تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 123
بازدید هفته : 568
بازدید ماه : 445
بازدید کل : 188666
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
Alternative content
رژیم غذایی مخصوص کاهش کلسترول رفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است، اما یک رژیم غذایی خیلی مهم دیگر هم وجود دارد که خیلی از افراد باید حتماً در نظر داشته باشند: رژیم غذایی مخصوص پایین آوردن کلسترول. این روزها که مصرف غذاهای فست فود در کشور ما خیلی زیاد شده است، به دنبال آن سطح کلسترول بد خون در بدن بالا می رود و احتمال ابتلا به بیماری های قلبی بیشتر می شود. اگر می خواهید بدنی سالم داشته باشید، باید حتماً رژیم غذایی پایین آورنده کلسترول را رعایت کنیدرفتن دنبال رژیم های غذایی لاغری، عضله سازی، جلوگیری از پوکی استخوان، پیش گیرنده از سرطان، و از این قبیل خیلی خوب است،
آمارها نشان می دهد شمار مبتلایان به دیابت در اکثر کشورهای جهان به سرعت رو به افزایش است، آگاهی از چگونگی کنترل قند خون به ویژه به شیوه های طبیعی برای حفظ سلامت و بهبود کیفیت زندگی افراد، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، هر چند کنترل قند خون در ابتدا کار دشواری به نظر می رسد اما اگر به روش اصولی و با شیوه های استاندارد و طبیعی صورت گیرد، معمولا به سادگی امکان پذیر خواهد بود. سایت اینترنتی کامن سنس در مطلبی در این باره آورده است: هرچند یک بدن سالم می تواند از پروتئین و چربی نیز گلوکز تولید کند اما میزان قند خون اساسا به مقدار مصرف کربوهیدرات ها بستگی دارد. در این مطلب ۱۰ راهکار طبیعی برای کنترل قند خون توصیه شده است که به کنترل فشارخون و حفاظت از دستگاه گردش خون در برابر بیماری های عروقی نیز کمک می کنند. این راهکارها عبارتند از: ۱) ۳۰ دقیقه ورزش در روز که به کنترل قند خون و بهبود حساسیت بدن به انسولین کمک می کند. ۲) انتخاب رژیم های غذایی که حاوی کربوهیدرات پایین باشند. کربوهیدرات ها به سرعت قند را وارد جریان خون می کنند و به همین دلیل از عوامل موثر در بروز «هایپوگلیسمیا» و دیابت هستند. ۳) مصرف حجم زیادی از مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی که میزان قند خون را ثابت نگه می دارند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را نیز کاهش می دهند. ۴) استفاده از غلات ۱۰۰ درصد سبوس دار که قند خون را در سطح سالم نگه می دارند و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهند. ۵) پرهیز از مصرف خوردنی هایی که قند بالایی دارند مثل کربوهیدراتهای تصفیه شده و همچنین محدود کردن مصرف کافئین و پرهیز از مصرف الکل چرا که این مواد توانایی بدن را در کنترل قندخون دچار اختلال می کنند. ۶) مصرف چربی های مفید مثل روغن ماهی امگا – ۳ و پرهیز از مصرف چربی های بد شامل چربی های ترانس و چربی های اشباع شده که سلامت قلب را به خطر می اندازند. ۷) تقسیم وعده های غذایی به ۴ تا ۶ وعده در روز که البته باید حجم کمتری هم داشته باشند تا از این طریق به ثبات قند خون کمک شود. ۸) گنجاندن منابع غذایی پروتئینی به رژیم غذایی به منظور کمک به ثابت نگه داشتن میزان قندخون. ۹) تمرین بیشتر برای کنترل کردن وزن و نگه داشتن آن در حد سالم چرا که حتی درصد اندکی کاهش وزن، تاثیر قابل توجهی در کاهش خطر بروز دیابت دارد. ۱۰) استفاده از مکمل های با کیفیت مثل ویتامین C، ب کمپلکس و سایر ریزمغذی های سالم که همگی در متعادل نگه داشتن قند خون نقش موثری دارند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا به نقل از سایت اینترنتی هلت می آپ، فقدان تغذیه مناسب، عدم کنترل مناسب روی تغذیه و بی تحرکی همگی از عوامل تشدید کننده احتمال بروز دیابت هستند. سایت اینترنتی هلت می آپ در مطلبی ۱۰ نشانه مهم دیابت را اعلام کرده است که عبارتند از: ۱. افزایش غیرعادی تشنگی و تکرر ادرار ۲. گرسنگی افراطی ۳. کاهش ناگهانی وزن ۴. کاهش سرعت بهبود زخم ها ۵. خستی و تحریک پذیری غیرمعمول ۶. تار شدن دید ۷. خشکی پوست ۸. بی حسی و کرخ شدن دست ها و پاها ۹. افزایش عفونت های پوستی ۱۰. سردردهای مکرر به گفته متخصصان؛ دیابت بیماری جدی است که حتی بیش از سایر امراض کشنده مثل ایدز و سرطان قربانی می گیرد و تنها راه مقابله با آن افزایش الگوی سالم در زندگی روزمره است.