انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 131
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 132
بازدید ماه : 8445
بازدید کل : 136989
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2

Alternative content



دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر

...::::ششمین کنگره انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی آغاز به کار کرد::::...

ششمین کنگره انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی آغاز به کار کرد
*ششمین کنگره انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران صبح امروز چهارشنبه 17 مهر ماه، در سالن همایش های بیمارستان لبافی‌نژاد برگزار شد*
 
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت _ ایران"به نقل ازبنیان، انجمن اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بیمارستان لبافی‌نژاد این کنگره را برگزار کرده است.
 
این کنگره  برای متخصصان ارولوژی، ارولوژی اطفال ، نفرولوژی، زنان ، رادیولوژی و پزشکی قانونی از امتیاز بازآموزی برخوردار است و  تازه های جراحی های کم تهاجمی، نتایج روشهای درمانی مداخله ای جدید و آخرین دستاوردها و نوآوریها درخصوص جراحیهای لاپاراسکوپی و هم اندیشی متخصصان این رشته با یکدیگر از جمله محورهای مورد بحث در این کنگره خواهد بود.
 
همزمان با این کنگره نمایشگاهی از تجهیزات لاپاراسکوپی، اندویورولوژی و ابزار مرتبط جراحی و تصویربرداری نیز برگزار شده است.

 


...::::سیاهی که دور چشمان را می گیرد::::...

*استرس؛اظطراب؛مشکلات هورمونی وکم خوابی عارضه سیاهی دور چشم را در افراد بالا می برد و هنوز درمان قطعی برای کاهش اثرات آن وجود ندارد*

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار باشگاه خبرنگاران؛كاشاني متخصص پوست ومو گفت:سياهي دور چشم از جمله مشكلات پوستي محسوب مي شود كه مشكلات هورموني واعصاب و روان شدت اين بيماري را افزايش مي دهد.

وي افزود:خواب منظم تغذيه مناسب وعدم مصرف دخانيات كم بودن استرس و اضطراب سياهي دورچشم را كاهش مي دهد.

وي خاطرنشان كرد : گاهي سياهي دور چشم خود به تنهايي يك بيماري نيست بلكه كم خوني، ومشكلات هورموني ديگر مي توانند زمينه ساز اين بيماري باشند.

كاشاني افزود: درمان قطعي به منظور رفع سياهي دور چشم هنوز انجام نشده است اما استفاده از كرم هاي موضعي تا حدي از شدت اين بيماري مي كاهد.

 


...:::: تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی با کارایی بالا از سلول های تک هسته ای خون بند ناف انسان ::::...

*به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل از بنیان با عنوان:تولید سلولهای بنیادی پرتوان القایی با کارایی بالا از سلول های تک هسته ای خون بند ناف انسان*

سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSCs) امیدهای زیادی را در طب ترمیمی ایجاد کرده است. تولید سلول های بنیادی پرتوان القایی از سلول های تک هسته ای خون بند ناف (UCBMCs) نوزادان نابالغ از نظر ایمنی  دارای اهمیت زیادی است. در اینجا ما گزارشی از تولید سلول های iPSCs  با کارایی بالا انسانی را از UCBMCs، با استفاده از یک سیستم لنتی  ویروس القا کننده - DOX حامل چهار فاکتوریاماناکا ( oct-4, cMyc, Klf-4,Sox-2)  ارائه می کنیم.. ما این سلول را با با بهینه سازی پروتکل موجود القای iPSC تولید کردیم. سلول های iPSCs مشتق از UCBMC (iPSCs - UCB) دارای ویژگی هایی مشابه با سلولهای بنیادی پرتوان جنین انسان (hESCs) است. این مطالعه استفاده از UCBMCs را درتولید سلول های iPSCs بسیار کاربردی انسان برجسته می کند که می تواند توسعه درمان های ترمیمی مبتنی بر سلول را در بیماران مبتلا به بیماری های مختلف تسریع کند.


 


...:::: برداشت سلول های بنیادی عصبی از مغز موش ها با آهن ربا! ::::...

محققان دانشگاه آکسفورد در تجربه ای شبیه شعبده بازی توانسته اند به درون مغز یک موش راه پیدا کرده و بدون آسیب به حیوان؛سلول های بنیادی عصبی آن را بیرون بکشند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازایسنا؛ از آنجایی که این روش از نانوذراتی استفاده کرده که در حال حاضر برای کاربری در انسان تائید شده‌اند، امید است که برای استخراج سلولهای بنیادی عصبی در درمان بیماریهای انسان همچون پارکینسون، هانتینگتون و ام‌اس نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

 استخراج این سلولهای بنیادی عصبی از بیماران نیازمند می‌تواند از رد سیستم ایمنی جلوگیری کند اما برداشتن این سلولها آسان نیست. از این رو دانشمندان شیوه‌ای را ایجاد کرده‌اند که بطور ایمن این سلولها را که در حفره‌های مغزی موسوم به شکمچه‌های مغز قرار دارند، بیرون بکشند.

 محققان نانوذرات مغناطیسی را با پادتنهایی پوشش دادند که به پروتئینهای موجود در سطح سلولهای بنیادی عصبی می‌چسبند. آنها سپس این نانوذرات را به شکمچه‌های جانبی مغز موش تزریق کردند. شش ساعت بعد پس از اتصال نانوذرات به سلولها، محققان از یک میدان مغناطیسی در اطراف سر موشها برای کنار هم قرار دادن سلولهای بنیادی استفاده کردند که سپس می‌توانستند آنها را با یک سرنگ از مغز بیرون بکشند.

 این محققان پس از آزادسازی سلولهای بنیادی از نانوذرات دریافتند که می‌توانند آنها را در ظرف آزمایشگاهی پرورش دهند؛ به این معنی که سلولها در جریان این فرآیند آسیب ندیده بودند. این در حالیست که موشها چند ساعت پس از جراحی بدون هیچ اثر جانبی دوباره روی پای خود ایستادند.

 


...::::تبدیل سلول های بنیادی به کارخانجات دارویی هدفمند::::...

تبدیل سلول های بنیادی به کارخانجات دارویی هدفمند
یک گروه تحقیقاتی روشی را جهت استفاده از سلول های بنیادی به عنوان وسیله انتقال دارو گزارش کردند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان؛دانشمندان رشته های mRNA تغییر یافته را به سلول های بنیادی مزانشیمی بافت پیوندی وارد کرده که موجب القای ترشح پروتئین های چسبنده سطحی و ترشح  یک مولکول ضدالتهابی به نام IL-10 از این سلول ها می شوند. زمانی که این سلول ها به جریان خون موش تزریق می شوند، این سلول های تغییریافته انسانی توانایی اتصال به نواحی التهابی و ترشح عوامل بیولوژیکی کاهش دهنده تورم را دارند.

 

 



...:::: سندروم ژیلبرت چیست؟ ::::...

سندرم ژیلبرت اختلالی شایع بوده كه حدود ۷٪ جمعیت را مبتلا می سازد و عبارت است از افزایش غلظت بیلی روبین خون (یك ماده زاید حاصل از تجزیه گلبولهای قرمز خون) كه به صورت زردی (بویژه در چشم ها )خود را نشان می دهد. این بیماری در هر دو جنس و در تمام سنین دیده می شود اما تمایل چشمگیری به جنس مذكر دارد این نشانگان از تولد با فرد همراه است اما علایم آن ممكن است تا 40-20 سالگی آشكار نشوند.


به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازسلامت؛سندرم ژیلبرت (به انگلیسی: Gilbert's syndrome)‏ یک بیماری خوش‌خیم مزمن است. در این اختلال کبد در دفع بیلی روبین به درستی عمل نمی‌کند و افزایش غلظت بیلی روبین در خون سبب زردی پوست می‌شود.

بیماری "ژیلبرت" بصورت اتوزوم غالب منتقل می شود. یعنی اگر یکی از والدین دارای این بیماری باشد احتمال انتقال ژن منفرد آن به هر کدام از فرزندان و بروز اثرات آن50% است.

این بیماری در واقع یک سندرم كاملا خوش خیم است و آنزیمهای كبدی طبیعی هستند و در اکثر مواقع به طور اتفاقی در آزمایشات معمول پیدا می شود .

زردی رنگ چشمها که در بیماران بروز می کند گاهی كم و گاهی زیاد است.



...:::: کشف روشی جدید جهت تخصصی شدن مجدد سلول های بنیادی ::::...

کشف روشی جدید جهت تخصصی شدن مجدد سلول های بنیادی
دانشمندان با کشف روشی به نام تخصصی شدن مجدد، سلول های پرتوان القا شده (iPSC) را به سلول های خون ساز و سلول های پیش ساز برای مدل های حیوانی جهت مدل سازی بیماری ها در in vivo تبدیل کردند .

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان یک تیم تحقیقاتی، روشی جدید را برای تغییر سلول های بنیادی پرتوان القا شده (iPSCs) به سلول های بنیادی خون ساز و سلول های پیش ساز برای مدل سازی بیماری ها در in vivo گزارش کردند. با این استراتژی که تخصصی شدن مجدد نام گرفت، این تیم تحقیقاتی برموانع تکنیکی جهت ایجاد مدل های حیوانی بیماری های خونی از هزاران دودمان سلولی iPSC فائق آمدند.

اصلی ترین مزیت این تکنیک ترکیبات مورد استفاده در آن می باشد. این تیم تحقیقاتی در ابتدا با سلول های iPSC ای که به پیش سازهای میلوئیدی تبدیل می شدند،کار خود را آغاز کردند که نزدیکی بیشتری  به پیش سازهای خون ساز نسبت به پوست و یا انواع سلولی کاملأ تمایز یافته داشت . سپس محققین با استفاده از یک گروه اانتخاب شده ای از فاکتورهای رونویسی باعث تغییر سلول ها به  رده تعهد یافته میلوئیدی وپیش سازهای خونی شدند.از این روش تخصص یافتگی مجدد می توان  به عنوان راهکاری جدید در  تولید تعداد زیادی از سلول های مورد نیاز برای ایجاد مدل های حیوانی ازسلول های  iPSC تولید شده انسان هایی که از اختلالات خونی مانند آنمی و تالاسمی رنج می برند،یادکرد.


...:::: کشف پروتئینی که نقش مهمی در زندگی یا مرگ سلول دارد ::::...

هر سلول در یک ارگانیسم دارای سنسوری است که سلامت محیط داخلی خود را اندازه گیری می گیرد.این "زنگ خطر"در شبکه آندوپلاسمی (ER)؛یافت می شود که قادر به حس استرس سلولی بوده و می تواند پاسخ های نجات یا مرگ سلول را اعمال کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازپژوهشکده مجازی بیوتکنولوژی پزشکی، یک تیم از موسسه تحقیقاتی بیومدیکال ( IRB )، در بارسلون کشف کرده است که پروتئین Mitofusin 2 (Mfn2) داری یک نقش حیاتی در اندازه گیری درست سطح استرس بوده و همچنین در مسیر تعمیر یا مرگ سلول موثر است.
محققان، برخی از مکانیسمهای ملکولی که Mfn2  را به استرس شبکه اندوپلاسمی مربوط می سازد را در آخرین نسخه از مجله علمی EMBO ، منتشر شده توسط سازمان زیست شناسی مولکولی اروپا، نشان دادند.



...::::فرایندی جدید برای ساخت غشاهای سلولی مصنوعی::::...

فرایندی جدید برای ساخت غشاهای سلولی مصنوعی
محققین با ساخت غشاهای سلولی مصنوعی سعی دارند تا به فهم بهتر عملکردهای غشای سلولی طبیعی برسند و به این منظور با استفاده یک دستگاه میکروسیال موفق به ساخت وزیکول هایی با دولایه غشایی شده اند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان،غشاهای دربرگیرنده و داخلی سلول در بسیاری از عملکردهای سلول دخالت دارند. آن ها عملکردهای متابولیکی متنوع سلولی  را جدا می کنند، مواد ژنتیکی را بخش بندی می کنند و با فعالیت های بیوشیمیایی سلولی جداگانه فرایند تکامل را هدایت می کنند. هم چنین این غشاها بزرگترین و پیچیده ترین ساختارهایی هستند که سلول سنتز می کند. شناخت و درک ده ها عملکرد بیوشیمیایی مختلف غشاهای سلولی نیاز به داشتن توانایی ساخت مدل های سینتتیک این ساختارهای چندلایه پیچیده دارد.

دکتر Paegel می گوید: ساختن لایه به لایه غشاها به ما اجازه می دهد سلول های سینتتیک با پیجیدگی های غشایی دلخواهمان  در مقیاس مولکولی و فوق مولکولی بسازیم، ما اینک قادر هستیم ترکیب مولکولی لایه های داخلی و خارجی غشای دو لایه سلولی را کنترل کنیم، حتی می توانیم غشاهای چند لایه ای بسازیم که پوشش هسته سلولی را شبیه سازی می کنند.

محققین یک دستگاه میکروسیالی طراحی کرده اند که شامل یکسری فنجان های میکروسکوپی است که هر کدام یک قطره آب را درون حمامی از روغن و چربی گیر می اندازد، مولکول هایی که غشای سلولی را تشکیل می دهند. این قطرات به دام افتاده آماده هستند تا به عنوان پایه یکسری لایه های لیپیدی عمل کنند.

قطرات آب پوشیده با روغن برای اولین بار در آب فرو برده می شوند. به نحوی که  در محل ارتباط آب/روغن قطره های به دام افتاده برخورد می کنند. دومین لایه لیپیدی قطرات را می پوشاند و آن ها را به وز یکول های تک لایه تبدیل می کند و سپس لایه نهایی چربی روی قطرات به دام افتاده ر سوب می کند و ایجاد وزیکول های دولایه را می کند.

 


...::::جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بی خطر است::::...

جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بی خطر است
به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از بنیان؛یک متخصص زنان و زایمان گفت: فرایند جمع آوری خون بند ناف برای نوزاد بدون درد و بی خطر است و سوزن به اعضای داخلی نوزاد آسیب نمی رساند.
دکتر فریبا رضایی در گفتگو با خبرنگار "بنیان" تصریح کرد : خون بندناف پس از زایمان به عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می‌شود در حالیکه این خون مملو از سلول‌های بنیادی است که می توانند ده ها بیماری را درمان کند.
وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در این حوزه به خانواده ها بسیار ضعیف است، خاطر نشان کرد: متاسفانه بسیاری از خانواده ها تصور می کنند با ذخیره خون بندناف به نوزادشان آسیب می رسد در حالیکه اینگونه نیست و در برخی شرایط حتی به نوزاد کمک می کند.

 



...::::مفاهیم: سلول‌ بنیادی چیست؟::::...


اغلب سلول‌های بدن انسان عملا قادر به تقسیم نیستند و بسیاری از زمان تولد تا مرگ شخص بدون تقسیم شدن حضور دارند.

البته بعضی بافتهای بدن نظیر خون، پوست و لوله گوارش دارای چرخه بازسازی سریعی هستند و در هر روز ممکن است چندین سلول جدید بسازند. به عنوان مثال یک مرد متوسط با وزن 70 کیلوگرم در هر روز 1011×2 سلول خونی می سازد. همچنین روزانه میلیونها سلول پوستی و گوارشی ساخته می شود. سلولهای بنیادی سلول‌هایی هستند که قادر به همانندسازی خود هستند و نیز می توانند طی فرایند تمایز به یک یا انواعی از سلولهای بالغ تبدیل شوند.

به طور کلی سلول‌های بنیادی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

سلول‌های بنیادی بزرگسال (Adult stem cells)،

سلول‌های بنیادی جنینی (Embryonic stem cells)

سلول‌های بنیادی بند ناف (Umbilical cord stem cells).

سلول‌های بنیادی بزرگسال مانند همه سلولهای بنیادی دیگر دو ویژگی مشترک دارند؛ اول اینکه قادر به ساخت کپی های خود به مدت طولانی می باشند و دوم اینکه می توانند به سلولهای بالغی با خصوصیات مورفولوژیک شناخته شده و با عملکرد اختصاصی تبدیل شوند.

این سلولها قادر نیستند به همه نوع سلول تمایز پیدا کنند بلکه تنها قادرند به سلولهای بالغ همان بافتی که در آن هستند تبدیل شوند (مثلا سلولهای بنیادی مغز استخوان که به سلولهای خونی تبدیل می شوند). سلولهای بنیادی بزرگسال بسیار کم و نادر هستند به عنوان مثال از هر 10 تا 15 هزار سلول مغز استخوان تنها یک سلول از نوع سلولهای بنیادی است.  منشا و چگونگی شکل گیری این سلولها به طور دقیق مشخص نیست و فرضیات مختلفی برای آن مطرح شده است از جمله اینکه این سلولها در هنگام تمایز جدا از بقیه مانده و تمایز نیافته اند. امروزه  سلولهای بنیادی از بافتهای مختلفی از جمله خون، مغز، نخاع، لوله گوارش، پوست، عضلات و غیره جدا شده‌اند.

نام سلولهای بنیادی جنینی (رویانی) از منشا آنها یعنی رویان گرفته شده است. در واقع این سلولها از یکی از مراحل ابتدایی تشکیل و توسعه جنین بنام مرحله بلاستوسیتی گرفته می شوند. به طور اختصاصی سلولهای بنیادی جنینی از توده سلولی درونی بلاستوسیت در مرحله پیش از لانه گزینی در دیواره رحم به دست می آیند. این سلولها هم قادر به همانندسازی خود هستند و هم قادرند به انواعی از سلولهای مختلف تمایز یابند.

دسته سوم سلولهای بنیادی سلولهای بند ناف هستند که همانطور که از نامشان بر می آید از خون بند ناف در هنگام وضع حمل جدا می شوند و قابل نگهداری هستند تا در آینده در صورت لزوم برای همان بچه یا اعضای خانواده وی و یا برای شخص دیگری استفاده شوند.

امروزه محققان در حال بررسی و آزمایش امکان کاربرد سلولهای بنیادی در درمان بیماریهای مختلف می باشند. از جمله بیماریهایی را که امیدهای زیادی به درمان آنها می رود می توان به آلزایمر و پارکینسون، آسیبهای نخاعی، دیابتها‌ (از طریق جایگزین نمودن سلولهای پانکراتیک ترشح کننده انسولین)، بیماریهای کرونری قلب (با جایگزینی سلولهای ماهیچه ای قلب)، بیماریهای کبدی مثل سیروز و غیره اشاره نمود.

*دکتر رضا کاظمی اسکویی
 دستیار تخصصی بیوتکنولوژی دارویی
 دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

 

درباره سلول هاي بنيادي

سلول‌هاي‌ بنيادي‌ داراي‌ دو ويژگي‌ اساسي‌ يعني‌ توانايي‌ تقسيم‌ شدن‌ و توليد سلول‌هايي‌ با خواص‌ يكسان‌ و ايجاد انواع‌ سلول‌هاي‌ تمايز يافته‌ هستند. براساس‌ توان‌ تمايزي‌، سلول‌ها را مي‌توان‌ به‌ انواع‌ ذيل‌ تقسيم‌ كرد:

1) سلول‌هاي همه‌ توان: ‌اين‌ سلول‌ها مي‌توانند همه‌ سلول‌ها اعم‌ از سلول‌هاي‌ فرد و سلول‌هاي‌ برون‌ جنيني‌ (جفت‌) را بسازند مانند سلول تخم و يا هريك از سلول‌هاي يك‌ جنين‌ دو سلولي‌ كه‌ هر سلول‌ آن‌ مي‌تواند‌ يك‌ فرد كامل‌ را بسازد.

2) سلول‌هاي پرتوان: سلول‌هايي‌ هستند كه‌ مي‌تواند غالب‌ يا همه‌ سلول‌هاي‌ فرد را بسازند. مثلا سلول‌هاي‌ بنيادي‌ جنيني‌ تحت ‌شرايط خاص‌ مي‌توانند يك‌ فرد را بسازند ولي‌ قادر به‌ ايجاد سلول‌هاي‌ برون‌ جنيني‌ (جفت‌) نيستند. سلول‌هايي‌ كه‌ از گنادهاي‌ جنيني‌ بدست‌ مي‌آيند و به‌ آن‌ سلول‌هاي‌ زاينده‌ جنيني‌ گفته‌ مي‌شود نيز جز‌ اين دسته هستند. سلول‌هاي‌ تمايز نيافته‌ سرطان‌ جنيني‌ مشتق‌ از تراتوكارسينوما نيز پرتوان هستند. تراتوكارسينوما‌، تومورهاي‌ تمايز يافته‌ خوش‌خيم‌ هستند كه‌ داراي‌ جمعيت‌هاي‌ تمايز نيافته ‌زيادي‌ هستند.

3) سلول‌هاي چند توان:‌ تعداد محدودتري‌ از انواع‌ سلولي‌ را مي‌توانند ايجاد كنند. مانند سلول‌هاي‌ بنيادي‌ واقع‌ در بافت‌هاي‌ بزرگسالان‌

سلول‌هاي بنيادي با دو ويژگي زيستي، توان نوسازي و قدرت تمایز، توجه محققان را در استفاده از آنها در طب ترميمي و درمان بدخيمي‌ها به خود جلب كرده است. به عنوان مثال مغز انسان حاوي سلول‌هاي بنيادي عصبي نادري است كه در شرايط خاص مي‌توان آنها را كشت و افزايش داد. ضمن آنكه مي‌توان با استفاده از ريزمحيط‌هاي خاصي آنها را به طرف سلول‌هاي مورد نظر تمايز داد

پژوهشكده رويان


...::::مکانیسم هرپس ویروس تلومری در طب پیوند::::...

مکانیسم  هرپس ویروس  تلومری در طب پیوند
پژوهشگران مکانیسمی را شناسایی کرده اند که توسط آن شکل ارثی herpesvirus 6 می تواند از کروموزوم فرار کند و در برخی شرایط مجددا فعال شود.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران تی یلم"به نقل از بنیان،تنها در بریتانیا نیم میلیون نفر که ممکن است حتی خود نیز مطلع نباشند در ژنوم خود نوعی ویروس به نام  herpesvirus 6  را دارند که از والدین خود به ارث برده اند.

پژوهشگران در این مطالعه تلومرها را مورد بررسی قرار داده اند. تلومرها ساختارهایی هستند که در انتهای کروموزوم قرار گرفته و نقش حفاظتی دارند. تلومر کوتاه شده یا آسیب دیده می تواند منجر به پیری سلول و یا  تغییرات ژنتیکی شود بنابراین تلومرها در فرایند پیری و سرطان نقش دارند. اشکال متعدد هرپس ویروس های انسانی به دنبال عفونت در بدن می توانند نهفته باقی  بمانند به این معنی که در مجموعه ای از سلول ها وجود خواهند داشت ودر مواردی مجدد فعال خواهد شد. در این تحقیق مشخص شده است که شکل ارثی هرپس ویروس 6 یاCI-HHV-6  در تلومرها قرار می گیرد. دراین افراد، ژنوم ویروس کامل است و همه ژن های مورد نیاز برای فعال شدن مجدد ویروس را دارد. تلومرهای حاوی ویروس ناپایدارند و مستعد حذف های ناگهانی هستند که منجر به کوتاه شدن آن ها می شود که به نوبه خود موجب ناپایداری بیشتر و در نهایت آزاد شدن ویروس خواهد شد. این یافته ها در زمینه پیوند می تواند حائز اهمیت باشد چرا  که درصورت حامل بودن فرد دهنده پیوند، مشکلاتی برای گیرنده پیوند ایجاد خواهد شد زیرا در این افراد سیستم ایمنی سرکوب می شود.

پژوهشگران معتقدند تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است تا مشخص شود ویروس چگونه از تلومر می گریزد، چه عاملی این فرایند را کنترل می کند و آیا کوتاه شدن تلومر در اثر پیری می تواند بر نرخ آزاد شدن ویروس مذکور از کروموزوم تاثیرگذار باشد.

 


...::::تبدیل سلول های حیوانات به سلول های بنیادین جنینی::::...

 

پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات سرطان در مادرید اسپانیا توانستند با تغییر در سلول های حیوان، سلول های بنیادین بسازند که قابلیت رشد و تغییر به هریک از بافت های بدن را دارد.

 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، تاکنون این نوع سلول های بنیادین که به سلول های بنیادین چند قوه ای معروف هستند، تنها پس از برداشته شدن از حیوان در آزمایشگاه تکثیر می شدند. اما این محققان موفق شدند سلول ها را در بدن موش های زنده بسازند.
آنها دریافتند با کاربرد ترکیبی ازعوامل تغییر برنامه، می توان برنامه  ریزی سلول های رسیده را تغییر داد.

مانوئل سرانو مدیر تیم تحقیقاتی می گوید:«انتظار این نتیجه را نداشتیم. باعث شگفتی شد. این سلول ها بهتر از هر چیزی است که می توانستیم در آزمایشگاه بسازیم.»

سلول های کلیه، معده، روده و لوزالمعده موش ها، همه نشانه هایی به دست دادند که برنامه ریزیشان تغییر کرده است و به حالت بسیار تکثیر پذیر و پرتوانی بازگشته اند که آن را شبیه به سلول های بنیادین جنینی می کند.

سرانو افزود:«در بافت های متعدد ، سلول ها هویت خود را از دست می دهند مثلا سلول کبد دیگر سلول کبد نیست یا سلول روده دیگر سلول روده نیست بلکه به سلول جنینی تبدیل می شود.»

این کشفیات کاربردهای درمانی نظیرترمیم نخاع یا سلول های تولید کننده انسولین را به دنبال خواهد داشت اما هنوز تا رسیدن به این دستاوردها کار درازی در پیش رو است.

در خوش بینانه ترین حالت آزمایش های بالینی تا پیش از پنج سال دیگر آغاز نخواهد شد.


...::::ساخت اولین چسب قابل برنامه‌ریزی با دی‌ان‌ای جهان توسط دانشمندان ایرانی::::...




ساخت اولین چسب قابل برنامه‌ریزی با دی‌ان‌ای جهان توسط دانشمندان ایرانی

 

دانشمندان ایرانی موسسه مهندسی الهام گرفته از زیست‌شناسی ویس و همکارانش در دانشگاه هاروارد توانسته‌اند اولین چسب قابل برنامه‌ریزی جهان با دی‌ان ای را تولید کنند که به خودمونتاژی سازه‌های پیچیده کمک خواهد کرد.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل ازخبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شیوه خودمونتاژی محققان با دکتر علی خادم حسینی، عضو هیات علمی موسسه ویس و مجید قدوسی، دستیار پژوهش این موسسه می‌تواند به حل یکی از چالش‌های اصلی در مهندسی بافت کمک کند.

 



با مشاوره پزشکی ژنتیک آشنا شویم...::::با مشاوره پزشکی ژنتیک آشنا شویم::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"در هر انسانی ۵-۱۰ ژن معیوب وجود دارد.پس از ازدواج فامیلی این ژن های معیوب و مشابه کنار یکدیگر قرار می گیرد. و سبب افزایش بروز اختلالات ژنتیکی در در ازدواج های فامیلی می شود.
در مشاوره پزشکی ژنتیک رابطه دو طرفه ای بین فرد و مشاور بوجود می آید که فرد می تواند از مشاور در زمینه های مختلف مربوط به اختلال ژنتیک راهنمایی و کمک بگیرد.
۱-در مورد تشخیص پیش آگهی بیماری و برخورد با آن
۲-آشنا شدن با چگونگی به ارث بردن بیماری و خطر ابتلا آن بیماری در سایر افراد خانواده
۳-مشورت در زمینه روش های موجود برای تشخیص بیماری قبل از تولد
۴-کمک مشاور در مورد راه های درمانی صحیح و حمایتی برای بیمار

/مواردی که نیازمند مشاوره ژنتیک است/

۱-ازدواج فامیلی
۲-عقب ماندگی ذهنی
۳-معلولیت های مادر زادی
۴-اختلال در رشد و کوتوله گی
۵-داشتن ظاهر غیر طبیعی
۶-مشکل و ابهام تناسلی
۷-سقط های مکرر،نازایی ،مرده زایی،عقیمی
۸-حامله شدن در سنین بالاتر از ۳۵ سال
۹-سرطان ، دیابت ،بیماری های قلبی-عروقی
۱۰-اختلالات عصبی-عضلانی
۱۱-بیماری های عصبی مزمن
۱۲-قرار گرفتن در معرض اشعه و استفاده از دارو و مواد شیمیایی

/زمان مشاوره ژنتیک/
۱-قبل از ازدواج
۲-قبل از بارداری
۳-در حین بارداری
۴-بعد از تولد اولین فرزند ناقص

جهت آمادگی در برابر اختلالات ژنتیکی حتما قبل از ازدواج مشاوره انجام دهید.
در ازدواج های فامیلی (پسرعمو و دختر عمو و………) بروز بیماری های ژنتیکی دو برابر ازدواج با افراد بیگانه است.در جهان امروز بیش از ده هزار بیماری ارثی شناخته شده است.اختلال در ژن ها یا کروموزوم ها موجب بیماری های ژنتیکی می شوند.

 


...::::عوامل نابود کننده ویتامین ها کدامند؟::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"عوامل زیادی باعث جذب نشدن ویتامین ها در بدن و از بین رفتن آن ها می شود از جمله :

1-مصرف قند و شکر و شیرینی قنادی، کارخانه ای و تصفیه شده (یعنی شکر سفید و کیک و بیسکویت ها)۲ -مصرف موادغذایی که شیوه نگهداری یا پخت آن صحیح نبوده است و همچنین غذاهای مصنوعی، صنعتی و کارخانه ای

۳ -داروهای شیمیایی ۴ -نوشیدنی های حاوی کافئین و شکر مانند قهوه، چای، شکلات ۵ -الکل۶ -موادمخدر و دخانیات۷ -چیپس و پفک و انواع کربوهیدرات های تصفیه شده۸ -آلودگی محیط

در روند سوخت و ساز قند به ویتامین B نیاز است؛ قندهای طبیعی مانند نیشکر، عسل، خرما و کشمش چندین نوع ویتامین B دارد ولی قندهای تصفیه شده در مراحل عمل آوری در کارخانه کلیه املاح و ویتامین و پروتئین خود را از دست می دهد و هیچ گونه ویتامین B ندارد.بنابراین افرادی که از شیرینی های غیرطبیعی استفاده می کنند، دچار کمبود ویتامین B می شوند.


 

...::::WNT3دارای توانایی پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی به آندودرم قطعی می باشد::::...

WNT3:به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از بنیان مقاله ای با عنوان  دارای توانایی پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی انسان به آندودرم قطعی می باشد

ایجاد سلول های عملکردی از سلول های بنیادی پرتوان القایی (PSCs) ازطریق تمایز آزمایشگاهی یک روش امیدبخش برای غربالگری دارو و سلول درمانی است. با این حال، مشاهده تنوع وسیع و غیر قابل اجتناب در پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی مختلف انسانی (hESC) و یا رده های سلول های بنیادی پرتوان القایی (iPSC) ، باعث می شود انتخاب یک رده سلولی مناسب برای تمایز به یک دودمان سلولی خاص دشوارباشد. دراینجا، ما شناسایی WNT3 را به عنوان یک نشانگر قادر به پیش بینی پتانسیل تمایزی سلول های بنیادی جنینی انسان به اندودرم قطعی (DE) گزارش می کنیم. ما نشان می دهیم که، سطح  mRNA  مولکول WNT3  درسلول های بنیادی جنینی انسان با میزان تمایز به اندودرم قطعی آنها مرتبط است. علاوه براین، دستکاری سلول های بنیادی جنینی انسان از طریق کاهش و یا افزایش بیان WNT3 به ترتیب می تواند مانع یا سبب القا تمایز به اندودرم در یک روش وابسته به سطح WNT3 شود. درنهایت، آنالیز چندین دودمان از سلول های بنیادی جنینی انسان بر اساس سطوح بیان WNT3 ، اجازه پیش بینی دقیق پتانسیل تمایزآنها به اندودرم قطعی را می دهد. در مجموع، مطالعه ما ازاین مفهوم که WNT3 می تواند به عنوان یک نشانگر برای پیش بینی پتانسیل تمایزبه اندودرم سلول های بنیادی جنینی انسان بکار رود، حمایت می کند.

 


...::::سی.تی. آنژیو بهتر است یا آنژیوگرافی؟::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران ـ تی یلم"به نقل از مجله سیب سبز ؛ امروزه با کمک سی. تی. اسکن، عروق قلب بدون نیاز به آنژیوگرافی بررسی می‌شوند و در اکثر موارد بیمارانی که مشکلات قلبی دارند تنگی‌های احتمالی عروق‌شان با دقت بالا از این طریق قابل بررسی خواهد بود. به همین دلیل در بسیاری از مراکز دنیا میزان آنژیوگرافی تشخیصی به‌شدت کاهش پیدا کرده است. با استفاده از سی. تی. اسکن می‌توان نقشه تنگی‌های عروق را به دست آورد و بعد تصمیم به انجام آنژیوپلاستی، بای‌پس عروقی و... گرفت. به این ترتیب می‌توان خطرات احتمالی آنژیوگرافی ...



...::::تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده::::...
دانشمندان اسپانیایی موفق شدند سلول های بنیادی جدیدی را در موش های زنده رشد دهند.
تولید سلول های بنیادی در بدن موجود زنده

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز،این دانش پژوهان می گویند موفقیت آنها احتمالاتی را برای تولید دوباره بافت های آسیب دیده در افراد مبتلا به گستره وسیعی از بیماری ها از جمله نارسایی قلبی تا ضایعه نخاعی فراهم می کند.

محققان در این پژوهش از همان دستور العمل تقویت رشد مواد تشکیل دهنده استفاده کردند که به طور معمول برای تولید سلولهای بنیادی در ظروف آزمایشگاهی به کار گرفته می شود؛ با این تفاوت که این سلول ها این بار در بدن موش های زنده آزمایشگاهی قرار داده شدند.

 



...:::: تولید اولین گوشت آزمایشگاهی ::::...

تولید اولین گوشت آزمایشگاهی
دانشمندان موفق به تولید اولین گوشت در محیط آزمایشگاه توسط سلول های بنیادی عضله شانه گاو شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از CBCnews اولین گوشت آزمایشگاهی از سلول های عضلانی شانه دو گاو تولید و پخته شد و در محضرعموم در لندن خورده شد. دو داوطلب تکه ای از همبرگر پخته شده از گوشت تولید شده از سلول های بنیادی گاو را تست کردند. این گوشت تولید شده از لحاظ بافتی کیفیت خوبی داشته ولی از نظر طعم به بررسی بیشتری نیاز دارد. دکتر Post و تیم تحقیقاتیش در دانشگاه Maastricht در هلند با تلاش 5 ساله موفق به ایجاد این برگر شدند. ابتدا سلول ها در محلول مغذی غوطه ور شده تا به بافت عضلانی تبدیل شوند. سپس به رشته های کوچکی از گوشت رشد یافتند. برای ایجاد یک تکه گوشت 140 گرمی در حدود 20000 رشته نیاز است.

 


...::::ابزاری جدید برای تشخیص تغییرات مولکولی جنینی::::...


یک تیم تحقیقاتی ابزار جدیدی را برای کمک به تشخیص تغییرات مولکولی نقطه ای در جنین طراحی کرده اند که طبق اظهارات آن ها ممکن است به شناسایی و احتمالا جلوگیری از برخی نقص های زمان تولد کمک کند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از medicalxpress، ایده این ابزار از مطالعاتی که این محققین برای شناسایی اشتباهات متیلاسیون DNA  در موش انجام می دادند، حاصل شد. در پستانداران، جنین ها پدیده ای به نام imprinting را متحمل می شوند که در آن ها یکی از ژن های مادری یا پدری بیان می شود. نقایصی که در این مرحله رخ می دهد می تواند منجر به نواقص زمان تولد شود.



...:::: تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی ::::...

تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان به سلول های شبه نورونی
دانشمندان موفق به تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مشتق از مغز استخوان موش به سلو ل های شبه نورونی با مارکرهای نوروفیلامنت 200 و NeuN در محیط in vitro شدند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از news-medical،تاکنون به طور گسترده اعتقاد بر این بوده که سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان، سلول های فیبروبلاست چسبنده ای هستند و به عنوان واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی معرفی شده اند. با این وجود گزارشات اندکی نشان داده است که سلول های غیر چسبنده مغر استخوان می توانند در in vitro به واحد های فیبروبلاستی تشکیل دهنده مغز استخوان تبدیل شوند و همچنین دارای پتانسیل تمایزی خاصی می باشند. دکتر Ben و تیم تحقیقاتیش سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان موش C57BL/6J  را کشت داده و توانستند واحدهای فیبروبلاستی تشکیل دهنده کلنی را ایجاد کنند که توسط فاکتور رشد اپیدرمی این کلنی ها می توانند گسترش یابند.

سلول های بنیادی مزانشیمی غیر چسبنده مغز استخوان که در معرض فاکتور  رشد فیبروبلاستی و فاکتور رشد اپیدرمی و فاکتور رشد عصبی قرار گرفته اند، مارکرهای خاص عصبی مانند نوروفیلامنت 200 و NeuN را بیان می کنند. سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان که از موش های بتاگالاکتوزیداز ترانس ژن گرفته شده اند، به مدل های  موشی  با مغز ایسکمیک (اجسام مخطط راست) پیوند زده شدند. با استفاده از  رنگ آمیزی ایمونوهیستوشیمی  سلول هایی که هم از نظر بتاالاکتوزیداز و هم NeuN مثبت بودند ، شناسایی شدند. این آزمایشات پیشنهاد می کند که سلول های بنیادی غیر چسبنده مغز استخوان می توانند به سلول های شبه نورونی در in vitro و هم in vivo تمایز یابند و نهایتأ می توان از این سلول ها در درمان بیماری های سیستم عصبی استفاده نمود.

 


...:::: خائن ترین سلول های بدن ::::...

دانشمندان موفق شدند در جدیدترین مطالعات خود آن دسته از سلول های سیستم ایمنی را که به رشد سرطان کمک می کنند و حکم خائن را برای بدن دارند، شناسایی کنند.

 
 

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"دانش پژوهان می گوید سلول های ایمنی موسوم به «سلول های سرکوب کننده مشتق شده میلوئیدی»  فضای مناسب را برای زنده ماندن سلول های بنیادی سرطان فراهم می کنند.

گفته می شود سلول های بنیادی سرطان در برابر شیمی درمانی و پرتو درمانی مقاوم هستند این در حالی است که درمان کامل سرطان، مستلزم کشته شدن سلول های بنیادی سرطانی است.

محققان، سلول های رایج ترین و کشنده ترین نوع سرطان تخمدان را که اغلب به شیمیایی درمانی مقاوم است و بیماری پس از درمان دوباره عود می کند، بررسی کردند.

آنها می گویند اگر درمانی برای مبارزه با عملکرد این سلول های ایمنی پشتیبان سرطان شناسایی شود، درمان سرطان آسان خواهد شد.

سرطان رشد غیرقابل مهار سلول های بدخیم و غیر طبیعی در بدن است که به طور خودکار چندین برابر اندازه طبیعی رشد می کنند و به بافت های دیگر در نزدیکی منبع اولیه و یا در بخش های دور دست تری از بدن یورش می برند.



تولد نوزاد با ۳ والد در کشور امکانپذیر است

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازیک متخصص زنان و زایمان گفت: نوزاد با ۳ والد با هدف پیشگیری از تولد نوزادان معلول یا افزایش شانس فرزنددار شدن برای والدینی که به دلیل برخی مشکلات ژنتیکی قادر به داشتن فرزند سالم نیستند، در کشور امکانپذیر است. ابوطالب صارمی با اعلام این خبر گفت: این روش همچنین برای خانم‌هایی که در سنین بالا ازدواج می‌کند و مایل به داشتن فرزند هستند – با توجه به اینکه بارداری در سنین بالای ۳۵ سال، احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد- می‌تواند کمک کننده باشد.



...:::: تولید نانو ذرات آنتی باکتریال از عصاره گیاهی ::::...

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از دکتر علی بهشتی؛یک تیم تحقیقاتی با استفاده از عصاره یک گیاه موفق به تولید نانوذرات طلا با خواص آنتی‌باکتریال شده است. نانوذرات طلا کاربرد وسیعی در پزشکی دارند، اما تولید آنها بسیار پرهزینه است. پژوهشگران دانشگاه مورداک، روش زیست سازگاری را برای تولید نانوذرات آنتی‌باکتریال طلا یافتند. از این نانوذرات می‌توان در پزشکی استفاده کرد.
«جرالد پوینر» از گروه تحقیقاتی فناوری‌ نانو کاربردی مرداک می‌گوید: این نانوذرات می‌تواند در بخش سلامت مورد استفاده قرار گیرد. پیش از این مشخص شده بود که نانوذرات طلا دارای ویژگی‌های مناسب برای بخش درمان هستند.



...::::استفاده از سلول بنیادی جنینی در سلول درمانی اشکالی ندارد::::...

«می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد»

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان دکتر باقر لاریجانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:با توجه به وجود مشکلات اخلاقی استفاده از سلول‌های بنیادی در سلول‌درمانی ، منبعی که از آن برای سلول درمانی استفاده می شود را مهم دانست.

وی افزود : معمولا استفاده از سلول‌های بالغ که از خود شخص گرفته می شود مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با مسائل  اخلاقی روبه‌رو است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد با تاکید بر اهمیت این نکته که در چه سنی از جنین از سلول‌های بنیادی آن استفاده می‌شود ادامه داد: هر چند که این موضوع با محدودیت‌هایی همراه است، اما می‌توان از سلول بنیادی جنینی با رعایت چارچوب‌های از پیش تعیین شده برای سلول درمانی استفاده کرد.
لاریجانی درمورد سطح ایران در زمینه یلول های بنیادی گفت: ایران یکی از کشورهای سرآمد منطقه در حوزه تحقیقات سلول‌های بنیادی و سلول درمانی است و زیرساخت‌های علمی و پژوهشی مناسبی برای توسعه سلول درمانی دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان تاکید کرد: سلول درمانی در بسیاری از بیماری‌ها مانند دیابت مشکلات قلبی و عروقی و کبدی مورد استفاده قرار گرفته و پاسخ مثبت داده است اما هنوز این درمان کارایی خود را در درمان انواع سرطان نشان نداده است.

وی که مقاله خود را با عنوان مسائل اخلاقی در سلول درمانی در پانل مشترک دو کنگره بین‌المللی پزشکی تولید مثل و سلول‌های بنیادی ارائه می‌کرد، تاکید کرد: معمولا استفاده از سلول‌های بالغ مشکلی را در درمان بیماران ایجاد نمی‌کند اما سلول‌های بنیادی جنینی با حواشی اخلاقی روبه‌روست.


...::::جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید::::...

جداسازی سلول ها بنیادی خون بند ناف با استفاده از یک آنتی بادی نوترکیب جدید
محققین فنلاندی با شناسایی آنتی ژن( i ) به عنوان یک مارکر در سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف، یک آنتی بادی نوترکیب برای شناسایی و جداسازی این سلول ها ساخته اند.

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از EurekAlert، یک آنتی بادی نوترکیب جدید می تواند سلول های بنیادی مزانشیمی (MSCs) را شناسایی و جداسازی کند. این سلول ها یک منبع غیرجنینی از سلول های بنیادی با برنامه های کاربردی امیدوار کننده در مهندسی بافت، پیوند سلول های بنیادی خونی، و درمان اختلالات به واسطه سیستم ایمنی هستند. آنتی بادی، آنتی ژن گروه خونی i را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی در خون بند ناف شناسایی می کند.

دکتر Hirvonen و همکاران در یک مرکز تحقیقاتی در فنلاند، یک دهنده خون با سطح بالای آنتی بادی برای آنتی ژن گروه خونی i شناسایی کردند. هیچ آنتی بادی که این آنتی ژن را شناسایی کند به صورت تجاری در دسترس نیست. در مقاله ای تحت عنوان" تولید آنتی بادی نوترکیب برای آنتی ژن گروه خونی (i)، یک مارکر برای سلول های بنیادی مزانشیمی "، نویسندگان توضیح داده اند که آنتی ژن( i)می تواند به عنوان یک مارکر برای تشخیص و جداسازی سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف استفاده شود. آن ها استفاده از تکنولوژی نمایشی آنتی بادی فاژ را برای تولید آنتی-(i) آنتی بادی توصیف کرده اند که آنتی ژن (i) را روی سطح سلول های بنیادی مزانشیمی خون بند ناف همانند سلول های قرمز خون تشخیص می دهد.

مزیت استفاده از این تکنیک این است که آنتی بادی علیه مولکول های ایمنی ضعیف می تواند تولید شود، به طوری که یک استراتژی ایمن ساز مورد نیاز نیست. در دسترس بودن آنتی-(i) آنتی بادی، پتانسیل جداسازی موثر سلول های بنیادی مزانشیمی را از نمونه های خون بند ناف افزایش می دهند.

 


...::::تحت کنترل درآوردن فرآیند پیری::::...

تحت کنترل درآوردن فرآیند پیری
دانشمندان موفق به کشف پروتئین Sirt1 در هیپوتالاموس موش ها شدند که در به تأخیر انداختن فرآیند پیری و افزایش طول عمر نقش بسزایی را ایفا می کند.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران -تی یلم"به نقل ازبنیان ازmedicalxpress در بین دانشمندان نقش پروتئینی به نام سیرتوئین که در افزایش طول عمر دخیل است، مورد شک و تردید می باشد. دکتر Imai و تیم تحقیقاتش مکانیسمی را شناسایی کردند که توسط آن یک پروتئین سیرتوئین خاص به نام Sirt1 در مغز جهت ایجاد تأخیر در پیری و افزایش طول عمر که هر دو با رژیم غذایی کم کالری مرتبط می باشد،عمل می کند.



...::::عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی::::...

عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی
یک پژوهشگر دانشگاه جنوای ایتالیا طی یک پروژه تحقیقاتی به مکانیسم عملکرد تأثیر مثبت سلول‌های بنیادی مزانشیمی(MSC) بر دستگاه عصبی مرکزی انسان پی برده است.
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازبنیان؛دکتر آنتونیو یوسلی که برنده گروه سلول‌های بنیادی جشنواره بین‌المللی رویان است در تحقیقات خود نشان داده است که سلول‌های بنیادی مزانشیمی از طریق آزاد‌سازی ملکولی موسوم به CX3CL1 از خود عملکرد میکروگلیایی نشان می‌دهند.

 



...::::آشنایی با سندرم نادر ویلیامز::::...

سندرم ویلیامز یک بیماری نادر ژنتیکی است که با علائمی همچون تنگی آئورت و در نتیجه ناهنجاری های قلبی و عروقی، عقب ماندگی ذهنی، دشواری در یادگیری، چهره بسیار بشاش و همچنین تظاهرات ویژه رفتاری و شناختی شامل خونگرمی، عصبانیت، گهگاه انفجاری، حساسیت به صدا، استعداد فراوان در موسیقی، نداشتن درک صحیح از عمق و ناتوانی در فهم شناخته می شود.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از نادر نیوز ؛ ویژگی های مشخص این بیماری نادرشامل پف کردگی اطراف چشم ها،بینی کوتاه،دهان بزرگ،گونه و لب های برجسته، قامت کوتاه و انحنا در ستون فقرات می گردد.این بیماری با حذف خود به خود ژن های متعدد از کروموزوم y عارض می شود و میزان شیوع این بیماری، حدود پنج در هر ده هزار نفر است و زنان و مردان به یک میزان به آن مبتلا می شوند.



محققان پارک علم و فناوری خلیج فارس دستگاه مبدل زبان اشاره به گفتار طراحی کردند که ضمن تبدیل حرکات اشاره به صوت، قادر به تایپ این حرکات در کامپیوتر است.

به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازعرش نیوز؛محمدرضا خیّر- مجری طرح با اشاره به پیشرفت های کشور در زمینه آموزش ناشنوایان و افراد فاقد تکلم (لال) گفت: بیشتر این افراد قادر هستند با حرکات اشاره با دنیای اطراف خود ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به برخی مشکلات این افراد در ایجاد ارتباط با افراد دیگر، اظهار داشت: زمانی که افراد مخاطب اطلاعاتی در مورد حرکات اشاره نداشته باشند مشکلاتی در زمینه ارتباط با این افراد ایجاد خواهد شد.

خیّر، با تاکید بر اینکه برای افرادی که نمی توانند واضح صحبت کنند یا اصلاً قادر به تکلم نیستند حتی اگر مخاطب حرکات اشاره را بداند برقراری ارتباط مشکل است،یادور شد: از این رو نیاز به ارائه روشی بود تا علاوه بر پیشبرد هر چه بیشتر اهداف آموزشی در این افراد، در جهت کاستن فاصله میان این افراد و اشخاص شنوا بوده است.

وی از اجرای پروژه تحقیقاتی در این زمینه خبر داد و خاطر نشان کرد: برای این منظور اقدام به طراحی و ساخت مبدل زبان اشاره به گفتار ویژه ناشنوایان شد.

مجری طرح با بیان اینکه کار با این سیستم نیازی به تخصص خاصی ندارد، توضیح داد: این سیستم مجهز به دستکشی با عنوان دستکش دیتا است. ...

 


به گزارش انجمن"آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"محققان موسسه ملي بهداشت آمريكا (NIH) موفق به شناسايي ژني شدند كه عمر انسان را ۱۶ سال افزايش مي دهد. اين ژن واحد mTor نام دارد و در فرآيند سوخت و ساز و تعادل انرژي بدن نقش مهمي را ايفا مي كند. محققان موفق شده اند كه با دستكاري اين ژن، طول عمر موش ها را به ميزان ۲۰ درصد افزايش دهند كه اين طول عمر در انسان معادل ۱۶ سال است.  ميزان افزايش طول عمر موش ها به اين روش، در موش هاي مونث بيشتر از موش هاي مذكر است.
مشكلي كه در اين ميان وجود دارد اين است كه با دستكاري اين ژن، حافظه و تعادل موش ها با گذشت زمان و با افزايش سن بهتر مي شود ولي استخوان هايشان زودتر از روال عادي تخريب مي شود. محققان بر اين باورند كه بدن موجودات زنده داراي يك ريتم هماهنگ است كه اعضاي بدن توام باهم پير مي شوند ولي اين روش جديد باعث مي شود كه برخي از اعضا پير شوند، در حالي كه مابقي تغييري نمي كنند. مهمترين كاربرد شناسايي اين ژن ، درمان بيماري هاي مربوط به كهولت سن مانند آلزايمر است. گزارش كاملي از اين مطالعات در شماره اخير نشريه Cell منتشر شده است.

 


...::::سیر ترشی،از بین برنده لکه های زیر چشم::::...

یک متخصص طب سنتی معتقد است:سیر خواص فراوانی دارد اما زیاده روی در مصرف آن مضر است

به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران _ تی یلم"دکتر نصرتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران غربی، با اشاره به این‌که اثرات جانبی مصرف سیر، خفیف و غیرمتداول است، افزود: سیر باید به حد اعتدال مصرف شود زیرا استفاده زیاد در بعضی اشخاص موجب سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود.

وی خاطرنشان کرد: استفاده بشر از سیر قدمت 3000 سالانه دارد، سیر طبع گرم و خشک دارد و برای کسانی که سرد مزاجند نفخ شکن و ملین است، در طب سنتی و در موضوع سیر شناسی 2 نوع سیر وجود دارد، سیر کاشتنی و سیر بیابانی که تاثیر سیر بیابانی از سیر کاشتنی بیشتر است.

متخصص طب سنتی درباره خواص سیر، عنوان کرد: آنتی اکسیدان قوی موجود در سیر، رادیکال آزاد را که باعث بیماری می‌شود خنثی می‌کند، سرشار از ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن است که ویتامین B موجود در سیر باعث کارکرد مناسب روده، فسفر در ازدیاد حافظه و پتاسیم باعث افزایش جذب فسفر در مواد غذایی می شود.

وی ادامه داد: سیر ضد انعقاد خون و کاهش دهنده غلظت خون، از بین برنده سلول‌های سرطانی و برای درمان تنگی نفس مفید است و نیز کاهش دهنده دوران نقاهت سرماخوردگی است و مقاومت بدن را در مقابل بیماری افزایش می‌دهد.

نصرتی با اشاره به روش‌های دیگر استفاده از سیر، افزود: مالیدن سیر پخته به دندان، درد دندان را تسکین می دهد و سیر ترشی در از بین بردن لکه‌های زیرچشم موثر است.


...::::مقاله ای در موردتمایززدایی سلول های دودمانی مشتق از چربی (سلول های DFAT): سلول های بنیادی بالقوه بافت چربی::::...

تمایززدایی سلول های دودمانی مشتق از چربی  (سلول های DFAT): سلول های بنیادی بالقوه بافت چربی
به گزارش انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"مقاله ای به نقل ازبنیان:تجزیه و تحلیل سلولهای چربی بالغ نشان داده است که آنها دارای توانایی بازبرنامه ریزی مجدد در آزمایشگاه هستند که با تمایززدایی همراه است. این سلول های چربی تمایززدایی شده (سلول های DFAT) چند توان بوده و می توانند به سلول های چربی و انواع سلول های دیگر تمایز یابند. سلولهای چربی بالغ را می توان به راحتی توسط بیوپسی به دست آورد و این سلول های دودمانی کلون شده در شرایط in vitro همگن می باشند. بنابراین، سلول های DFAT (نوع جدیدی از سلول های بنیادی) ممکن است یک منبع عالی سلولی برای ترمیم بافت، مهندسی و درمان بیماری ارائه کنند. تمایززدایی سلولهای چربی بالغ، ظرفیت چندتوانی سلول های DFAT و مقایسه و تضاد با سلول های بنیادی مزانشیمی (MSC) و سلول های بنیادی پرتوان القایی (IPS) در این مطالعه بحث می شود.

 


کارشناسان معتقدند سبزی های زرد و نارنجی رنگ موجب افزایش قدرت بینایی می شوند.
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازخبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ تقویت چشم ها تنها با میوه و سبزیجات صورت نمی گیرد بلکه خیره شده و نگاه کردن به بعضی رنگ ها باعث افزایش قدرت بینایی می شوند.
 
بررسی ها نشان می دهند آن دسته از مواد غذایی که حاوی ویتامین a هستند شب و روز در قدرت بینایی موثرند و حتی نگاه کردن به خوراکی هایی مانند شیر پر چرب، جگر، هویج، تخم مرغ نیز باعث افزایش قدرت بینایی  می شوند.
 
گفتنی است مواد غذایی دارای ویتامین A هم خودشان هم رنگشان باعث افزایش بینایی می شوند.

 


...::::عمل کاشت حلزون شنوایی گوش ::::...

(سرپرست مرکز کاشت حلزون شنوایی استان کرمان؛از نخستین عمل کاشت حلزون شنوایی گوش در جنوب شرق کشور در بیمارستان شفا)


 
 
به گزارش"انجمن آرپی واشتارگارت ایران - تی یلم" به نقل ازخبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛مریم عامی زاده عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای نخستین بار در جنوب شرق کشور، صبح امروز عمل کاشت حلزون شنوایی گوش  بر روی دختر بچه 2 و نیم ساله کرمانی انجام شد.


وی با بیان اینکه کاهش شنوایی این فرد دو طرفه بوده است؛ گفت: این عمل برای اولین بار در جنوب شرق کشور با موفقیت انجام شده است.


عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان با اشاره به اینکه زمان این عمل در بیماران 2 تا 2 نیم ساعت است؛ تصریح کرد: عمل این بیمار در مدت یک ساعت و نیم انجام شد.


ایشان دوره توان بخشی بعد از عمل این بیماران را 40 روز عنوان کرد و افزود: دوره توان بخشی 100 جلسه طول می کشد.


وی گفت: زمان عمل برای ناشنوایان از شروع گفتار بهتر است.

 


..::::پاسخ سلولی به یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید جنینی: مفاهیمی برای ترمیم بافت::::..

«به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"مقاله اي به نقل ازبنیان،درمورد پاسخ سلولی به یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید جنینی: مفاهیمی برای ترمیم بافت»


مقدمه: PriMatrix (کمپانی  TEI Biosciences ، بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا) یک ماتریکس کلاژنی بدون سلول جدید مشتق شده از درم جنین گاو است که برای استفاده در زخم های نسبتاٌ ضخیم و تمام ضخامت طراحی شده است. این مطالعه به آنالیز پاسخ سلولی به PriMatrix در داخل بدن و همچنین توانایی این ماتریکس برای تسهیل بازسازی بافت سالم پرداخته است.

مواد و روش ها: پنج قطعه پنج میلیمتر مربعی از PriMatrix آبدهی شده به روش زیر جلدی در پشت موش های نوع وحشی پیوند شدند. بافت محل پیوند برای بررسی های بافت شناسی، ایمونوهیستوشیمی (IHC)، و فلوسیتومتری در زمان های مختلف تا روز 28 برداشته شد.

نتایج:  پیوندهایPriMatrix سبب پیشرفت بیولوژیکی با نفوذ گذرای سلول های التهابی، بکارگیری سلول های مزانشیمی و توسعه عروق شدند. آنالیز ایمونوهیستوشیمی نشان داد که اکثریت الیاف کلاژن پوست جنینی پیوند شده تا روز 28 باقی مانده اما تحت تغییرشکل و بازسازی سلولی برای تشکیل بافت با چگالی و مورفولوژی سازگار با درم سالم قرارگرفته است.

نتیجه گیری : پیوندهای PriMatrix تحت بازسازی درشرایط In vivo قرار گرفته و سبب تسهیل دربازسازی بافت با هیستولوژی طبیعی از طریق  پاسخ خفیف سلول های التهابی وسلول های پیش سازمی شوند. بازسازی بافت طبیعی به ویژه برای پیرامون زخم مهم است و این یافته ها تحقیقات بیشتر بر روی PriMatrix را تضمین می کنند.                                                                                                                  

 


..::::ساخت اندام بدن به شیوه عنکبوتي!::::..

 

محققان دانشگاه کالج لندن با استفاده از جریان ثابتی از سلولهای مخلوط با یک پلیمر برای بافتن بافتهای جدید، روش ساخت اندام بدن مشابه ساخت تارهای عنکبوت را به نمایش گذاشتند.

 

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"به نقل از سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آنها بر این باورند که این شیوه می‌تواند نتایج بهتری از شیوه‌های دیگر ساخت اندام بدن برای پیوند ارائه کند.

 

محققان این شیوه را با ساخت رگهای خون در موشها آزمایش کردند.

 

شیوه‌های زیادی برای پرورش اندام در آزمایشگاه مورد استفاده است. برخی از آنها با یک چارچوب مصنوعی آغاز شده که سپس با سلولهای خود بیمار پر شده و پیوند زده می‌شود. تاکنون چند بیمار با استفاده از این شیوه از مثانه جدید برخوردار شده‌اند.

 

یک شیوه دیگر شامل گرفتن اندام از یک بدن مرده و پاکسازی آن از سلولهای اولیه با پاک‌کننده برای دستیابی به یک چارچوب پروتئینی است. سپس این چارچوب با سلولهای بیمار پر شده و در بدن فرد قرار می‌گیرد. تاکنون محققان با استفاده از این شیوه توانسته‌اند نای تولید کنند.

 

محققان دانشگاه کالج لندن در حال استفاده از فناوری الکتروریسی برای تولید اندام هستند. آنها تصور می‌کنند که این شیوه می‌تواند با ساخت سلولها در محل پیوند بر چالشهای کاشت سلول در چارچوبهای پروتئینی غلبه کند.

 

این شیوه با ترکیبی از سلول و پلیمر آغاز شده و سپس از یک سوزن الکتریکی 10 هزار ولتی برای کشیدن الیاف به شیوه مشابه تار بافتن عنکبوت استفاده می‌شود. پس از بافتن یک لایه ضخیم می‌توان سلولها را در آن ادغام کرد.

 

فناوری الکتروریسی برای ساخت رگهای خونی بوسیله دوخت متقاطع الیاف بر روی یک استوانه چرخنده مورد استفاده بوده که تا نیمه در یک مایع برای تغذیه سلولهای زنده قرار گرفته است.

 

پژوهش جدید دانشمندان که در مجله Small منتشر شده، نشان‌دهنده امکان تولید رگهای خونی موش با سه لایه جداگانه بوده است.

 

 


..::::تولد نوزاد سالم از والدین مبتلا به بیماري هاي تک ژني امکان پذیر شد::::..

تولد نوزاد سالم از والدین مبتلا به تالاسمی امکان پذیر شد

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم"محمد حسین یادگاری روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این نهاد با همکاری پژوهشگاه های ابن سینا، رویان و انستیتو پاستور توانسته مشکل زوج هایی را که می توانند باروری طبیعی داشته باشند اما از لحاظ مشکلات ژنتیکی، احتمال تولد فرزند مبتلا به بیماری های ژنتیکی تک ژنی مثل بتا تالاسمی در آنها وجود دارد، بر طرف کنند.
وی اظهارکرد: در این روش از لانه گزینی ژن معیوب بیماری های تک ژنی نظیر تالاسم و انتقال آن به رحم پیشگیری می شود.
یادگاری همچنین گفت: پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی با همکاری سازمان گسترش فناوری های نوین اقدام به تولید انبوه مواد اولیه تحقیقاتی فرآورده های بیولوژیک برای مصرف مراکز تحقیقاتی در داخل کشور کرده است.
وی با اشاره به همکاری دو جانبه انستیتو پاستور و جهاد دانشگاهی در خصوص انجام تحقیقات برای استفاده از پروتئین های موجود در شیر حیوانات تراریخته شنگول و منگول برای درمان بیماری های خونی افزود: در شیر این حیوانات پروتئین هایی وجود دارد که برای درمان بیماری های خونی می توان استفاده کرد.
رییس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: ما در رشته های علوم پزشکی، فنی مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، هنر، علوم مهندسی تحقیقات خوبی انجام داده ایم.

 


..::::نخستین بار،تولید سلول های بنیادی موثر در درمان ناشنوایی::::..

نخستین بار،تولید سلول های بنیادی موثر در درمان ناشنوایی
نخستین بار در کشور پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد موفق شدند سلول های بنیادی موثردر درمان ناشنوایی ژنتیکی را از بافت پوست تولید کنند.
به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل از بنیان، دکتر هاشم زاده رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با اجرای این طرح تحقیقاتی افق های جدیدی برای درمان سلولی ناشنوایی ژنتیکی گشوده شده است.
 
مجری طرح تحقیقاتی تولید سلول های بنیادی موثر در درمان ناشنوایی ژنتیکی گفت: در این طرح سلول های پرتوان القایی به شیوه های مهندسی ژنتیک و بافت، از بافت پوست بیماران ناشنوا تولید شد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر دکتر الله بخشیان افزود: این سلول ها در زمان پیوند به بافت های آسیب دیده سازگاری بالایی دارند.
 
وی با بیان اینکه علت عمده ناشنوایی در کشور به ویژه استان های خوزستان و چهارمحال و بختیاری ازدواج های فامیلی است گفت: از هر هزار تولد، دو نوزاد به این بیماری مبتلا هستند. دکتر الله بخشیان به همراه گروه تحقیقاتی اش شش ماه برای دستیابی به این موفقیت تلاش کردند.
 
مجری طرح تولید سلول های بنیادی موثر در درمان ناشنوایی ژنتیکی افزود: این طرح تحقیقاتی هم اکنون بر روی نمونه های حیوانی در حال آزمایش است که پس از کسب نتایج مطلوب برای ترمیم بافت های آسیب دیده گوش و درمان قطعی ناشنوایی ژنتیکی استفاده خواهد شد.

 


به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"بسیاری از مراجع و کتاب‌های مربوط به طب گیاهی، تاریخچه تقطیر و تولید عرق‌های گیاهی را ایران
و مردم این کشور می‌دانند. بر اساس اطلاعات موجود در این کتاب‌های مرجع، تولید عرق گیاهی به ابن‌سینا و دوره‌های پس از او نسبت داده شده است...
 
به نظر می‌رسد که شروع تقطیر و استخراج رایحه گیاهان با تولید گلاب از گل محمدی آغاز شده و کم‌کم به مرحله کنونی تولید صدها نوع عرق گیاهی رسیده است.
 
یکی از معروف‌ترین و رایج‌ترین عرق‌های گیاهی موجود در بازار ایران، عرق نعناع است که سۆال‌های بسیاری در مورد آن مطرح است. به همین دلیل گفت و گوی زیر با دکتر محمدحسین صالحی سورمقی، متخصص فارماکوگنوزی و استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران را آورده‌ایم تا پاسخ این سۆال‌ها را از ایشان بگیریم.
 
فرآیند تولید عرق نعناع چگونه است؟
 
از هر گیاهی مانند برگ نعناع، بیدمشک، ریحان، گل محمدی یا زیره که دارای رایحه و اسانس باشد، می‌توان عرقیات گیاهی تولید کرد. برای تولید عرق گیاهی، ابتدا آب و ماده معطر که همان گیاه باشد، می‌جوشانند.
 
 پس از تبخیر آب، عملیات سرد کردن بخار و تقطیر به صورت سنتی یا صنعتی انجام می‌شود و مایعی که با تقطیر به دست آمده،‌ معطری است که ما ایرانی‌ها به آن‌ها عرق گیاهی می‌گوییم. 
 
طی فرآیند تبخیر و تقطیر، اسانس و رایحه گیاه داخل مولکول‌های آب نفوذ می‌کند و در اصطلاح علمی، آب مقطر تولید می‌شود. این آب‌های معطر مقطر، علاوه بر طعم و رایحه خوبشان، خواصی هم برای بدن دارند. ما ایرانی‌ها معمولاً فقط به مایعی که از گلبرگ‌های گل محمدی تهیه می‌شود، «گلاب» می‌گوییم و سایر آب‌های معطر مقطر را «عرق گیاهی» یا «طبی» می‌نامیم.
 
مفهوم عبارت «دوآتشه» که روی برخی از عرقیات گیاهی درج می‌شود، چیست؟
 
اگر میزان گیاه نسبت به حجم آب بیشتر باشد و رایحه و اسانس بیشتری در مولکول‌های تقطیرشده آب جمع شوند، اصطلاح «دوآتشه» را برای عرق گیاهی به کار می‌برند. عرق دوآتشه، همان عرق اشباع‌شده یا با عطر بسیار غلیظ. مثلاً میزان برگ نعناعی که برای تولید یک شیشه عرق نعناع دوآتشه استفاده می‌شود، بسیار بیشتر از برگ نعناعی است که برای تولید یک ظرف عرق نعناع معمولی به کار می‌رود.
 
بهتر است عرق‌های گیاهی را حداکثر 6 تا 12 ماه پس از تولید مصرف کنید تا از خاصیت آن‌ها بهره‌مند شوید
پس خاصیت عرق‌های دوآتشه از انواع معمولی‌شان بیشتر است؟
 
دقیقاً همین طور است. از آنجا که ماده موثر در عرقیات گیاهی، اسانس و رایحه موجود در آن‌هاست، هرچه عرق گیاهی بوی بیشتری داشته باشد، یعنی اسانس بیشتری در مولکول‌های آب وجود دارد و خواص درمانی بیشتری دارد بنابراین خاصیت ضد نفخ و ضد درد عرق نعناع‌های دوآتشه، به مراتب از انواع معمولی‌شان بیشتر است.
 
تفاوت میان عرق نعناع‌های پاستوریزه و سنتی موجود در بازار چیست؟
 
هر ماده‌ای که پاستوریزه شود، عاری از وجود هرگونه آلودگی میکروبی و انگلی است پس آلودگی‌های احتمالی، در عرق نعناع‌های کارخانه‌ای که عبارت پاستوریزه روی آن‌ها درج شده،‌ وجود ندارد.
 
پس احتمال وجود آلودگی در عرق نعناع‌هایی که در کارگاه‌های خانگی و سنتی تهیه می‌شوند، وجود دارد؟
 
عرق از فرآیند تقطیر به دست می‌آید و مایعی که تقطیر می‌شود، کاملا استریل و عاری از هرگونه آلودگی است اما امکان دارد آلودگی از طریق ظرف آلوده یا فردی که عرق را به صورت سنتی تولید و بسته‌بندی می‌کند، به محصول نهایی راه یابد. به همین دلیل نمی‌توانیم بگوییم که عرق نعناع‌های سنتی کاملا استریل یا کاملا آلوده هستند. اگر عرق نعناع در کارگاه‌های خانگی با شرایط بهداشتی تهیه و از ظرف‌های پاکیزه برای بسته‌بندی آن استفاده شود و خود تولیدکننده هم مسایل بهداشتی را رعایت کند، دیگر نباید نگران وجود آلودگی در آن بود.
 
خاصیت عرق نعناع چیست؟
 
عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب‌شده با آب است که خاصیت ضد نفخ، ضد درد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیب‌های نعناع وارد عرقش نمی‌شود، نمی‌توان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن هم نسبت داد ولی مصرف این عرق گیاهی، پس از غذا و برای رفع دل‌درد و نفخ یا هضم بهتر غذا مفید است.
 
آیا میزان مصرف مشخصی برای عرق نعناع وجود دارد؟
 
نه، معمولاً میزان استانداردی برای مصرف این عرق‌های سنتی وجود ندارد و نمی‌توان حجم کاملا مشخصی برای مصرف آن‌ها برای افراد در گروه‌های سنی و جنسی مختلف در نظر گرفت. البته می‌توان پیشنهاد کرد که اگر احساس نفخ و دل‌درد داشتید، حدود یک استکان در هر وعده، عرق نعناع مصرف کنید. اگر غلظت و بوی عرق نعناع زیاد باشد، می‌توان به مصرف نصف استکان از آن هم بسنده کرد.
 
آیا منع مصرفی هم برای استفاده از عرق نعناع در افراد خاصی وجود دارد؟
 
نه، فقط افرادی که به خود گیاه نعناع حساسیت دارند و با خوردن آن دچار واکنش‌های آلرژیک می‌شوند، نه‌تنها عرق نعناع، بلکه هیچ‌یک از محصولاتی را که بر پایه گیاه نعناع تولید شده است، نباید مصرف کنند.
هرچه عرق گیاهی بوی بیشتری داشته باشد، یعنی اسانس بیشتری در مولکول‌های آب وجود دارد و خواص درمانی بیشتری دارد بنابراین خاصیت ضد نفخ و ضد درد عرق نعناع‌های دوآتشه، به مراتب از انواع معمولی‌شان بیشتر است
 
بهترین ظرف و مکان برای نگهداری از عرق نعناع چیست؟
 
بهتر است تمام عرق‌های گیاهی از جمله عرق نعناع در ظرف‌های شیشه‌ای نگهداری شود. از آنجا که شیشه‌های رنگی (مانند شیشه‌های سبز یا قهوه‌ای) نور کمتری از خود عبور می‌دهند، استفاده از آن‌ها برای نگهداری از عرقیات از شیشه‌های شفاف بهتر است. پس از ظرف‌های شیشه‌ای، ظرف‌های فلزی (مانند ظرف‌های آلومینیومی) بهترین ظرف‌ها برای نگهداری از عرق‌ها هستند.
 این روزها برای پایین آوردن قیمت نهایی محصول از پلاستیک برای بسته‌بندی بطری‌های عرق استفاده می‌شود اما پلاستیک، برای نگهداری این محصولات مناسب نیست. به همین دلیل بهتر است یا عرقیاتی که در شیشه هستند بخرید یا آن‌ها را پس از خرید در ظرف‌های شیشه‌ای رنگی یا فلزی پاکیزه و بدون بو بریزید. تمام عرق‌های گیاهی باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب قرار بگیرند. اگر فروشنده‌ای عرق را بیرون از مغازه و در معرض آفتاب قرار داده بود، از خرید محصول او خودداری کنید.
 
بهترین زمان مصرف و نشانه فساد عرق‌های گیاهی چیست؟
 
معمولاً روی بسته‌بندی عرقیات سنتی تاریخ تولید و انقضا وجود ندارد و گاهی فقط تاریخ تولید روی بسته‌بندی نوشته می‌شود. بهتر است عرق‌های گیاهی را حداکثر 6 تا 12 ماه پس از تولید مصرف کنید تا از خاصیت آن‌ها بهره‌مند شوید. فساد عرق گیاهی را هم می‌توان از ظاهر آن متوجه شد. عرق سالم و عاری از آلودگی، کاملا شفاف است. وجود هر گونه کدورت یا رسوب در عرق‌های گیاهی می‌تواند نشان‌دهنده وجود آلودگی‌های میکروبی یا قارچ و کپک، درون آن‌ها باشد و باید از مصرف چنین محصولاتی خودداری کرد.

 به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: دارچین سبب افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می‌شود و در نتیجه بدن به این هورمون برای کنترل قند خون نیاز کمتری دارد.
 
 «اصغر نقشی» افزود: یک قاشق چایخوری دارچین، حاوی کلسیم، آهن و مقادیر زیادی ویتامین ث و منگنز است. به گفته وی، برای تهیه‌ دارچین، پوست این درختچه را جدا و پودر می‌کنند و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.
 
نقشی با اشاره به گرم شدن کلیه‌ها با این گیاه دارویی ادامه داد: دارچین کلیه‌ها را گرم می‌کند و ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد.
 
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی یادآور شد: دارچین کاهنده تب است و امروزه دارچین را به صورت قرص و کپسول در می‌آورند که به عنوان «تب‌بُر» از آن استفاده می‌کنند.
 
 وی دارچین را مشابه پنی‌سیلین برشمرد و افزود: این گیاه دارویی تقویت‌کننده‌ سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌هاست و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی‌سیلین و آنتی بیوتیک دارد. 
 
نقشی بااشاره به برطرف شدن ضعف بدن با دارچین یادآور شد: به علت داشتن تانن در برطرف کردن اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.
 
منبع: روزنامه آرمان

 

پزشکان به تازگی دریافته اند که نوعی رابطه مستقیم بین میزان خروپف در هنگام خواب و بروز بیماری های چشمی وجود دارد.
به" گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل از خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس جدیدترین پژوهش ها که افراد بر روی حدود  هزار فرد بزرگسال بالای 40 سال در فاصله سالهای 2000 تا 2004 انجام دادند، دریافتند که از این میان، افرادی که در خواب دچار آپنه تنفسی یا همان قطع تنفس ناگهانی و خروپف بوده تا 1/6 برابر بیشتر از افرادی که خروپف نمی کردند دچار بیماری آب سیاه چشم شده اند.
گفتنی است، براساس این پژوهش دانشمندان علت این امر را فشار به شبکیه چشم ها به علت خروپف ، قطع تنفس و نرسیدن اکسیژن کافی به مغز می دانند.
بررسی ها نشان می دهند: بیماری آب سیاه چشم در صورت عدم درمان در افراد می تواند منجر به کوري و از دست دادن دید در آنها شود.
پزشکان هنوز در حال یافتن علل بیشتری برای درک علت این رابطه هستند.

 

 


..::::درمان اختلالات شنوایی با سلول های بنیادی امکان پذیر است::::..

درمان اختلالات شنوایی با سلول های بنیادی امکان پذیر است
با رشد و پیشرفت دانش سلولهای بنیادی در درمان اختلالات و بیماری ها ، می توان به درمان اختلالات شنوایی با این سلول ها نیز بیش از پیش امیدوار بود.

اگر چه در سال‌های اخیر هزاران نفر با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، شنوایی و گفتار خود را با استفاده از انواع الکترودهای کاشت حلزونی به‌دست آورده‌اند اما محدودیت‌های استفاده از وسایل مورد نیاز نظیر قطعه‌ای شبیه به سمعک در پشت گوش، دانشمندان را به سوی استفاده از روش‌های بهتر و کم دردسر‌تر راهنمایی کرده است. از این رو امروزه با رشد و پیشرفت دانش سلولهای بنیادی در درمان اختلالات و بیماری ها ، می توان به درمان اختلالات شنوایی با این سلول ها نیز بیش از پیش امیدوار بود.

مراجعه زودهنگام به آسیب شناس گفتار و زبان جهت جلوگیری و کاهش صدمات زبانی

به گزارش"انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"به نقل از بنیان، اختلالات شنوایی (hearing loss) زمانی رخ می دهد که فرد در عملکرد یک یا هر دو گوش دچار مشکل شود و برای اینگونه افراد از واژه هايی چون ناشنوا يا سخت شنوا نيز استفاده می شود. بررسی ها نشان داده است که شیوع کم شنوایی های ارثی ( 1 نفر از هر 1000 تولد) و نیز شیوع کم شنوایی های اکتسابی بسیار بالاست. اگر فردی پیش از تولد،هنگام تولد یا در سالهای آغاز زندگی و پیش از اینکه صحبت کردن را بیاموزد به اختلالات شنوایی مبتلا شود درتوانایی های زبانی و گفتاری آسیب جدی خواهد دید اما آسیب شنوایی دربزرگسالی و پس از طی مراحل زبان آموزی وکسب زبان بیشتر روی جنبه های کیفی و تلفظی گفتار تاثیر گذار خواهد بود به همین خاطر مراجعه زودهنگام به آسیب شناس گفتار و زبان جهت جلوگیری و کاهش صدمات زبانی ، اجتماعی ،روانی و تحصیلی فرد در آینده بسیار حایز اهمیت است.

 



..::::اثبات نقش کروموزوم Y در بیماریها توسط محققان ایرانی::::..

اثبات نقش کروموزوم Y در بیماریها توسط محققان ایرانی
محققان ایرانی با مشارکت در پروژه جهانی 10 ساله پروتئومیکس در تلاش هستند تا نقش کروموزوم Y را در بروز بیماری‌ها به اثبات برسانند و تاکنون این محققان موفق به تولید آنتی بادی برای بخشی از این پروتئین‌ها یه منظور تشخیص بیماری در مراحل اولیه شدند.
به گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم"بنیان به نقل از مهر، آناليز جامع پروتئين‌ها با هدف بررسي تنوع ژنتيکي، مطالعه تفاوت‌ها و مطالعه پاسخ به تنش‌ها موضوع اصلي علم بين رشته‌اي پروتئوميکس است. پروتئوميکس با بهره گيري از علوم شيمي پروتئين‌ها، بيوانفورماتيک و زيست‌شناسي به شناسايي و مطالعه تغييرات پس از ترجمه و برهمکنش‌های پروتئين‌ها می پردازد. هدف پروتئوميکس، شناسايي پروتئين‌های جديد بر اساس نقش، وظيفه و مطالعه نحوه بيان آنها در سيستم‌های تنظيمي است.
از آنجا كه بسياري خصوصيات فيزيولوژی موجودات زنده به پروتئين‌ها بستگی دارد، بنابراين مطالعه و شناخت پروتئين‌ها می توانند تاثير زیادی در تشخيص و درمان بيماري‌هایی چون سرطان داشته باشد. از این رو از سوی سازمان جهانی پروتئومیکس اقدام به اجرای پروژه جهانی شناسایی پروتئومیکس به منظور بررسی پروتئین کروموزم ها شد که سهم ایران در این پروژه بررسی کروموزوم Y است.
 

 



..::::نقش برخی ژن ها درتکامل جنین::::..

نقش برخی ژن ها درتکامل جنین
محققان برای اولین بار نشان داده اند که چرا مجموعه مولکولی مسوول برای تولید سلول های بنیادی به کار می افتند.

به گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم" به نقل ازبنیان از sciencedaily  ، اثر پروتئین های  Sox2 و Oct4  بر روی سلول ها، مشابه پاک کن است. آن ها همه تجارب قبلی  سلول ها را پاک می کنند و آن ها را به سلول های بنیادی موسوم به pluripotent تبدیل می کنند. مشابه سلول های موجود در جنین این سلول ها می توانند به همه انواع بافت ها تبدیل شوند. کاشفان این تکنیک برنامه ریزی مجدد برنده جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی در سال 2012 شدند. گرچه تا کنون دانشمندان دقیقا نمی دانستند چرا این پروتئین ها می توانند سلول را مجددا برنامه ریزی کنند و عملکرد آن ها در جنین چیست.

یک تیم تحقیقاتی در یافته اند که پروتئین Oct 4 در جنین گورخر ماهی که در ابتدا توسط  مادر فراهم می شود،  مسوول روشن کردن ژن های جنین برای اولین بار است. بنا براین تکامل مستقل موجود آغاز می شود. سلول های جنینی جوان می توانند به همه بافت ها و انواع  سلول ها ی بدن تکامل یابند. با کشت های سلول های بنیادی pluripotent  تحقیقات بسیاری دراین زمینه انجام شده است زیرا دانشمندان به استفاده آن ها برای بازسازی اندام های آسیب دیده بدون داشتن منبعی از سلول های جنینی امیدوارند. در مقاله ای که در مجله Science به چاپ رسیده  دانشمندان نشان  داده اند که پروتئین Pou5f1  که بسیار مشابه پروتئین Oct4 در انسان عمل می کند،آغازگر تکامل جنین است و ژن ها را بعد از دوره استراحت  متعاقب لقاح، بیدار می کند. در همه حیوانات  تکامل در ابتدا توسط  پروتئین هایی از مادر که در سلول  تخم حضور دارد، کنترل می شود و  ژن های جنین تا کمی بعد از آن فعال نمی شوند. در گورخر ماهی مثلا این فرایند به محض این که جنین دارای هزار سلول می شود، آغاز می شود. این فعال شدن ژن ها در تخم، سلول های جنین را مجددا برنامه ریزی می کند. این سلول ها که به سرعت تقسیم می شوند هیچ محصول ژنی جدید را تولید نمی کنند، تبدیل به سلول بنیادی می شوند. در سلول هایی به نام سلول های بنیادی مزانشیمی که خون و ماهیچه و... را تولید می کنند،  دانشمندان نشان داده اند چگونه پروتئین Pou5f1  آبشار تولیدات ژنی را راه می اندازند که سلول های استخوانی، خونی و ماهیچه ای را از سلول های جنینی ایجاد می کنند . این شبکه تنظیم کنندگی بسیار مشابه آن چیزی است که در سلول های بنیادی pluripotent وجود دارد.

در سال های اخیر محققان قادر به تولید سلول های بنیادی pluripotent شده اند اما دریافته اند که تبدیل آن ها به انواع سلول های پایدار مشکل است. اگر سلول های بنیادی پایدار نباشند سرطانی خواهند شد. با کشف شبکه تنظیم کننده مذکور دانشمندان می توانند به مطالعه این مساله بپردازند که چگونه انواع سلول های بنیادی می توانند ایجاد شوند و چه چیزآن ها را پایدار می کند. دانشمندان نیاز به دانستن جزئیات فرایند های قابل اعتماد در تشکیل بافت پایدار دارند قبل از این که از آن ها در پزشکی استفاده کنند.



تصاویر شگفت انگیز از سلولها زیر میکروسکوپ

 

..::::سلول درمانی روند بیماری را متوقف می کند::::..

به گزارش انجمن آرپي و اشتارگارت ایران ـ تي یلم،شرکت سینا سل یکی از شرکت هایی است که در زمینه بیوتکنولوژی و سلول درمانی در زمینه بیماری های مختلف فعالیت می کند.برای آشنایی بیشتر با این شرکت و فعالیت هایی که انجام می دهد مصاحبه ای را با دکتر مسعود حسینیان، مدیر عامل شرکت سینا سل انجام شده که در پی می آید.دکتر مسعود حسینیان، مدیر عامل شرکت سینا سل در گفتگو با خبرنگار سایت خبری بنیان، با اشاره به اینکه پروژه های تحقیقاتی این شرکت در زمینه سلول های بنیادی مزانشیم است توضیح داد: سلولهاي بنيادي از لحاظ منشاء به دو دسته عمده سلولهاي بنيادي جنيني و سلولهاي بنيادي بزرگسالان (adult) تقسيم مي شوند. از مهمترين سلولهاي بنيادي بزرگسالان سلولهاي بنيادي مزانشيم است. سلولهاي بنيادي مزانشيم در ترميم بافتهايي با منشاء مزانشيمي مثل استخوان، غضروف، ماهيچه، تاندون و چربي شركت مي كنند.سلول های بنیادی مزانشیم در بافت های مختلف بدن وجود دارند.اما تراکم آن ها در بافت های مختلف، متفاوت است.

 


 

..::::روشی تازه برای تولید سلول‌های بنیادین::::..

محققان چیني روشي ساده وبي خطري براي تولیدسلول هاي بنیادي ابداع کردند،براساس این کشف تازه امیدبراي درمان بیماري هابااستفاده ازتولید وتکثیرسلول ها ي بنیادين بیشترشده است.                                                                                                                                                به گزارش "انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم" ازخبرگزاری سینا به نقل از رویترز، این دانشمندان توانستند با این روش و استفاده از سلول‌های فیبروبلاستیک ریه موش‌های بالغ، چند موش را در محیط آزمایشگاهی به دنیا بیاورند که یکی از این موش‌ها بیش از ۱۰۰ روز زنده مانده است. 

«ما هونگجیان» معاون مرکز بیولوژیک وزارت علوم و فناوری چین در این مورد گفت: «این روش نقطه عطفی در علم سلول‌های بنیادین است و چین را قادر می‌کند قدرت مطرح و اول جهان را در این زمینه به دست آورد.» 
همچنین «رودولف جینیش» کار‌شناس آلمانی سلول‌های بنیادی و عضو آکادمی ملی علوم آمریکا که از همکاران این تحقیق بوده است، خاطرنشان کرد: «این روش گشایشی در تحقیقات سلولی ایجاد کرده است و امید استفاده از سلول‌های بنیادین برای بازسازی اعضای بدن و درمان انسان را افزایش داده است.» 
«جورج دالی» پروفسور دانشگاه پزشکی هاروارد نیز در این زمینه گفت: «بیماری‌هایی مثل نارسایی قلبی و پارکینسون را تنها با تعویض بافت‌ها می‌توان درمان کرد و این روش امید‌ها را برای تعویض سلول‌ها افزایش داده است.» 

مطالعه محققان چینی همچنین این نوید را می‌دهد که می‌توان در آینده یک سلول را در بدن بیمار برای درمان وی پرورش داد.                                                                              

 


 


               

..::::افزایش ابتلا به نزدیک‌بینی با تلفن‌های همراه::::..

در سال ۲۰۳۳ میلادی بین ۴۰ تا ۵۰ درصد افراد ۳۰ ساله به بیماری نزدیک‌بینی مبتلا خواهند شد که این اتفاق به دلیل استفاده نادرست از گوشی‌های هوشمند رخ می‌دهد.

 


به گزارش انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم ، به نقل از سی‌نت،  "دیوید آلامبی"( David Allamby) از متخصصان و جراحان چشم به مردم توصیه کرده است که در هنگام استفاده از تلفن‌همراه آن را در فاصله منطقی از چشمان خود نگه دارند و به این صورت روی کلمات و اطلاعات موجود در آن تمرکز کنند.

این جراح چشم بر این باور است که استفاده از تلفن‌های همراه طی چند سال اخیر باعث ضعیف‌تر شدن چشم مردم و افزایش دوبینی در آن‌ها شده است.

او بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید اعلام کرد، از زمانی که نخستین تلفن‌های همراه در اختیار انگلیسی‌‌ها قرار گرفت تعداد آن‌هایی که به اختلالات بینایی مبتلا شده‌اند 35 درصد افزایش یافت.

کارشناسان بر این باورند که مردم در جریان استفاده از تلفن‌همراه این دستگاه را نسبت به کتاب‌ها و روزنامه‌ها بیش از اندازه به چشمان خود نزدیک می‌کنند. این اتفاق باعث می‌شود تا ژن‌های نزدیک‌بینی بیش از گذشته در افراد فعال بماند.

در حالی که تا پیش از این سن تثبیت اختلالات بینایی در افراد 21 سال اعلام شده بود، هم‌اکنون این روند در سنین بالاتر نیز مشاهده می‌شود.

این جراح چشم می‌گوید، در سال 2033 میلادی بین 40 تا 50 درصد افراد 30 ساله به بیماری نزدیک‌بینی مبتلا خواهند شد که این اتفاق در جریان استفاده نادرست از گوشی‌های هوشمند رخ می‌دهد.

 

 


چشم 
 

 

 

..::::حیاتی‌ترین زمان برای تشخیص دید دوچشمی ۳ تا ۶ ماهگی::::..                                                                         

رییس انجمن اپتومتری با اشاره به لزوم انجام تست‌های  غربالگری در نوزادانی که مستعد ابتلاء به عیوب چشمی هستند، گفت: حیاتی‌ترین زمان برای تشخیص دید دوچشمی، ۳ تا ۶ ماهگی است.

به گزارش انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم،محمد آقازاده امیری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: در خانواده‌هایی که سابقه تنبلی، انحرافات چشمی، نمره عینک بالا و بیماری ژنتیکی چشمی دارند باید در نوزادی و بهترین زمان آن یعنی 3 تا 6 ماهگی برای تشخیص و درمان اقدام کرد ضمن اینکه باید توجه کرد ممکن است این عیوب به ظاهری مشخص نباشد بنابراین مراجعه به یک متخصص لازم است.

وی ادامه داد: تست‌های غربالگری که توسط سازمان بهزیستی و در سن 3 تا 5 سالگی به صورت عمومی انجام می‌شود بسیار سودمند بوده و باید به صورت جدی توسط والدین پیگیری شود تا در مراحل اولیه بیماری‌ها تشخیص داده و برای درمان آن اقدام شود چرا که در صورت غفلت می‌تواند زمینه بروز بیماری روانی را نیز ایجاد کند.

رئیس انجمن اپتومتری در خصوص محتوا و دستاوردهای کنگره اپتومتری که از 23 تا 25 سال جاری برگزار شد، بیان کرد: در این کنگره به طور عمده در خصوص مقولاتی از جمله عدسی‌های تماسی، تنبلی چشم، لیزر و عوارض آن، دید دوچشمی، عینک سازی و نحوه ساخت‌ آن و کم بینایی بحث و بررسی شد.

آقازاده افزود: در این کنگره همچنین اساتید مطرح از دانشگاه‌ شهید بهشتی و بیمارستان فارابی حضور داشتند و به نسبت سال‌های گذشته استقبال بیشتری از این کنگره شد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص عوارض انجام لیزیک، تصریح کرد: انجام عمل لیزیک به لحاظ پزشکی یکی از ساده‌ترین عمل‌هاست اما نکته مهم در این موضوع انتخاب یک فرد برای انجام عمل است چرا که همه افراد شرایط انجام چنین عملی را ندارند و ممکن است انتظار آنها بعد از انجام آن برآورده نشود.

 

 


صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 صفحه بعد

تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است