که این ناثل به جایگاه درستی هدایت می شود این ناقل ها را با GFP نشان دار کردند. آن ها از دو ناقل متفاوت استفاده کردند که rAAV2/1 و rAAV2/2 نامیده می شوند و برای مطالعات بالینی انسانی نیز استفاده می شوند.
بعد از تزریق ناقل به زیر شبکیه، محققین بیان پروتئین را تا شش ماه پیگیری کردند. آن ها دریافتند که این بیان 4 تا 6 هفته بعد از تزریق به ماکزیمم مقدار خود می رسد و تا شش ماه به این حالت باقی می ماند که نشان می دهد این درمان پایدار خواهد بود.
آن ها مشاهده کردند در سگ هایی که با rAAV2/1 تیمار شده بودند در آن ها دید رنگی و قابلیت دید مرکزی تا اندازه ای برگشته بود.
...::::ضعف اقدامات پیشگیرانه بیماری های چشمی در کشور::::...
یک متخصص چشم با بیان اینکه باید اهمیت پیشگیری از بروز ناراحتیهای چشمی در ایران درک شود، گفت: ضعف فرهنگی در میان متخصصان چشم، درآمد بالای ناشی از جراحیهای چشم در مقایسه با اقدامات پیشگیرانه برای چشم پزشکان تا حدودی مانع از انجام اعمال پیشگیرانه در کشور شده است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز،دکتر محسن جان قربانی در خصوص پیشرفتهای درمانی ناراحتیهای چشمی در کشور، اظهار داشت: خوشبختانه شاهد پیشرفت های بسیار زیادی در زمینه ارایه خدمات درمانی بیماری های چشمی، هم سطح با کشورهای پیشرفته در ایران هستیم، اما متاسفانه در زمینه اقدامات پیشگیرانه ناراحتی های چشمی، در مقایسه با سایر بیماریها عقبتر هستیم.
این متخصص چشم پزشکی پیشگیری از بروز بیماری های چشم را از عمده مشکلات اساسی در کشور برشمرد، و افزود:
...::::از چشم ها در مقابل آلودگی هوا محافظت کنید::::...
معضل آلودگی هوا در شهرهای بزرگ، بخصوص در تهران که ناشی از مصرف غیرقابل کنترل سوخت های فسیلی از سوی خودروها و کارخانجات است، سال هاست همچون گره کوری، باقی مانده است. پدیده ریزگردها نیز که به صورت مقطعی در برخی از شهرهای کشور اتفاق می افتد از آلودگی های دیگر هواست که به صورت مستمر باعث شیوع بیماری های چشمی می شود.
متاسفانه ادامه چنین مشکلاتی سلامت عمومی مردم را ازجهات مختلف به طور مستقیم و غیرمستقیم تهدید کرده است تا جایی که به جرات می توان گفت بسیاری از اعضای بدن، از پوست و مو گرفته تا قلب و عروق، سیستم تنفسی، گوارشی و عصبی، تحت تاثیر آلودگی هوا دچار آسیب می شود. در این میان، آسیب های چشمی به دلیل آلودگی هوا نیز به خودی خود، داستان تلخی را با عوارض متعددی از جمله آلرژی، عفونت و خشکی چشم، در سنین مختلف به دنبال داشته است.
*چشم همه افراد در معرض خطر آلودگی هوا
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام جم،دکتر علیرضا فروتن، فوق تخصص جراحی قرنیه و عیوب انکساری اظهار داشت:افراد سالمی که در محیط های باز و در تماس مستقیم با ذرات معلق هوای آلوده قرار دارند و سابقه بیماری های چشمی ندارند نیز دچار عوارض آلودگی به صورت خارش، سوزش، قرمزی و اشک ریزی و احساس جسم خارجی در چشم می شوند. البته افراد جوان، به طور نسبی علائم خفیف تری را نسبت به افراد مسنی که دچار کاهش ترشح اشک هستند، نشان می دهند.
...:::: سیب مفید در افزایش بینایی ::::...
"سیب" که انواع آن در رنگ های سبز، قرمز و زرد در "تمام فصول سال" یافت می شود حاوی مواد مفیدی است که برای سلامتی بسیار مهم است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"سیب از میوه هایی است که پوست آن بسیار مفید است تا جایی که ارزش آن دو برابر خود میوه است.
*افزایش بینایی*
مشکلات ناشی از بینایی تقریبا غیر قابل پیشگیری است اما اخیرا مطالعات انجام شده نشان داده است که سیب می تواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آنجایی که سیب منبعی غنی ازویتامین A و ویتامین c است در درمان شب کوری و کوررنگی اثرات مثبتی دارد.
بررسی ها نشان می دهند سیب حاوی "رادیکال هایی آزاد" است که باعث "تقویت ماهیچه ها" و "عضله های بدن" شده و نقش زیادی در بالا بردن کیفیت "سیستم ایمنی" بدن دارند.
گفتنی است،سیب تنها میوه ای است که باعث کاهش "کلسترول" بدن می شود و از دیرباز از آن به عنوان میوه معجزه گر یاد کرده اند.
مطالعات همچنین نشان می دهند پوست سیب باعث کاهش "اشتها" و گرسنگی می شود و تاثیر زیادی در "لاغری" دارد و افراد پس از خوردن آن تا 40 درصد کمتر تمایل به مصرف "غذاهای چرب و پرکالری" دارند.
نتایج مطالعات نشان می دهد خوردن یک عدد سیب با پوست باعث سلامتی بدن خواهد شد و تمام سیستم های ایمنی بدن را از بروز هر گونه میکروب ،باکتری و ویروس به داخل آن محافظت می کند.
...::::با این وسیله، نابینایان میتوانند با گوش خود ببینند::::...
تکنولوژی به سمت آسان کردن زندگی برای کسانی که از سلامت کامل برخوردار نیستند، توسعه پیدا میکند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از گروه دانش و فناوری قدس آنلاین،این اسکنر انگشت که با بلوتوث به یک گوشی سمعک مانند متصل است، باعث میشود که نابینایان با گوش خود ببینند.
این اسکنر به سر انگشت نابینا متصل میشود و پس از لمس یک شی توسط فرد کاربر، نام آن شی در گوش نابینا به طور خودکار گفته میشود.
به این ترتیب، به کمک این وسیله، نابینایان تمام اشیای اطراف خود را میتوانند در واقع تصور کنند و بفهمند که چه چیزهایی در اطرافشان وجود دارد.
...::::درمانهای رایج بیماریهای چشمی::::...
امروزه با ورود دستگاههای جدید و پیشرفته در عرصه درمان بیماریهای چشم و دانش نوین چشم پزشکی، چندین راه مقابل بیماران قرار میگیرد که انتخاب یکی از آنها به عهده خودشان گذاشته میشود. اصلا چرا چشمانمان ضعیف میشود و بهترین راه برایمان کدام است؟
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازجام جم،دکتر رضا زارعی ابیانه فوق تخصص قرنیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت:سه نوع عیوب انکساری وجود دارد:
دوربینی(هیپرمتروپی)، نزدیک بینی (مایوپی) و آستیگماتیسم که حد واسط این دو است. هر کدام از این سه عیب ممکن است از بدو تولد با کودک همراه شود یا در طول زمان به وجود آید. البته عوامل مستعد کننده در آن دخیل است، ولی در راس همه آنها ارث قرار دارد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،دکتر رجبی چشم پزشکی حساسیت بیش ازحد به نور در سطح قرنیه یا داخل چشم است به وجود می اید و باعث تحریک چشم می شود.
عفونت قرنیه یا زخم قرنیه التهاب داخل چشم از شایعترین مشکلاتی است که بیماران را به نور حساس می کند.
وی افزود: این علائم از شایعترین علامتها هستند اما امکان دارد علل دیگری نیز وجود داشته باشد درمان ایمن بیماری باید براساس نوع عامل محرک صورت گیرد مثلا در صورت خشکی چشم باید اولین مشکل برطرف تا بتوان درمورد حساسیت به نور اقدامات لازم انجام شود .
وی در ارتباط با نوع درمان این بیماری گفت: عمدتا درمانهای دارویی در این زمینه صورت میگیرد.
زمینه ارثی و ژنتیک در بروز این بیماری تاثیرات اما کارهایی مانند استفاده زیاد از رایانه یا کارهایی مشابه کار جوشکاری باعث به جود آمدن عوارض این بیماری هستند در واقع تبعات ثانویه آن ایجاد حساسیت به نور است.
..::::با هم تجربه کنیم: راهکارهایی از طب سنتی برای تقویت چشم::::..
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دو راهکاری که برای تقویت چشم شنیده ام به این شرح است:
1-یکی از راهکارها بخور دادن سر با گیاه آویشن هست. از یک نفر که در طب سنتی مطالعه داره شنیده ام که بخور آویشن باعث تقویت بینایی و همین طور شفاف شدن چشم میشه.
2-یک راهکار دیگه که شنیده ام در تقویت چشم و بخصوص در بهبود آستیگماتیسم موثره، چکاندن آب لیموترش تازه در چشم هست. این رو اولین بار از یکی از دوستان شنیدم. میگفت خلاصه ای از توصیه های آقای خدادای رو در محل کار همسرش بصورت یک جزوه به همه کارکنان داده اند که این توصیه توش مطرح شده بوده. گفتند که دو تا از همکاران همسرش این راهکار رو چند ماه آزمایش کردن و هر چند روز یک بار آب لیموترش تازه در چشم ریخته اند و از نتیجه خیلی راضی بوده اند و تا یک و نیم درجه از آستیگامتیسم چشمشون کم شده. خانم یکی از اقوام ما هم همین مطلب رو از طریق دیگری شنیده و امتحان کرده بود و برای من نقل کرد. وقتی یک مدتی آب لیموترش در چشم میریزم کلا عینکم رو کنار میذارم. البته چون مداومت نکرده بود دوباره استفاده از عینک رو شروع کرده بود. دوستان من واقعا نمیدونم این مطلب تا چه حد صحت داره؟
...::::همه چیز درباره تاریخ انقضای داروها ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایرن - تی یلم"به نقل از مجله سیب سبز،در خانه خیلی از ما داروهایی پیدا میشود که مدتهاست کسی از آنها استفاده نکرده است. معمولا ما عادت نداریم دوره درمان را کامل کنیم و همیشه داروها اضافه میماند. این داروها آنقدر در یخچال یا قفسه داروهای خانه ما میماند تا تاریخ مصرفش میگذرد. اما آیا میدانید تاریخ مصرف داروها را باید از کجا فهمید، باید با داروهای تاریخ گذشته چه کرد و مصرف داروی تاریخ گذشته چه تاثیری بر بدن دارد؟ در این مطلب به تمام این سؤالات پاسخ داده میشود.
*تاریخ انقضای داروها کجا نوشته شده؟
اگر ورق آلومینیومی قرص را در دست بگیرید، انتهای آن عددهایی درج شده است؛ این عددها به روشهای مختلف تاریخ انقضای دارو را نشان میدهد. EXP مخفف Expiration یا همان تاریخ انقضاست. این تاریخ را با ماه و سال عنوان میکنند. برای کرمها و پمادهای تیوپی این تاریخ روی انتهای تیوپ و جایی که تیوپ بسته میشود نوشته شده است. این تاریخ معمولا روی در جعبه هم نوشته میشود. تاریخ انقضای شربت، قطره و داروهای مایع دیگر به صورت برجسته روی برچسب شیشه و روی در جعبه آن نوشته شده است. برای آمپولها هم برای مطمئن شدن از تاریخ انقضای آنها میتوانید به برچسب دور آمپول نگاه کنید. روی آن تاریخ نوشته شده است. ممکن است روی قسمت سر آمپول یا شربت هم تاریخ انقضا را نوشته باشند. معمولا داروها بعد از گذشت 3 سال از زمان تولید منقضی میشوند. این زمان برای داروهای مختلف متفاوت است اما بیشترین زمان برای انقضای داروها 5 سال بعد از تولید است و بعد از گذشت این زمان تمام داروها منقضی میشوند.
*شرایط مناسب نگهداری دارو را بدانید
تاریخ مصرف هر دارو فقط وقتی درباره آن صدق میکند که در شرایط استاندارد نگهداری شود. شرایط استاندارد نگهداری هر دارو روی آن نوشته شده اما برای بیشتر داروها شرایط مساعد، نگهداری در هوای خشک و خنک و اجتناب از یخزدگی آنهاست بنابر این بدترین جا برای نگهداری داروها حمام است که خیلی از خانوادهها از قفسهای در آن برای نگهداری از داروهایشان استفاده میکنند. اگر دارو زیر نور آفتاب ماند، در جریان رطوبت قرار گرفت، یخ زد یا بیش از حد داغ شد، بهتر است آن را دور بریزید حتی اگر تاریخ انقضای آن تمام نشده باشد.
*تتراساکلینهای کشنده
بعضی از داروها با گذشت زمان انقضایشان مواد سمی از خود تولید میکنند و استفاده از آنها بسیار خطرناک است. در واقع فقط پزشکان و داروسازان میتوانند بگویند کدام دارو خواصش را از دست میدهد و کدام دارو سمی میشود و شما به عنوان مصرف کننده بهتر است داروهای تاریخ گذشته را دور بریزید. برای مثال خانواده تتراساکلینها در صورت تاریخ گذشته بودن تبديل به يك فرآورده شيميايي جانبي سمي شده و مصرف آنها باعث پیدایش سندرم فانکونی میشود. این بیماری به لولههای پروکسیمال نفرونهای کلیوی حمله میکند و در آن گلوکز، اسیدهای آمینه، اسید اوریک، فسفات و بیکربنات به جای بازجذب، از طریق ادرار دفع میشوند. افراد مبتلا به این بیماری به پرادراری، عطش و کمآبی بدن، نرمی استخوان در بچهها و استئومالاسی در بزرگسالان دچار میشوند. این بیماری در کودکان باعث اختلال رشد هم میشود بنابر این بهتر است تاریخ داروها را قبل از مصرف حتما بررسي کنید تا اگر دارو جزو داروهای مشابه تتراساکلین بود به بیماری دچار نشوید.
*داروهای 30ساله
سال گذشته شبکه یک تلویزیون فرانسه گزارشی درباره داروهایی منتشر کرد که بعد از گذشت 30 سال از تاریخ انقضای آنها همچنان خواص خود را حفظ کرده بودند. به گفته این گزارش حداکثر طول عمر داروها 5 سال ذکر شده اما بعضی از داروها بسیار بیشتر از این زمان عمر میکنند. به مدتزمانی که دارو ماندگار است اصطلاحا Shelf Life یا عمر قفسهای میگویند. بیشتر داروها با گذشتن عمر قفسهایشان خاصیت خود را از دست میدهند. البته نه به این معنی که با گذشت یک روز دارو کلا خواص خود را از دست بدهد. معمولا این تضعیف شدن خاصیت به مرور صورت میگیرد. برای مثال اگر از تاریخ انقضای دارویی که مصرف میکنید یک سال گذشته باشد، آن دارو ممکن است 20 درصد خواص خود را از دست داده باشد. اين كاهش هرسال با يك ضريب خاص صورت ميگيرد این قانون بیشتر مربوط به قرصهاست. داروهای مایع زودتر خراب میشوند. دیده شده که بعضی از قرصها بعد از گذشت مدت طولانی از تاریخ انقضای آنها همچنان خواص خود را حفظ کردهاند.
*قطرهها را از دور بریزید تا فاسد نشود
قرصها بیشترین عمر را بین داروها دارند اما عمر داروهای مختلف با هم فرق میکند. هر نوع دارو بسته به جامد یا مایع بودن و مواد نگهدارندهای که در آن وجود دارد، عمر خاصی دارد. برای مثال قطرههای چشم مواد نگهدارنده دارند و به شرطی که باز نشوند تا پایان تاریخ انقضا قابل استفادهاند اما اگر در این قطرهها را باز کردید باید حداکثر ظرف 3 ماه دارو را تمام کنید چون دارو در معرض باکتریها قرار میگیرد و آلوده میشود. البته این در صورتی است که از فاصله قطره را داخل چشم بریزید. اگر نوک ظرف قطره با چشم تماس پیدا کرد باید بلافاصله آن را دور بریزید چون استریل بودن خود را از دست میدهد و آلوده میشود. قطرههای اشک مصنوعی که برای یک بار مصرف طراحی شدهاند را هم باید بلافاصله بعد از مصرف دور بیندازید.
*ترکیبیها خطرناکترند
داروهایی که به صورت ژل هستند به دليل وجود آب در آنها زود فاسد میشوند. بهتر است آنها را 3ماه بعد از باز کردن دور بیندازید. اسپریهایی که از طریق مخاط بینی جذب میشوند هم بعد از باز شدن فقط تا یک هفته قابل استفاده هستند و بعد از آن تاثیرگذاریشان از بین میرود و بهتر است آنها را دور بریزید. در عین حال داروهای ترکیبی که در داروخانه ساخته میشوند کمترین طول عمر را بین داروها دارند. این داروها را باید حداکثر در مدت 3 تا 4هفته مصرف کرد اما بهتر است زمان ماندگاری آنها را از دکتر داروساز بپرسید چون ممکن است عمر بعضی از این داروها کمتر از این مقدار باشد. این داروها مواد نگهدارنده ندارند به همين دليل به شدت آمادگي آلودگي ميكروبي و قارچي دارند. اگر دارو طوری به شما تحویل داده شد که مجبور شدید برای مصرف انگشتتان را داخل آن بزنید مطمئن باشید که خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنید دارو فاسد میشود چون يك كلوني جديد باكتري وارد آن ميكنيد كه مستعد رشد باكتري است. کرمهای دستساز که برای پوست تجویز میشوند هم معمولا اینچنین هستند.
*داروهای منقضی را چه باید کرد؟
داروهای تاریخ گذشته را باید دور بریزید. بهتر است این داروها را در پلاستیک بپیچید و دور بریزید. شربتها و قطرهها را اول در فاضلاب خالی کنید بعد شیشههای آنها را دور بریزید. البته دور ریختن داروها باید با احتیاط صورت بگیرد. بعضی از داروها وقتی تاریخ مصرف آنها میگذرد میتوانند برای محیط زیست خطرناک باشند. این داروها علاوه بر انسانها، میتوانند برای حیوانات و محیط زیست هم خطرناک باشند. مثلا میتوانند وارد جریان آب زیرزمینی شوند و منابع آب را آلوده کنند. به علاوه ممکن است توسط حیواناتی مثل سگ، گربه یا حتی پرندگان خورده شوند و به آنها آسیب برسانند به همین دليل بهتر است اگر داروی تاریخ گذشته در خانه دارید درباره آن با پزشک یا داروساز مشورت کنید. اگر دارو، جزو داروهایی بود که بعد از انقضا سمی میشوند بهتر است آنها را به مراکز درمانی تحویل دهید. هلال احمر هم این داروها را از شما تحویل میگیرد تا با شرایط درست و بدون آسیبرساندن به محیط از بین ببرد. برای آمپولها باید دقت بیشتری کنید. اگر در درمانگاه تزریق انجام میدهید آنها خودشان طبق اصول ضایعات را دور میریزند اما اگر در خانه تزریق میکنید و سرنگ با سوزن را دور میاندازید حتما آن را در کاغذ بپیچید تا باعث انتقال بیماری نشوند. یادتان باشد تهران پر از ضایعات جمعکن است و این ضایعات ممکن است به آنها آسیب برساند.
...::::لنز خطر جدی برای چشم::::...
یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد استفاده از لنز برای چشم ها بسیار مضر است و استفاده بیش از نیم ساعت از لنز در طول روز باعث آسیب رساندن به پرده چشم می شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عصر ایران،لنز های تزئینی و رنگی باعش سوزش و خارش چشم ها می شوند و عامل بروز بیماری انگلی خطرناکی نیز خواهد شد.گفتنی است نتایج تحقیقات جدید دانشمندان نشان می دهد آمار بیماری های چشمی رو به افزایش است و در این میان مراجعه دختران جوان به چشم پزشکی ها از همه پررنگ تر است.
بررسی ها نشان می دهد از شایع ترین عوارض استفاده از لنز ها می توان به عفونت چشم ها اشاره کرد و بیش از ۷۰ درصد از استفاده کنندگان از لنز بدون آگاهی از لنز استفاده می کنند از دیگر بیماری های شایعی که امروزه گریبانگیر دختران جوان است سوراخ شدن قرینه چشم است که به دنبال استفاده از لنز به وجود می آید.
...::::چهار نکته در مورد عینک کودکان::::...
<<<گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از عرش نیوز با عنوان نکاتی در مورد عینک معمولا بچه هایی که به استفاده از عینک طبی در مدرسه و سرکلاس درس نیاز دارند، به ۲ گروه مختلف تقسیم می شوند؛*بچه هایی که والدین آنها تا پیش از رفتن به مدرسه، ضعیف بودن چشمشان را تشخیص نداده اند و برای سنجش بینایی، بنابه هر دلیلی، به پایگاه های سنجش هم مراجعه نکرده اند. این بچه ها معمولا بعد از برگشتن از مدرسه، چشم هایی خسته و گاهی قرمز دارند...
در مواردی هم معلم متوجه می شود آنها به خوبی قادر به دیدن نوشته های روی تخته کلاس یا کتاب درسی شان نیستند و موضوع را با والدین دانش آموزان در میان می گذارند.
*گروه دوم، بچه هایی هستند که ضعیف بودن چشم آنها پیش از رفتن به مدرسه با روش های مختلفی تشخیص داده شده است و در حال استفاده از عینک هستند.
...::::چطور یک عینک آفتابی مناسب بخریم؟::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم" به نقل از فارس،کم نیستند افرادی که وقتی به چند متخصص چشم مراجعه میکنند هرکدام نمرات مختلفی از چشم را برای او تعیین میکنند و بیمار این اختلاف نمره چشم خود را به پای مهارت پزشک میگذارد و در نهایت عینک و لنز هم در دید فرد تاثیر چندانی ندارد که شاید دلیل آن قوز قرنیه(کراکتونوس) باشد.
سید فرزاد محمدی فوق تخصص قرنیه در مورد قوز قرنیه اظهار داشت: قوز قرنیه مانعی برای جراحی عیوب انکساری است و شاید بسیاری از پیوندهای قرنیه به همین دلیل باشد. اگر شکل قرنیه را برشی از یک کره محسوب کنیم یک جایی از حد مرد انتظار برآمدگی بیشتری دارد که شکل قوز کوهان پیدا میکند.
...::::نیاز روشندلان را دریابیم::::...
نابینایی عارضهای است ناخواسته که ممکن است برای هر کسی در زندگی رخ دهد، از نوزادی که از بدو تولد حس بینایی ندارد تا جوانی که به علت یک بیماری، روشنی چشمان خود را از دست میدهد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان شمالی، نابینایی نباید عاملی برای دور شدن از اجتماع شود و افراد به آنان به دیده ترحم بنگرند بلکه باید جامعه مسیر راه را برای پیشرفت آنان هموار کند و مشکلات پیش روی این افراد را دریابد.
مسئول انجمن جامع نابینایان و کم بینایان طلیعه خراسان شمالی در ارتباط با نیازهای نابینایان این استان گفت: یکی از مشکلات نابینایان محصل، بهخصوص دانشجویان، نبود لوازم مورد نیاز آموزشی همچون ضبط صوت و نوارهای درسی است.
...:::ورزش نکردن چشم هايتان را کور مي کند!::::...
بررسي ها دانشمندان نشان مي دهد "چشم ها" عضوي از بدن هستند که بيشترين کار را در روز انجام مي دهند و سهم زيادي از خستگي را به دوش مي کشند.
تازهترین گزارش آماری سازمان جهانی بهداشت (WHO) نشان میدهد که حدود 285 میلیون نفر از مردم جهان به اختلالات بینایی مبتلا هستند که 90 درصد از آنان در کشورهای در حال توسعه زندگی میکنند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در بررسیهای این سازمان آمده است که از بین این 285 میلیون نفر، 39 میلیون نفر نابینا هستند و 246 میلیون نفر دیگر نیز ضعف و اختلال بینایی دارند.
همچنین طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، 82 درصد از کل نابینایان را افراد 50 سال به بالا تشکیل میدهند.
...:::: ناهمگونی چشم / انحراف چشم ::::...
استرابیسم یا انحراف چشم مشكلی چشمی است كه در آن چشمها وضع ناهمگونی نسبت به یكدیگر داشته و نگاه آنها به جهات مختلف است. این ناهمگونی ممكن است واضح بوده یا آن كه فقط بعضی اوقات بدلیل كمخوابی، خستگی و گرسنگی ایجاد شود. به بیان دیگر وقتی هم راستایی دو چشم در جهت یك هدف به هم بخورد، انحراف چشم بوجود میآید.
البته در بسیاری موارد استرابیسم جنبه ژنتیكی یا ارثی دارد، اما در موارد دیگر به نقصهای مادرزادی ساختمان چشم، عصب بینایی و شبكیه باز میگردد؛ ولی نكته بسیار مهم در همه این موارد درمان زود هنگام انحراف چشم برای باز گرداندن دید دو چشمی (دید سهبعدی كه از طریق آن شخص قادر به دیدن عمق تصاویر اطراف خود است) به كودك است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از جام جم،دكتر رضا عرفانیان متخصص چشم و جراح استرابیسم اظهارداشت: انحراف چشم در كودكانی كه زمینه ژنتیكی این بیماری را دارند چهار تا پنج برابر بیشتر از دیگر كودكان دیده میشود؛ اما نكته مهم در درمان این بیماری تشخیص زود هنگام آن است، چراكه استرابیسم اگر زود تشخیص و درمان نشود نه تنها در كودكان به تنبلی چشم منجر میشود؛ بلكه بتدریج امكان بازیابی دید دوچشمی در كودك را غیرممكن میكند.
چرا چشمها منحرف میشود؟
بیماری انحراف چشم یا استرابیسم به دلایل مختلفی بوجود میآید كه بیشترین دلیل آن مادرزادی بوده و در سنین كودكی دیده میشود؛
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار علمی ایرنا،دكتر احمد سلامت با تقسيم نابينايي ها به دو دسته نابينايي هاي قابل درمان با علم امروز و نابينايي هاي غيرقابل درمان اظهار داشت: آب مرواريد و آب سياه (گلوكوم) از جمله علل نابينايي است كه قابل درمان است و در صورت تشخيص و درمان بموقع مي توان مانع از بروز نابينايي هاي ناشي از اين دو بيماري شد.
وي افزود: پس از اين دو بيماري، موارد ديگري از نابينايي هاي قابل درمان مطرح است كه در ايران شيوع چنداني ندارد، اما در كشورهايي مانند كشورهاي آفريقايي و كشورهاي كمتر پيشرفته اين بيماري ها همچون تراخم و عفونت هاي قارچي مطرح است.
...::::علت خشکی چشم چیست؟ ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،عليرضا رحمتي فوق تخصص شبكيه اظهار داشت: افرادي كه خونريزي چشم در چشمشان پديدار مي شود نوعي پارگي ملتحمه و صلبيه به وجود مي آيد كه عوامل مختلفي در پارگي رگ خوني وجود دارد.
وي افزود: در اثر فشار زياد به چشم و يا حتي وارد شدن ضربه شديد به چشم منجر به پارگي عروق چشم مي شود.
وي اظهار داشت: برخي از افراد كه اختلالات انعقادي دارند مي توانند تحت نظر پزشك قرار گيرند لازم است با كمك و انجام آزمايشات گوناگون اين گونه اختلالات را برطرف كنند كه به خونريزي چشم دچار نشوند.
وي تاكيد داشت: خونريزي چشم در كودكان تنها به علت وارد شدن ضربه شديد به چشم اتفاق مي افتد و در بزرگسالان نيز پارگي عروق چشم به دلايل مختلف بسياري وجود دارد.
چشم خطرناك نمي باشد زيرا به مرور زمان اين بيماري درمان مي شود.
...:::: افزایش بیماری های چشمی در غرب افغانستان ::::...
مسئولان در شفانه نور(چشم) ولایت هرات می گویند: به صورت میانگین روزانه ۲۵۰ تا ۴۰۰ بیمار چشمی را به شمول عملیاتهاي چشمی در این شفاخانه مورد مداوا قرار میدهیم.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پیام آفتاب، آنان ادامه دادند، در این اواخر شفاخانه نور اين ولايت با امکانات پیشرفته مجهز شده و مريضان مصاب به بيماري هاي چشم با نصف هزینههایی كلينكهاي شخصی در اين مركز مورد معالجه قرار ميگيرند.
امراض چشم و نابينائی از مشكلات عمده صحت عامه در افغانستان به شمار مي روند.
مدیر کلینیک چشم پزشکی نور البرز گفت: از این پس خدمات چشم پزشکی با استانداردهای مجموعه فوق تخصصی به مردم این استان ارائه میشود.
به گزارش انجمن"آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرگزاری فارس،فرهاد رضوان ظهر امروز در مراسم افتتاح این کلینیک اظهار داشت: توسعه خدمات درمانی تخصصی یکی از نیازهای مردم کرج بود که براساس تمهیدات اندیشیده شده این مهم پس از دو سال امروز به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه هزینههای درمان این کلینیک براساس تعرفههای چشم پزشکی مصوب استان تهران و البرز است، افزود: در حال حاضر ویزیت، اپتومتری، کلیه خدمات تصویربرداری و جراحی عیوب انکساری همانند لیزیک در این کلینیک دایر است.
*مرکز جراحی چشم البرز احداث میشود*
در ادامه این مراسم همچنین رئیس هیئت مدیره کلینیک تخصصی چشم پزشکی نور در استان البرز نیز طی سخنانی از احداث مرکز جراحی چشم در البرز خبر داد و گفت: این مرکز نیز براساس نیازها و مطالبات مردم در آینده نزدیک احداث خواهد شد.
علی حیدری در ادامه سخنان خود با اشاره به افتتاح مرکز تخصصی چشم پزشکی اظهار داشت: بیش از 90 درصد پذیرش این کلینیک از طریق مشاوره تلفنی انجام میشود.
وی کیفیت ارائه خدمات در این کلینیک را همراه با ارتقای دانش روز عنوان کرد.
کلینیک تخصصی نور کرج در منطقه جهانشهر، میدان هلال احمر واقع شده است و بیماران میتوانند از طریق شماره تلفن 35800 برای خدمات گوناگون چشم پزشکی پذیرش شوند.
**به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم،مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:داربست های ژل آلژینات تقویت شده با نانوالیاف ژلاتین برای مهندسی بافت قرنیه**
کمبود شدید اهداکننده قرنیه در حال حاضریک بحران بین المللی در زمینه بهداشت عمومی است . برای پاسخگویی به افزایش تقاضا برای پیوند قرنیه نیاز به تولید جایگزین هایی برای این بافت اهدایی است. تلاش های کنونی برای طراحی داربست هایی برای بازسازی بافت قرنیه شامل استفاده از مواد گران قیمت است . با این حال، این داربست های قرنیه هنوز فاقد ساختار فیبری بسیار سازمان یافته هستند که بتوانند به عنوان یک جزء تحمل کننده فشاردربافت طبیعی عمل کنند. این مطالعه نشان می دهد که هیدروژل های تقویت شده با نانوالیاف شفاف می توانند از پلیمرهای طبیعی ارزان، غیر ایمنوژنیک و به راحتی در دسترس برای تقلید ساختار قرنیه ایجاد شوند. از الکترواسپینینگ برای تولید نانوالیاف ژلاتین استفاده گردید که سپس با هیدروژل آلژینات نفوذ پذیرشد. وارد کردن نانوالیاف الکتروریسی شده به هیدروژل ها، خواص مکانیکی آنها را بهبود بخشده و سبب ایجاد کامپوزیت های قوی از نظرمکانیکی شد. این هیدروژل های تقویت شده با نانوالیاف می توانند به عنوان جایگزین هایی برای بافت اهدا یی در پیوند قرنیه بکار روند.
...::::80 درصد نابینایی ها و اختلالات دید در دنیا قابل پیشگیری است::::...
تحقیقات جهانی نشان می دهد با افزایش سن ، اختلالات دید و نابینایی ها بیشتر می شود و 80 درصد این اختلالات قابل پیشگیری است .
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار واحد مرکزی خبر،مدیرگروه مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت موسسه ملی تحقیقات سلامت، در نخستین همایش اپیدمیولوژی بیماری های چشم ، با اعلام این خبر افزود : به همین دلیل توجه به برنامه های سلامت سالمندان ، جدی است .
دکتر بهزاد دماری گفت:در ایران 700 هزار نابینا و افراد دارای اختلال دید در گروه سنی 50 سال داریم.
وی تصریح کرد:75 درصد این افراد به علت آب مروارید،عیوب انکساری ، دیابت یا آب سیاه نابینا شده اند و می توان با توجه بیشتر به برنامه سلامت سالمندان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد .
...::::285 ميليون نفر در جهان مبتلا به اختلال ديد هستند::::...
::::بیماری تراخم در آستانه حذف از کشور::::
هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت : تراخم در کشور ما در مرحله حذف است و به زودی گواهینامه حذف تراخم را از سازمان بهداشت جهانی می گیریم.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار واحد مرکزی خبر؛دکتر علیرضا مهدوی درحاشیه نخستین همایش اپیدمیولوژی بیماری های چشم افزود : بیماری تراخم تا چند سال قبل شایع و یکی از علل مهم و از علل اولیه نابینایی در کشور بود.
وی گفت: الان میان فارغ التحصیلان جدید چشم پزشکی ، کمتر چشم پزشکی حتی در دوران تحصیل خود تراخم فعال دیده است.
مهدوی افزود: این امرحاصل خدمات اولیه بهداشتی است که در سطح کشور ارائه می شود .
هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی افزود: در کشور در زمینه بقیه بیماری ها نیز کار می شود و مراقبت های اولیه چشمی در نظام سلامت از سالها قبل ادغام شده و در شرایط خوبی است.
...::::عیوب انکساری شایع ترین علت نابینایی و اختلالات بینایی در کودکان::::...
هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در کنار برخی بیماری های مادرزادی، شایع ترین علل کم بینایی و نابینایی کودکان عیوب انکساری چشم است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار واحد مرکزی خبر؛دکتر علیرضا مهدوی در مصاحبه اختصاصی حاشیه نخستین همایش اپیدمیولوژی بیماری های چشم، افزود: طرحی آزمایشی اجرا کردیم و در آن نوزادان در بدو تولد، دو تا سه ماهگی و کودکان چهار تا شش سالگی، از نظر عوارض چشمی معاینه شدند .
وی گفت: با مشاهده هر عارضه ای نوزاد و کودک به سطوح بالاتر درمانی و پزشک متخصص ارجاع شدند.
مهدوی افزود: این طرح به مدت پنج تا شش سال و تا سال 90 اجرا شد و برخی استان ها تا سال 91 هم این طرح را اجرا کردند و هم اکنون اطلاعات به دست آمده جمع آوری شده و در مرحله ارزشیابی است.
هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی افزود : خدمات مراقبتی چشم پزشکی در خدمات سلامت ادغام شده و بیشترین کسانی که از این خدمات بهره می برند گروه سنی کودکان و نوجوانان هستند که در بدو ورود به مدرسه، هنگام ورود به مقطع اول راهنمایی و چهار تا شش سالگی از نظر عیوب انکساری معاینه و بررسی می شوند.
مهدوی با بیان اینکه پیشگیری از هر درمانی بهتر است، گفت : مراقبت منظم بینایی و مراجعه به چشم پزشک یا اپتومتریست، حداقل سالی یک بار برای همه افراد به خصوص در سنین کودکی و نوجوانی لازم است.
نخستین همایش اپیدمیولوژی بیماریهای چشم ، صبح امروز در بیمارستان فارابی آغاز به کار کرد و تا عصر امروز به کار خود ادامه می دهد.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان از medicalxpress، رتینیت پیگمنتوزا بیماری ارثی تخریب کننده است که موجب اختلالات شدید بینایی و کوری می شود. محققین به این منظور به آنالیز سلول های کشت داده شده از خانواده ای پرداختند که سه نفر از فرزندان آن ها مبتلا به رتینیت پیگمنتوزا بودند. آن ها ژنوم این خانواده را توالی یابی کردند و دریافتند که فرزندان مبتلا به رتینیت پیگمنتوزا دارای دو نسخه جهش یافته در ژن دهیدرودولیکول دی فسفاتاز سینتاز(DHDDS) هستند که آنزیمی را می سازد که مسئول سنتز ترکیبات آلی به نام دولیکول است.مطالعات قبلی آنالیز نمونه های ادرار با استفاده از اسپکتروفتومتری جرمی و کروماتوگرافی مایع در افراد دارای بیماری های کبدی وجود دولیکول را نشان داد. آن ها افراد مختلف را آنالیز کردند و دریافتند که در همه آن ها دولیکول 19 وجود داشت اما در سه تن از این افراد دولیکول 18 و جود نداشت و هر سه این افراد نیز مبتلا به رتینیت پیگمنتوزا بودند. والدینی که هر کدام یک نسخه از ژن DHDDS جهش یافته را حمل می کردند سطح متوسطی از دولیکول 19 و سطوح بالایی از دولیکول 18 را در مقایسه با فرزندان سالم شان نشان دادند.به نظر می رسدارزیابی دولیکول می تواند به طور موثری نشان دهد که رتینیت پیگمنتوزا به طور عمده به دلیل جهش در DHDDS و نه به دلیل جهش های دیگر ایجاد می شود.محققین امیدوار هستند تا بتوانند باارزیابی دولیکول به عنوان یک تست تشخیصی اولیه برای بیماران رتینیت پیگمنتوزا با متابولیسم دولیکول غیر طبیعی استفاده کنند و از آن جا که نمونه ای ادرار در مقایسه با نمونه های خون پروفایل مجزاتری را ارئه دادند به نظر می رسد به کارگیری این روش ،گزینه ای مناسب در تشخیص این بیماری باشد.
...::::برگزاری همایش اپیدمیولوژی بیماری های چشم::::...
نخستین همایش اپیدمیولوژی بیماری های چشم در بیمارستان فارابی در حال برگزاری است .
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دبیر علمی این همایش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت : بالابردن آگاهی های عمومی درباره بهداشت بینایی و اهمیت آن در جامعه و بازآموزی و افزایش آگاهی همکاران چشم پزشک و اپتومتریست و پزشکان عمومی مهمترین هدف همایش یک روزه است.
دکتر علی رضا لاشیئی افزود : در این همایش نشست های تخصصی درباره «شواهد در اپیدمیولوژی بیماریها و سلامت چشم » ، « سیاست گذرای برای سلامت چشم » و « کم بینایی و معلولیت » و کارگاه های آموزشی تخصصی با موضوع « غربالگری رتینوپاتی دیابتی » ، « ابزارهای سنجش کیفیت زندگی در بینایی » و « هوش مصنوعی » برگزار می شود .
وی گفت : در این همایش همچنین درباره مولفه های اجتماعی تعیین کننده در سلامت چشم و دسترسی همگانی به سلامت چشم بحث و تبادل نظر خواهد شد .
دبیر علمی این همایش همچنین گفت : اهداف اصلی سلامت بینایی محقق نمی شود مگر با همکاری متولیان مختلف بهداشت و سلامت در جامعه و امسال سعی کردیم در این همایش میان همکاران خود در بخش سلامت و بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و شهرداری ها ، ارتباط منطقی و شبکه ای برای همکاری ایجاد کنیم .
لاشیئی افزود : شهرداری به دلیل اجرای کارهای فرهنگی زیاد از جمله ایجاد خانه های فرهنگ شهرداری ، زمینه مناسبی برای آگاهی بخشی به مردم دارد .
وی تأکید کرد : نابینایی ، کم بینایی یا معلولیت های بینایی می تواند منجر به عوارض بسیار زیاد اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و فردی شود و برای کاهش این مشکلات ، باید در بخش های مختلف همکاری ایجاد شود .
...:::: وزیر بهداشت:اختلالات بینایی کودکان با ارجاع به موقع قابل پیشگیری است ::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از ایرنا؛دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی به مناسبت روز جهانی بینایی (امروز ۱۸ مهر) در گفت و گوی اظهار داشت: مراجعه به موقع به چشم پزشکی از اهمیت بسزایی برخوردار است البته کودکان در بدو تولد مورد معاینات چشم قرار می گیرند اما لازم است والدین بیماری های چشم کودکان را در سه سالگی و قبل از رفتن به مدرسه به طور جدی پیگیری کنند.
هاشمی خاطرنشان کرد: تنبلی چشم یکی از اختلالات بینایی به شمار می رود که پس از سن ۹ سالگی، هیچگونه درمانی دارد و سن طلایی برای درمان این بیماری بین چهار تا شش سال است بنابراین بهتر است کودکان را به موقع نزد چشم پزشک برد.
وی یادآور شد: اختلالات بینایی حتی گاهی با تجویز یک عینک، قابل پیشگیری است.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت های کشور در زمینه علم چشم پزشکی اشاره کرد و گفت: چشم پزشکی در کشور ما خیلی رشد کرده و دستاوردهای خوب بسیاری داشته است.
...::::ویزیت چشم پزشکی رایگان است::::...
*روز جهانی نابینایی روزی است که متعهد می شویم به هر فرد روی کره زمین دید کامل اختصاص دهیم دومین پنجشنبه اکتبر هر سال به نام روز جهانی بینایی نامگذاری شده است ،بزرگداشت این روز در بیمارستان فارابی تهران برگزار شد*
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛دکتر علیرضا لاشه ای، دبیر علمی اولین سمینار اپیدميولوژی بیماری های چشم اظهار داشت:هدف از برگزاری این سمینار را بالا بردن آگاهی مردم دانست و گفت: این سمینار به دو دلیل برگزار می شود، افزایش آگاهی های عمومی در مورد اهمیت سلامت چشم و بینایی، هماهنگی با مراکز جهانی که عهده دار سلامتی و بهداشت چشم در دنیا هستند.
1ـ افتادگی چشم و پف زیر آن (ناشی از افزایش بلغم در چشم است) :
الف) روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه یا استفاده از تاج نمکی (داخل
کیسه پارچه ای نمک دریا ریخته شبها به مدت یکی دو ساعت روی سر
می گذاریم.)
ب) ترک و یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبانگاه
ج ) ارده با شیره انگور هفته ای ۴ وعده صبحانه
2- درمان عفونت چشم :
الف) شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.(۷ الی ۱۴ شب)
ب ) بعد از دو هفته یک دوره ۷ الی ۱۴ شب شستشو با عرق رازیانه
ج ) ماساژ چشم
3- درمان گل مژه :
شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.(۱ الی ۳ شب)
4- درمان شب کوری :(۴۰ الی ۱۲۰ روز)
الف) سوپ برگ یونجه یا سالاد آن هفته ۲ الی ۳ مرتبه
ب ) ضماد یونجه پخته شده روی چشم از شب تا صبح بماند.
5- درمان تیک عصبی چشم :(۱۲۰ روز طول درمان است.)
الف) استشمام عطر شبانگاه
ب ) فسنجان بادام درختی ۲ الی ۳ وعده
ج ) ماساژ سر و کف پا
د) ترک و یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبانگاه
ه) روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه
و ) شبی یک لیوان عرق بهارنارنج به همراه یک قاشق مرباخوری فرنجمشک
و کمی عسل
6- درمان آب مروارید :
الف) شستشوی چشم با عرق رازیانه (۴۰ شب)
ب) شبی یک قطره آب لیموی تازه داخل چشم (۴۰ شب)
ج ) بعداز آبلیمو ۴۰ شب شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.
د ) حجامت ماستوئید(پشت گوش)
ه ) دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
* با تکرار این روش درمان می شود.
7- درمان قوز قرنیه :
الف) روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه یا کنجد
ب) شستشوی چشم با عرق رازیانه (۴۰ شب)
ج) بادکش پشت گوش ۷ الی ۱۴ مرحله
* توجه : انجام بادکش فقط باید زیر نظر متخصص طب سنتی باشد.
8- درمان کاهش دید چشم :
الف) شستشوی چشم با عرق رازیانه هرشب مداوم
ب ) اگر دید بسیار کم شده حجامت ماستوئید
ج) دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
د ) خوراک بادام درختی روزی ۱۴ عدد
9- درمان شوره مژه :
روغن مالی مژه با روغن بنفشه
10- درمان ناخنک چشم :
الف) شستشوی چشم با عرق رازیانه
ب ) روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه
ج ) حجامت سر
د ) دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
* توجه : با تکرار حجامت ها و در بعضی موارد با تشخیص طبیب زالو اندازی
و حتی فصد ناحیه گیجگاهی درمان اتفاق خواهد افتاد.
11- درمان سوزش و قرمزی و التهاب چشم :
از ترکیب (آبلیموی تازه + روغن بادام شیرین) شبی یک قطره داخل چشم .
12- درمان آب ریزش شدید چشم :
الف ) شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.(۷ الی ۱۴ شب)
ب ) ترک و یا کاهش سردیها (۴۰ شب)
13- درمان مگس پران چشم :
الف) شستشوی چشم با عرق رازیانه
ب) حجامت سر
ج ) دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
14- درمان گل مژه :
ترکیبی از گل ختمی , آویشن و اسپرزه را با شیر داغ یا آب جوش خمیر کرده
و روی پلک بگذارید و روی آن را بسته و نرم نگه دارید تا سر باز کند . و سپس
با دم کرده آویشن شستشو شود . در یک جلسه حجامت ناحیه گیجگاهی یا
فقط 2 عدد زالو کنار چشم یا زیر پلک بیاندازید.
15-درمان آب سیاه :
الف) حجامت ماستوئید(پشت گوش)
ب) دو هفته بعد حجامت ناحیه گیجگاهی
ــ برگرفته از سایت طب سنتی اسلامی http://tebebartar.blogfa.com
...::::13 باور غلط درباره چشم::::...
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم" این باور ها از این قرارند:
1- مطالعه در نور کم به چشمها آسیب میرساند:
استفاده از چشمها در نور کم باعث آسیب به آنها نمیشود. فراموش نکنید از زمانی که همه فعالیتهای مرتبط با بینایی مانند مطالعه و خیاطی، زیر نور شمع یا چراغهای نفتی و یا گازی صورت میگرفت، مدت زیادی نمیگذرد.اگر قرار بود این اتفاق بیفتد سالهای قبل همه باید نابینا میشدند! البته شکی نیست که همه افراد برای سهولت در مطالعه و جلوگیری از خستگی چشم باید از نور «مناسب» استفاده کنند.
2- عینک زدن (یا نزدن) باعث آسیب به چشم میشود:
عینکها بهطور معمول جهت بهبود دید به کار میروند. عدماستفاده از عینک یا استفاده از عینک نامناسب باعث آسیب فیزیکی چشم نمیشود. درواقع عینک سبب تقویت و یا تضعیف بینایی نمیشود. باور غلط دیگری که وجود دارد این است که استفاده از عینک از سنین خردسالی موجب بدتر شدن قدرت بینایی میشود که اینطور هم نیست.
3- استفاده از لنزهای تماسی جلوی پیشرفت نزدیکبینی را میگیرد:
بعضی از افراد بر این باورند که استفاده از لنزهای تماسی بهمرور زمان، باعث اصلاح بینایی و در نتیجه عدمنیاز به استفاده از عینک یا لنز خواهد شد. هیچ یافته علمیای مبنی براینکه استفاده از لنزهای تماسی باعث بهبود ضعف بینایی یا کندشدن روند کاهش بینایی شود، وجود ندارد.
4- نشستن نزدیک تلویزیون در کودکان، نشاندهنده ضعیف بودن چشم آنهاست:
کودکان از توانایی انطباق بالاتری نسبت به بزرگسالان برخوردار هستند، در نتیجه معمولاً مطالب خواندنی را به چشمشان نزدیک میکنند یا نزدیک به تلویزیون مینشینند. هیچ دلیلی مبنی بر اینکه این عادت باعث آسیب به چشم شود وجود ندارد و معمولاً با رشد کودک به فراموشی سپرده میشود.
5- استفاده از تلویزیون و کامپیوتر باعث ضعیف شدن چشم میشود:
استفاده از کامپیوتر یا سایر دستگاههای تصویری باعث آسیب به چشم نمیشود. هرچند در اثر کار بسیار نزدیک با کامپیوتر یا مطالعات طولانیمدت، بهدلیل کاهش پلک زدن و در نتیجه خشک شدن سطح قرنیه، خستگی یا ناراحتی چشم رخ میدهد، استراحت گهگاه چشم و نگاه کردن به بالا یا به کنجهای اتاق و یا به اشیاء دور، میتواند از خستگی چشم بکاهد.
6- انحراف چشم اطفال به مرور زمان بهبود مییابد:
انحراف واقعی چشم در اطفال به مرور زمان بهبود نمییابد. گرچه در برخی از کودکان بهدلیل پهن بودن پل بینی ممکن است که چشمها لوچ بهنظر برسند که این حالت با رشد کودک کاهش مییابد اما کودک دچار انحراف واقعی چشم، برای جلوگیری از ایجاد دوبینی، تنها از یک چشم استفاده میکند و بنابراین چشم دچار انحراف، از بینایی خوبی برخوردار نخواهد شد.تنها راه درمان هم این است که کودک مجبور به استفاده از چشم ضعیف شود و به همین دلیل هم برای درمان تنبلی چشم، چشم سالم کودک باید بهطور متناوب بسته شود. انحراف چشم میتواند توسط عینک، قطرههای چشمی یا جراحی اصلاح شود و هرچه این اقدامات زودتر صورت گیرد نتایج بهتری بهدست خواهد آمد. تمام کودکان دچار انحراف چشم باید توسط چشم پزشک معاینه شوند.
7- مشکلات چشمی باعث افت یادگیری در کودک هستند:
مشکلات خواندن، درک مسائل ریاضی یا سایر مشکلات یادگیری در کودکان، معلولیتهای یادگیری نامیده میشوند و هیچ دلیل علمیای دال بر اینکه مشکلات بینایی باعث این اختلالات میشوند یا تمرینات چشمی میتوانند این حالت را بهبود بخشند، وجود ندارد.مشکلات یادگیری یک اختلال آموزشی است، نه یک اختلال بینایی؛ در نتیجه کودکان دچار آن، نیاز به کمک آموزگار یا افراد متخصص در امور تربیتی دارند. البته قبل از انجام هرگونه مشاوره یا اقدام درمانی، کودک باید توسط چشمپزشک جهت اصلاح مشکلات احتمالی بینایی دقیقاً معاینه شود.
8- خوردن هویج باعث بهبود بینایی چشم میشود:
هویج حاوی مقادیر زیادی از ویتامین Aاست که برای سلامت بینایی ضروری است اما مقدار مورد نیاز بدن به ویتامینA خیلی اندک است و بسیاری از مواد غذایی دیگر نیز حاوی این ویتامین هستند.
رژیم غذایی خوب تمام نیازهای ویتامینی فرد برای دید مناسب را فراهم میسازد، به علاوه مصرف مقادیر اضافی ویتامینها، بهخصوص ویتامینهای محلول در چربی (E ،D ،A ) میتواند ضرر داشته باشد.
9- مطالعه متنهای ریز به چشم افراد دچار کاهش بینایی آسیب میرساند:
باورهای غلط بسیاری در این خصوص که افراد دچار کاهش بینایی یا سالمندان دچار کاهش بینایی نباید زیاد از چشمشان استفاده کنند، وجود دارد. همچنین این باور نادرست وجود دارد که خواندن متنهای ریز باعث تشدید و تسریع کاهش بینایی میشود.در این مورد شاید مقایسه دوربین با چشم انسان بتواند به درک موضوع کمک کند. عکس گرفتن از اشیای بسیار کوچک سبب خراب شدن دوربین نمیشود، پس ما هم نباید نگران باشیم که از چشمانمان حداکثر استفاده را میبریم!
10- آب مروارید وقتی بهوجود میآید که دید نزدیک چشم ضعیف شود:
اینطور نیست. گاهی اوقات افراد مسن که قادر به مطالعه روزنامه یا مطالب در فاصلههای نزدیک نبودهاند، به مرور زمان مجدداً قادر به مطالعه مطالب بدون استفاده از عینک میشوند. این حالت بهدلیل شروع روند آب مروارید و در نتیجه افزایش قدرت انکساری عدسی و دید نزدیک این افراد است. بنابراین درصورت اصلاح خود به خود نزدیکبینی در یک فرد مسن باید احتمال ایجاد آب مروارید را مطرح کرد.
11- جراحی آبمروارید تنها وقتی باید انجام شود که بهطور کامل رسیده باشد:
آب مروارید یک پرده ایجاد شده در جلوی چشم نیست بلکه حالت ابری و غبارآلود شدن عدسی چشم است.با توجه به روشهای جراحیای که قبلاً وجود داشت، عمل آبمروارید باید تا رسیدن (کاملشدن) آب مروارید به تعویق میافتاد اما در حال حاضر مختل شدن واضح بینایی را دلیل انجام عمل جراحی میدانند و همینکه اختلال بینایی باعث ناتوانی فرد در انجام کارهای روزمره یا مورد علاقه وی شود، میتواند تحت عمل جراحی آب مروارید قرار گیرد.
12- پیوند چشم انسان عملی است که در کشورهای پیشرفته انجام میشود:
در حال حاضر عمل پیوند کامل چشم بهدلیل ناتواناییهای علمی و عملی موجود غیرممکن است. چشمها توسط ریسمانهای باریکی به نام عصب بینایی به مغز متصل میشوند.هر عصب بینایی حاوی بیش از یک میلیون رشته عصبی بوده و در نتیجه غیرقابل پیوند است، به همین دلیل چشمها هرگز از جایگاهشان به هنگام جراحی جدا نمیشوند.البته سالهاست که عمل پیوند قرنیه (قسمت شفاف و قدامی چشم) انجام میپذیرد و گاهی این عمل با عمل پیوند چشم اشتباه گرفته میشود. عمل پیوند قرنیه در ایران هم سالهاست که انجام میشود.
13- استفاده از عینک باعث وابسته شدن فرد به آن میشود:
عینکهای طبی جهت اصلاح عدموضوح بینایی تجویز میشوند، بنابراین بهدلیل واضح شدن دید، افراد تمایل به استفاده بیشتر از آنها دارند؛ گرچه این حالت شبیه وابستگی به عینک است ولی در حقیقت به خاطر تمایل فرد به واضحتر دیدن است.
...::::جالبترین دانستنیها در مورد چشم::::...
دانشمندان چندی پیش به این نتیجه رسیده اند که انسان ها می توانند در طول روز بیش از ۱۵ هزار بار پلک بزنند. این بدین معنی است که حتی قوی ترین دستگاه ها و برف پاک کن های امروزی نیز نمی توانند به این میزان رسیده و دچار هیچ مشکلی نشوند.
چشم عضوی از بدن است که به هر حال همه اعضای بدن ما مهم می باشند و نبود آن ها می تواند سبب بروز مشکلات بسیاری شود. در مورد چشم چیزهای خاصی می دانیم اما دانستنی هایی می باشند که در مورد چشم کمتر گفته می شوند ولی بهتر است آن ها را بدانید.
** آب داخل چشم
یکی از ساده ترین مواردی که در مورد چشم همه می دانیم خیس شدن آن در مواقعی است که بر اثر محیط مردمک چشم خشک شده است. اما این نکته را شاید ندانید که آب داخل چشم بسیار متفاوت تر از آنجه فکر می کنیم است. این اب از سه ماده مختلف که شامل، چربی ، یک ماده مخاطی خاص و آب می باشند تشکیل شده است. این سه ماده دقیقا به همان مقدار خاص که باید با هم ترکیب شوند. این سه ماده را مغز با توجه به میزان خشکی چشم با هم ترکیب می کند.
** با چشم نمی بینیم
همیشه می گویم ما با نگاه کردن و با کمک چشم هایمان است که می توانیم دنیای اطراف خود را ببینیم ولی این نکته غلط است! همه انسان ها با استفاده از مغزشان است که می توانند دنیای اطراف را ببینند. اطلاعات دنیای اطراف ما با استفاده از چشم ها به رابط های عصبی و سپس به مغز می رسد. در این بخش ناحیه گرافیکی مغز تصویر را پردازش می کند و ما می توانیم آن را ببینیم و ضعیف شدن جشم هم دقیقا همینچاست که نمی تواند سیگنال های درست را ارسال کند.
** چند بار پلک میزنید؟
میزان پلک زدن و سرعت آن همیشه یکی از مواردی بوده است که انسان ها به دنبال شمارش آن بوده اند. دانشمندان چندی پیش به این نتیجه رسیده اند که انسان ها می توانند در طول روز بیش از ۱۵ هزار بار پلک بزنند. این بدین معنی است که حتی قوی ترین دستگاه ها و برف پاک کن های امروزی نیز نمی توانند به این میزان رسیده و دچار هیچ مشکلی نشوند.
** چشم هم رشد می کند؟
تمامی اعضای بدن رشد خود را تا یک سن خاصی ادامه می دهند اما چشم ها دقیقا تا ۷ سالگی رشد می کنند. در حالی که اعضایی مانند بینی و گوش تا پایان عمر ردش خود را ادامه می دهند. یکی از دلایل درمان های زود هنگام نیز به همین سبب است چرا که چشم ها قبل از ۷ سالگی می توانند به راحتی درمان شوند اما پس از آن کمی زمان و مراقبت های بیشتری نیاز دارند.
..::::عوارض چشمی دود سیگار ::::..
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"پزشکی . نت : درباره اثرات زیانبار دود سیگار بسیار شنیده ایم اما اخیرا روشن شده که دود سیگار با تاثيرگذاري منفي بر سلولهاي شبكيه چشم، موجب تخريب اين سلولها، كاهش بينايي و پيرچشمي در افراد سيگاري نیز ميشود. ضمن اینکه عوارض چشمي ناشي از دود سيگار درمان قطعي ندارند و داروهاي موجود تنها موجب كاهش اين عوارض ميشوند.
دكتر محبوبه قادرپناه در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه خوزستان، اظهار داشت: دود سيگار حاوي مواد مضر و آسيب رساني مانند قطران، مونوكسيد كربن و نيكوتين است كه علاوه بر عوارضي چون سرطان ريه، سرطان دهان و زبان، سرطان معده و پروستات، سلامت چشم را نيز تهديد ميكند.
وي افزود: دود سيگار سلولهاي لكه زرد شبكيه چشم در افراد سيگاري را تخريب كرده و موجب كاهش بينايي و پيرچشمي زودرس در اين افراد ميشود. همچنين عوارض ديگري از جمله سوزش، قرمزي و كوچكي مردمك چشم را نيز به همراه دارد. مردمك چشم سيگاريها كوچكتر از ديگر افراد است.
وي با بيان اين كه بهترين راه براي كاهش عوارض بينايي ناشي از دود سيگار ترك سيگار است، خاطرنشان كرد: براي درمان عوارض چشمي ناشي از دود سيگار در افراد سيگاري محدوديت وجود دارد. زيرا داروهاي موجود با نيكوتين موجود در خون افراد سيگاري واكنش نشان داده و موجب سرطان ريه ميشود.
دكتر قادرپناه عنوان كرد: كودكان و نوزداني كه زمينه ابتلا به حساسيت و آلرژي را دارند، در مواجهه با دود سيگار دچار تحريك و قرمزي چشم ميشوند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از خبرگزاری دانا؛فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی چشم با بیان اینکه تنبلی چشم، شایع ترین عارضه دوران بازگشایی مدارس است اظهار کرد: پس از این عارضه بیماری عفونی چشم جزو علت های اصلی مراجعه به چشم پزشکی در این دوران محسوب می شود.
دکتر فرزاد پاکدل فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی چشم، با توجه به آغاز فصل مدارس و شایع ترین علت های مراجعه دانش آموزان به چشم پزشکی بیان کرد:
...::::غربالگری بینایی برای مبتلایان دیابت در شهرهای بزرگ/شیوع نابینائی در یک درصد جمعیت::::...
رئیس اداره چشم وزارت بهداشت گفت: برخی مطالعات حاکی از آن است که در تهران کمتر از یک درصد و در شهرهای دیگر بالای یک درصد جمعیت نابینا هستند و بیماران دیابتی از جمله افراد در معرض خطر نابینایی هستند.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از سلامت نیوز؛علیرضا مهدوی اظهار داشت: وزارت بهداشت مطالعات مختلفی را برای شناسایی بیماریهای چشمی و تأثیرگذار و کمبینایی یا نابینایی جمعیت کشور در دستور کار دارد و چند مطالعه در تهران و خوزستان انجام شده است که حجم نمونههای گرفته شده حاکی از آن است که نابینایی در یک درصد جمعیت شیوع دارد.
وی افزود: طبق آمار موجود در تهران کمتر از یک درصد افراد و در سایر مناطق کشور حدود 2 برابر این رقم نابینا هستند که این رقم شباهت زیادی به آمار کشورهای توسعه یافته دارد البته رقم مطلوب سازمان بهداشت جهانی زیر 3 دهم درصد در هر جمعیتی است.
...::::مناسب ترین عینک برای کودکان کدام است؟ ::::...
استفاده از عینک آفتابی غیر استاندارد در کودکان موجب بروز بیماری های تخریب بافت چشم می شود.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازجوان ایرانی؛دكتر بهرام شاه ميراني،جراح و متخصص چشم گفت: بهداشت چشم كودكان بسيار مهم بوده اما گاهي والدين فقط براي معاينه دوربيني، نزديك بيني و ديگر اختلالات بينايي نزد متخصص برده در حالي كه مراقبت از چشم كودكان در برابر نور آفتاب هم بسيار مهم است.
...::::کارگران صنایع شیمیایی قربانیان اصلی آسیبهای چشمی ناشی از محیط کار::::...
معاون پژوهشی بیمارستان فارابی گفت:بیشترین مراجعات اورژانسی برای آسیبهای چشمی مربوط به ورود جسم خارجی فلزی به چشم یا سوختگیهای شیمیایی ناشی از کار با مواد شیمیایی است.
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامت نیوز؛هوشنگ لاشیئی در مورد تأثیر خطرهای شغلی بر سلامت بینایی اظهار داشت: اگر چه افرادی که به طور ممتد پشت کامپیوتر کار میکنند و مجبورند ساعتهای طولانی به طور مستمر به مانیتور یا تلویزیون نگاه کنند نیز دچار آسیبهای چشمی میشوند اما این آسیب در حد خشک شدن چشم و خستگی مفرط چشم است.
فوق تخصص جراحی شبکیه چشم با تأکید براینکه نگاه ممتد به صفحه نمایشگر سبب میشود تا واکنش چشم برای پلکزدن کاهش یابد، افزود:
...:::: شاخص شیوع نابینائی به زیر یک درصد رسید ::::...
*شیوع نابینائی در کشورمان به علت افزایش سطح ارتقاء کیفیت علمی رشته های چشم پزشکی و غربالگری بیماری های چشمی در ایران نسبت به کشورهای اطراف سیر نزولی در پیش گرفت*